Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Hoşgeldin canım :)

Nasılsın bakalım

hoşbuldukkkk:KK3::KK3::KK3: iyiyim canım ,sen nasılsın???
hazırlanıyordum bende ,yüksek lisans yapıyorum ya ben öğrenci temsilcisi oldum bugünde toplantım var birazdan çıkacağım :KK31::KK31::KK31:
sen buralardasın değilmi geldiğim zaman seninle şöyle uzun uzun sohbet edelim bir türlü konuşamadık yahuu:KK16:

hoşbuldukkkk:KK3::KK3::KK3: iyiyim canım ,sen nasılsın???
hazırlanıyordum bende ,yüksek lisans yapıyorum ya ben öğrenci temsilcisi oldum bugünde toplantım var birazdan çıkacağım :KK31::KK31::KK31:
sen buralardasın değilmi geldiğim zaman seninle şöyle uzun uzun sohbet edelim bir türlü konuşamadık yahuu:KK16:

canım o zaman sana kolay gelsin :):):)

Ben saat 18:00 e kadar buralardayım canım. Geldiğin zaman uzun uzun sohbet ederiz :)

tamam o zaman şimdi başlıyoruz , kendinden bahset bakalım nerdensin neler yaparsın kaç yaşındasın ?

Canım ben İstanbul'dayım. Şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. 30 yaşındayım. Bu aralar huzurlu ve mutluyum :):):)

Canım ben İstanbul'dayım. Şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. 30 yaşındayım. Bu aralar huzurlu ve mutluyum :):):)

aaa İstanbul'un neresi benim ailemde İstanbul Kadıköy'de ben sık sık gitmeye çalışıyorum yanlarına canım belki birgün buluşuruz yahu seninleee :KK19::KK19::KK19:
ne güzel işede sahipsin vajiyide yendin oh ne güzel :KK16:
Ben kırklarelinde yaşıyorum , yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum :KK24::KK24::KK24:

aaa İstanbul'un neresi benim ailemde İstanbul Kadıköy'de ben sık sık gitmeye çalışıyorum yanlarına canım belki birgün buluşuruz yahu seninleee :KK19::KK19::KK19:
ne güzel işede sahipsin vajiyide yendin oh ne güzel :KK16:
Ben kırklarelinde yaşıyorum , yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum :KK24::KK24::KK24:

Ben Avrupa Yakasındayım canım ama yine de görüşürüz :):)
Ben Ticaret Lisesi mezunuyum. Liseden sonra çalışma hayatını bırakmadım .İşimi de seviyorum.

Son düzenleme:
Ben Avrupa Yakasındayım canım ama yine de görüşürüz :):)
Ben Ticaret Lisesi mezunuyum canım. Liseden sonra çalışma hayatını bırakmadım çok şükür. İşimi de seviyorum.

işini sevmen çok güzel canım maşallah aman :nazar::nazar::nazar:

Sen de küçük bir özetle anlatır mısın kendini canım? Bu arada resmini gördüm çok tatlısın maşallah :nazar:

yazdım biraz önce ama tekrar yazim :) Kırklareli'nde yaşıorum çalışmıyorum , yüksek lisans yapıyorum buradaki üniversitede , okulda kalmayı planlıyorum bakalım , soru sorabilirsin canım bilmek istediğin şeyleri. teşekkür ederim canım o senin gözlerinin bakışının güzelliği:KK16:

yazdım biraz önce ama tekrar yazim :) Kırklareli'nde yaşıorum çalışmıyorum , yüksek lisans yapıyorum buradaki üniversitede , okulda kalmayı planlıyorum bakalım , soru sorabilirsin canım bilmek istediğin şeyleri. teşekkür ederim canım o senin gözlerinin bakışının güzelliği:KK16:

İnş.herşey gönlüne göre olur canım :)

Kaç yaşındasın Beste'ciğim

Canım sana özel mesaj yazdım bakabilir misin?

X