Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karamsar geçmiş olsun cnm zaten tutunacagı varsada ne yapsanda tutunur bebişin sana bu yuzden uzme kendinii
ayy canım yaaa bende mide bulantıların falan vardır diye düşünmüştüm off bu kanı duyunca çok üzüldümm halen devam ediyormu kanaman canım ama sakın üzülme olurmu eşinide sakın ama sakın takma kesinlikle yatıp dinlenmen şart benim kuzenimin başına geldi bu aynı bu aylarda kanaması oldu ve dü
şük tehlikesiyle 7ay yattı 7 diyprum çünkü erken doğum yaptı annesi baktı hep ona ve şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var görsen yersin oyüzden eşini takma sakın cahil cahil konuşmasın şimdi bak sinirlerim tavan yaptı ya ne düşüncesiz davranmış töbe töbe çok kızdım kuzenimde kafayı kırmıştı o 7 ay boyunca üzüntüden değişmişti adam erkekler anlamıyor yani sen hep dinlen yat anneni çağır 1 ay yanında kalsın bak demedi deme eşini dinleyip ayağa kalkar temizlik o bu bu şu yaparsan yazık etmiş olursun bu dunyaya gelip ekmek yiyeceği varsa gelir zaten demekde biyerde yanlış çünkü at kendini bi uçurumdan benim öleceğim yoksa ölmem zaten olayına döner bu seferde ölürsün intihar olayına girer sen DİKKAT ETMEK ZORUNDASIN nasıl olsa geleceği varsa gelir gideceği varsa gider ben normal devam edeyim demekk asla mantıklı değil.....
haklısın canım işte şimdi yatıyorum bişeyler yemek için kalktım bi okadar.birde wc ve namaz için kalkıyorum sadece.ya işte bende çok umutsuzdum ama siz böle şeyler olabileceğini söleyince biraz rahatladım.annem gelemezki yurtdışında şimdi
ya eşim o akşam çok kızgındı çamaşır makinası su akınmış heryer su olmuş onu temizledi falan birde bilmediği için bukadar hassas bi konu olduğunu öle söylenmişti.tabi sonrasında özür diledi biraz tavır yaptım dün akşam barıştımbugünde arıyo sakın kalkma falan dio
ya benden hala kan gelio kuzenindende geliomuydu öle yani böyle nasıl desem az az gelio çarşamba günü gitcem tekrar ozamana kadar bişey olmaz değilmi:18::18:
ondanda hep geldi canım hatta biz umudumuzu kaybetmiştik artık gitti diyorduk ama gitmedi işte kan gelmesi devam edince doğum hastanesine yatış istendi ve 1 ay orda kaldı ayağa kalksa geliyordu kanı dr kese etrafı kan dolu demişti ona o hiç ama hiç kalkmadı tam bir yatalak ve ameliyat olmuş bir hasta gibi yatağındaydı wc giderken bile adımlarını ağır ve çok dikkatli minik minik atıyordu okadar dikkat ediyordu yani düşün okadar dikkat etmen gerek bunun ciddiyetini gör diye anlatıyorum ayrıntılı ozamanlar hep yanındaydım çünkü yemeği kucağına gelirdi bi tuvalete kalkardı banyo ya eşi yardım ederdi oturarak yapardı yani 7 ay boyunca çekti çekti ama görsen şimdi çocuğunu gören bayılıyo inanılmaz tatlı bi kızı var herkez nazar değmesin dışarı çıkarma der durur ona oakdar yani güzel bir kız 1 yaşında şu an çok şeker maşallah dikkat et canım ltfen...
yaaa demek okadar önemli ay ben daha yeni çay demledim yumurta yaptım falan...dediğin gibi hiç kalkmayayım ozaman.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten önemli bilgiler verdin
aynen okadar önemli canım dr bile demiş wc dışında kalkma diye senin yaptığına yap dikkat et inş. sağsağlim kucağına alırsın canım bebişini ..
inş canımmm herşey için çok çok teşekkür ederimmm
canım şimdi okudum lütfen moralini bozma... biliyorsun moral çok önemli bu konularda, eşin de zaten sinirliymiş o anda, sen değilmiydin b. makinesini o boşaltır daha çok diyen... sinirle söylemiştir...
inşaallah bebeğin sana sıkı sıkıya tutunur tatlım... herkes için çok değerli ama bizim için biraz daha değerli bebişlerimiz
canım süt için mutlaka hergün en az bi bardak, bir kase yoğurt ye yiyebiliyorsan peynirini ye ve özellikle ceviz ye tatlım hergün bunlar tutunmasına ve sağlıklı bir şekilde gelişmesine çok destek veriyormuş... bir de ne kadar doğrudur bilmişorum ama bi topic te tutunmaya ananasın iyi geldiğini okumuştum... bunlar bizim kul olarak destek için yapabileceğimiz şeyler canım biliyorsun ki herşey Allah ın takdiri dua edelim ki Allah bebeğinizi size bağışlasın, sizinle birlikte olmasını nasip etsin... hergün meryem suresi okuyorum tatlım dualarımda olacaksın
mutlaka yatıp dinlenmeye çalış canım çoook öpüyorum Allah ikinizi de korusun
off artık bu topiğe girmeyecem yaaaaaaa kimse yok nerde geziyonuz
karnımı doyuruyodum birazdan da çıkıp annemlere gidicem
ee sen napıyosun bakim, nasılsın:13:
iyi yaptın canım ohh ne güzel gez bende ne yapim boş boş oturuyom bugün işte pek yok birazdan yemeğe gitcem bende çok açımmm
aslında daha dün gitmiştik annemlere ama bi köpek yavrusu bulduk, bizim bakma imkanımız yoktu, annemlerin bahçesi var orda bakıcaklar, onu sevmeye gitcem o kadar tatlış bişi kiiiii üşümüş zaten dışarda, napsak bilmiyorum yuvasını balkona taşısak mı, yoksa çok üşür daha 1 aylık bebekkk