Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Hoşgeldin canım :)

Nasılsın bakalım

hoşbuldukkkk iyiyim canım ,sen nasılsın???
hazırlanıyordum bende ,yüksek lisans yapıyorum ya ben öğrenci temsilcisi oldum bugünde toplantım var birazdan çıkacağım
sen buralardasın değilmi geldiğim zaman seninle şöyle uzun uzun sohbet edelim bir türlü konuşamadık yahuu

canım o zaman sana kolay gelsin :):):)

Ben saat 18:00 e kadar buralardayım canım. Geldiğin zaman uzun uzun sohbet ederiz :)

tamam o zaman şimdi başlıyoruz , kendinden bahset bakalım nerdensin neler yaparsın kaç yaşındasın ?

Canım ben İstanbul'dayım. Şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. 30 yaşındayım. Bu aralar huzurlu ve mutluyum :):):)

Canım ben İstanbul'dayım. Şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. 30 yaşındayım. Bu aralar huzurlu ve mutluyum :):):)

aaa İstanbul'un neresi benim ailemde İstanbul Kadıköy'de ben sık sık gitmeye çalışıyorum yanlarına canım belki birgün buluşuruz yahu seninleee
ne güzel işede sahipsin vajiyide yendin oh ne güzel
Ben kırklarelinde yaşıyorum , yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum

Ben Avrupa Yakasındayım canım ama yine de görüşürüz :):)
Ben Ticaret Lisesi mezunuyum. Liseden sonra çalışma hayatını bırakmadım .İşimi de seviyorum.

Son düzenleme:
Ben Avrupa Yakasındayım canım ama yine de görüşürüz :):)
Ben Ticaret Lisesi mezunuyum canım. Liseden sonra çalışma hayatını bırakmadım çok şükür. İşimi de seviyorum.

işini sevmen çok güzel canım maşallah aman

Sen de küçük bir özetle anlatır mısın kendini canım? Bu arada resmini gördüm çok tatlısın maşallah

yazdım biraz önce ama tekrar yazim :) Kırklareli'nde yaşıorum çalışmıyorum , yüksek lisans yapıyorum buradaki üniversitede , okulda kalmayı planlıyorum bakalım , soru sorabilirsin canım bilmek istediğin şeyleri. teşekkür ederim canım o senin gözlerinin bakışının güzelliği

İnş.herşey gönlüne göre olur canım :)

Kaç yaşındasın Beste'ciğim

Canım sana özel mesaj yazdım bakabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…