- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
aman da aman hayvansever seni kulube yapsanız olmaz mı
var kulübe, ama daha minnacıkk, sabah annem inmiş yanına tirtir titriyomuşsanırım kulübesini ya balkona ya da merdiven aralığına taşırız büyüyene kadar
ay biride bana yemek hazırlasada getirse okadar üşeniyorumki çokta açım
bu olaya takıntı yaptığımdanmıdır nedir sürekli bu konuya dair topicler karsıma çıkar oldu:))))
aaay bukadar vajinusmus varken insan korkuo bendemi öyleyim diye yaa üüf:)))
bu olaya takıntı yaptığımdanmıdır nedir sürekli bu konuya dair topicler karsıma çıkar oldu:))))
aaay bukadar vajinusmus varken insan korkuo bendemi öyleyim diye yaa üüf:)))
sen beni eklersen daha çookk karşılaşırsın yavrucummben hep oralarda taakılıyorum
kız sana didim ya takma kafana, bak döverim heeakışına bırak, düşüne düşüne vajinismus etcen kendini
korkacak hiç bişey yok canım hep bizi korkuttuklarından dolayı bu hale geldik inan korkacak bişey yok rahat ol takma kafanı bunlara
onları görünce ekledim daha raht takip ediyim diye :))) mesela şu idrar yaparken tutma bırakma felan varmış onu öğrendm bak şimdiden yapıyım nolu nolmaz
çünkü şuan bende hiç istek yk ayıptır sölemesi nişanlım çok yelteniyor ama ben itekliyorum içimden hiç glmiyor yakınlaşmakoda bu hastalğı demişti 2 ay önce sen ölemisin ki aklıma şüphe soktu pislik birde çocukluktan gelen idrar yolu enfeksiyonum vardı geçen sened e kum döktüm:))) acaba ondanmıki
aaa vallahi sen benden bilinçlisin, ben bu topiği bulmadan kegel ne demek onu bile bilmiyodum, yap yap o tutma bırakma hareketini, ama hep wc de yapma mesela otururken bile yapabilirsin, kasların hareket etmeyi öğrensin içerdevalla güzel, sen olmazsın canım vajinismus merak etme, korkutanlara falan da aldırma
içinden gelmemesi vajinismus olduğun anlamına gelmez tatlışım, o şimdi streslisin ya ondan biraz da
orda olsaydım hazırlardım valla hastaya bakmak sevaptır canım ailenden kimse neden gelmiyor yada eşinin ailesinden
burdakileri okuyup anladığım ladar yaporum canm bilinçli deilim aslında:))))))) kegel ne bende burdan okudum az önce wcde yapabiliirim ama normalde pek yapamıyorum kaslarımı tanımıyorum galiba umarım stresten istemiyorumdur hem evli değilim ne isticem ki hıhh kendisi hasta
şükür ki kurtulmussun sen negüsel :))) ben haftaya bi kadın doğuma gidip muane oluyum ya
canımcım muayeneyle anlaşılmaz ki vajili olduğunönce evlenmen ilişki girişiminde bulunman lazım
kegel işte o wcdeki hareketler
benide çok korkutuyorlar vallaburda bunları okuyup rahatlıyorum biras:)
kimseye söylemedim daha
annem yurt dışında yakında gelir ama ben yanıma gelmesini istemiyorum babam çok yalnız kaldı...
kv başka şehirde ve okula giden çocukları var...
anlayacağın yalnızım
cnm cvp yazmadın sanırım göremedimde