slm kızlar bugün işe gitmedim ama burasıda çok sessiz
Ben Varım Bebekimm yawww
nasılsın canım biraz sohbet edelim barimmm
Edelim KuşummBen İyiyim Çok Şükür
Yuvarlanıp Gidiyoruz
Bugün Twitter'dan İmzalı Fenerbahçe Forması Kazandım:13::13: Onaa Çok Sevindimm valaa
Bir Fenerli Olarakk
hmm güzel olmuş tebrik ederim.hem dün akşamda çeyrek finale yükseldi onun içinde ayrıca tebrik ederim.bende geçenlerde eşime f.bahçeli battaniye aldım hiç beklemiyodu çok sevindi
Sağol Kuzum Benimm
Hem Galatasaray'ı Hemde Fenerbahçe'yi Tebrik etmek lazım
Gün Birlik Günüü Çünkü
evet eşimde öle sölüyo.
ehliyetini aldınmı
mrb kızlar bugun kimse girmemiş sanırım (yaa ecrin sen buralardan hiç çıkmaz idin ama yoksun artık)
canımm sana defalarca özelden mesaj atmaya çalıştım her girdiğimde ama ısrarla gitmedi mesaj kutun dolu(burdan tebrik edemedim çünkü bakıyodum girmiyodun fazla ve görmezsin diye özelden atmaya çalıştım ama olmadıı...iki gündür bakıyorum buralara dönmüşsün buraya yazmaya karar verdimmm...
seni çok çok çokkkkkk tebrik ediyorummm Rabbim inş.hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder...bizlerde buna şahit oluruz....bu topikde tanışan kaynaşan her bebek özell bizim için manevi teyzeleri var :)))onları merak eder ve onlar için sevinirler:)))umarımmm sen ve diğer arkadaşlarımızın anne olduğu güne şahitlik etmek de nasip olur bize....hepinizi ve bebeklerinizi Rabbime emanet ettimm.....öpüyorum herkesi
canımmmmm çok teşekkür ediyorum
inan okadar yoğunumki msj kutuma bakmak aklıma gelmiyo giriyorum sonra hemen çıkmam gerekebiliyo,şimdide seni yazdığını görünce girdim
dün kötü bişey olduwc ye gittim baktım kan gelmiş,hemen acile gittik düşük tehlikesi varmış ilaç verdi wc dışında kalkmayacaksın dedi,çarşamba yine kontrolüm var.birde eşimde moralimi bozdu durmadan yatmana gerek yok abartma falan dedi ya eşim sanki ben vajyi yenmeden daha iiydi şidi bi düşüncesiz oldu gibi ona öle diyorum sana öle geliyo dio.
işte şuan öle yatıyorum ama açıkçası pek umudum yok tutunacağına dair
moralim bozuk olduğu için giremeyebilirim bisüre
canımmm çok geçmiş olsunnn ,sakın eşinin tavırlarına takma kafanı o da gergindir şimdiiii
sen umudunu sakın kaybetmeeee
teşekkür ederim canımm
özür diledi ama özrünü kabul etmedim tavır yapıyorum hala
ya ne bileyim yasemin şuan bile bebek yokmuş gibi geliyo,hissetmiyorum hiçbişey
canımm ya öyle düşünme nolur, Allah bilir ne olduğunu ne olacağını sen ona tevekkül et yeter, ondan gelene razı ol
inşallah bebeğin tutuncak annişineee