Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlarr İyi Günlerr:KK16::KK16:
Kimler Buradaa ??:KK54::KK54:
İki sohbet edelimm yahuu:KK34::KK34:

Edelim Kuşumm:KK16::KK16: Ben İyiyim Çok Şükür:KK16::KK16:
Yuvarlanıp Gidiyoruz:KK55::KK55:
Bugün Twitter'dan İmzalı Fenerbahçe Forması Kazandım:13::13: Onaa Çok Sevindimm valaa:KK9::KK9:
Bir Fenerli Olarakk:KK9::KK9:

hmm güzel olmuş tebrik ederim.hem dün akşamda çeyrek finale yükseldi onun içinde ayrıca tebrik ederim.bende geçenlerde eşime f.bahçeli battaniye aldım hiç beklemiyodu çok sevindi:KK16::KK16:

hmm güzel olmuş tebrik ederim.hem dün akşamda çeyrek finale yükseldi onun içinde ayrıca tebrik ederim.bende geçenlerde eşime f.bahçeli battaniye aldım hiç beklemiyodu çok sevindi:KK16::KK16:

Sağol Kuzum Benimm:KK16::KK16:
Hem Galatasaray'ı Hemde Fenerbahçe'yi Tebrik etmek lazım:KK16::KK16:
Gün Birlik Günüü Çünkü:KK54:

mrb kızlar bugun kimse girmemiş sanırım (yaa ecrin sen buralardan hiç çıkmaz idin ama yoksun artık)

mrb kızlar bugun kimse girmemiş sanırım (yaa ecrin sen buralardan hiç çıkmaz idin ama yoksun artık)

canımmm yine dönücem inş. aranıza bol sohbetle ama şimdilik merak etme iyiyim kaçamak takipteyip çünkü uzun süreli kalamıyorum nette..misafirlerim var ve yarın biraz daha kalabalık olucam :))sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi iyi olduğunuzu öğrenip çıkıyorummm,,,yazını görünce cevap vermeden edemedimmm....siz iyi olun ben takipteyken iyi olduğunuzu biliyim onunla yetinirimm hepinizi öpüyorumm...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canımm sana defalarca özelden mesaj atmaya çalıştım her girdiğimde ama ısrarla gitmedi mesaj kutun dolu:KK43:(burdan tebrik edemedim çünkü bakıyodum girmiyodun fazla ve görmezsin diye özelden atmaya çalıştım ama olmadıı...iki gündür bakıyorum buralara dönmüşsün buraya yazmaya karar verdimmm...

seni çok çok çokkkkkk tebrik ediyorummm Rabbim inş.hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder...bizlerde buna şahit oluruz....bu topikde tanışan kaynaşan her bebek özell bizim için manevi teyzeleri var :)))onları merak eder ve onlar için sevinirler:)))umarımmm sen ve diğer arkadaşlarımızın anne olduğu güne şahitlik etmek de nasip olur bize....hepinizi ve bebeklerinizi Rabbime emanet ettimm.....öpüyorum herkesi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canımm sana defalarca özelden mesaj atmaya çalıştım her girdiğimde ama ısrarla gitmedi mesaj kutun dolu:KK43:(burdan tebrik edemedim çünkü bakıyodum girmiyodun fazla ve görmezsin diye özelden atmaya çalıştım ama olmadıı...iki gündür bakıyorum buralara dönmüşsün buraya yazmaya karar verdimmm...

seni çok çok çokkkkkk tebrik ediyorummm Rabbim inş.hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder...bizlerde buna şahit oluruz....bu topikde tanışan kaynaşan her bebek özell bizim için manevi teyzeleri var :)))onları merak eder ve onlar için sevinirler:)))umarımmm sen ve diğer arkadaşlarımızın anne olduğu güne şahitlik etmek de nasip olur bize....hepinizi ve bebeklerinizi Rabbime emanet ettimm.....öpüyorum herkesi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canımmmmm çok teşekkür ediyorum
inan okadar yoğunumki msj kutuma bakmak aklıma gelmiyo giriyorum sonra hemen çıkmam gerekebiliyo,şimdide seni yazdığını görünce girdim
dün kötü bişey oldu:KK14::KK14:wc ye gittim baktım kan gelmiş,hemen acile gittik düşük tehlikesi varmış ilaç verdi wc dışında kalkmayacaksın dedi,çarşamba yine kontrolüm var.birde eşimde moralimi bozdu:KK14::KK14::KK14::KK14:durmadan yatmana gerek yok abartma falan dedi:KK43::KK43::KK43:ya eşim sanki ben vajyi yenmeden daha iiydi şidi bi düşüncesiz oldu gibi ona öle diyorum sana öle geliyo dio.
işte şuan öle yatıyorum ama açıkçası pek umudum yok tutunacağına dair:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
moralim bozuk olduğu için giremeyebilirim bisüre:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

merhabaaa kimse yok ama selam vereyim belki burda olduğumu görür birileri:KK19: çok özledim herkesiiii:KK16::KK16:

canımmmmm çok teşekkür ediyorum
inan okadar yoğunumki msj kutuma bakmak aklıma gelmiyo giriyorum sonra hemen çıkmam gerekebiliyo,şimdide seni yazdığını görünce girdim
dün kötü bişey oldu:KK14::KK14:wc ye gittim baktım kan gelmiş,hemen acile gittik düşük tehlikesi varmış ilaç verdi wc dışında kalkmayacaksın dedi,çarşamba yine kontrolüm var.birde eşimde moralimi bozdu:KK14::KK14::KK14::KK14:durmadan yatmana gerek yok abartma falan dedi:KK43::KK43::KK43:ya eşim sanki ben vajyi yenmeden daha iiydi şidi bi düşüncesiz oldu gibi ona öle diyorum sana öle geliyo dio.
işte şuan öle yatıyorum ama açıkçası pek umudum yok tutunacağına dair:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
moralim bozuk olduğu için giremeyebilirim bisüre:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canımmm çok geçmiş olsunnn ,sakın eşinin tavırlarına takma kafanı o da gergindir şimdiiii:KK52::KK52:
sen umudunu sakın kaybetmeeee

canımmm çok geçmiş olsunnn ,sakın eşinin tavırlarına takma kafanı o da gergindir şimdiiii:KK52::KK52:
sen umudunu sakın kaybetmeeee

teşekkür ederim canımm
özür diledi ama özrünü kabul etmedim tavır yapıyorum hala
ya ne bileyim yasemin şuan bile bebek yokmuş gibi geliyo,hissetmiyorum hiçbişey

teşekkür ederim canımm
özür diledi ama özrünü kabul etmedim tavır yapıyorum hala
ya ne bileyim yasemin şuan bile bebek yokmuş gibi geliyo,hissetmiyorum hiçbişey

canımm ya öyle düşünme nolur, Allah bilir ne olduğunu ne olacağını sen ona tevekkül et yeter, ondan gelene razı ol:KK12:
inşallah bebeğin tutuncak annişineee

canımm ya öyle düşünme nolur, Allah bilir ne olduğunu ne olacağını sen ona tevekkül et yeter, ondan gelene razı ol:KK12:
inşallah bebeğin tutuncak annişineee

inş canımm zaten ne gelse razıyım birazda ondan rahatım Rabbim ne verirse ne takdir ederse olur.ama işte hissedemiyorum
birde netten araştırdım biraz böyle durumlarda kaybetme ihtimali daha yüksekmiş tabi Allah tan ümit kesilmez
aman ya ne dediğimi ne düşündüğümü bende bilmiyorum

X