Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kizlar nasilsiniz?
Topik cok sessiz yha ne yapsakta eski haline dondursek acaba :)

Kizlar nasilsiniz?
Topik cok sessiz yha ne yapsakta eski haline dondursek acaba :)

ben şahsıma iyiyim sen nasılsın canım
topic evet eski haline gelmedi bir türlü kimse bizi sevmiyo kimse buraya takılmıyo küçük emraha bağladım işleri vardır herhal

selam kızlar bi giriyim bakıyım dedim ne yapıyorsunuz diye :))

canım hoşgeldin geçmişi mi okuyon nasılsın bakem

geçmişte okuyacak bişey yokki okuyım ilerlemiyor artık sayfalar eskisi gibi, ilk yazdığımı yazarken tel geldi hemen yollayamadım, iyiyim ben canım çok şükür sen nasılsın

geçmişte okuyacak bişey yokki okuyım ilerlemiyor artık sayfalar eskisi gibi, ilk yazdığımı yazarken tel geldi hemen yollayamadım, iyiyim ben canım çok şükür sen nasılsın

doğru haklısın okunacak bişey yok akşam baktım en son sen yazmışın sabah yine öyleydi bende iyiyim şekerim ne olsun iş güç eş çoluk çocuk uğraşıyoz

doğru haklısın okunacak bişey yok akşam baktım en son sen yazmışın sabah yine öyleydi bende iyiyim şekerim ne olsun iş güç eş çoluk çocuk uğraşıyoz

Allah kolaylık versin şekerim senin işin de zor

elabım ben müsade isteyim canım ara vermiştim biraz daha çalışayım :)) öpüyorum seni tatlı nanaklarından

elabım ben müsade isteyim canım ara vermiştim biraz daha çalışayım :)) öpüyorum seni tatlı nanaklarından

offff ama sen de hep geliyon bir cik yapıp kaçıyon şu işin de bitse de seni artıkın görsek özlüom seni ben hadi git çalış canım kolay gelsin

offff ama sen de hep geliyon bir cik yapıp kaçıyon şu işin de bitse de seni artıkın görsek özlüom seni ben hadi git çalış canım kolay gelsin

hiiii ben seni yerim yeriiiiiiiiiiiiiiiiiim canımbenim valla hiç çıkasım yok hatta burda konuşmak yerine msn acasım var ama kopamıyorum ki senden o zaman az kaldı inşaallah elabım, inşaallah bi de onu atlatırsam olumlu bi şekilde güzel bir şekilde rahatlıcam inşaallah o zaman bol bol burda olurum sen gibi inşaallah şimdi bize müsade teyzesi seni çok öpüyoruz

tamam hadi güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…