Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

inş canımm zaten ne gelse razıyım birazda ondan rahatım Rabbim ne verirse ne takdir ederse olur.ama işte hissedemiyorum
birde netten araştırdım biraz böyle durumlarda kaybetme ihtimali daha yüksekmiş tabi Allah tan ümit kesilmez
aman ya ne dediğimi ne düşündüğümü bende bilmiyorum

olsun yoksa da bile bi daha olmayacak diye bişey yok Allahın izniyle, gençsin daha:KK16::KK16:
her ihtimali düşün üzülmemek için ne gerekiyosa yap canımm benim:KK16::KK16:

olsun yoksa da bile bi daha olmayacak diye bişey yok Allahın izniyle, gençsin daha:KK16::KK16:
her ihtimali düşün üzülmemek için ne gerekiyosa yap canımm benim:KK16::KK16:

aslında üzülmemek için kötüsünü düşünüyorum kendimi kötüsüne hazırlıyorumki bir anda yıkım olmasın die
neyse bu konu bitmez
eee sen ne yapıyosun eşin evde yokmu pazar günü burdasın

hoşbulduk kuzummm:KK16::KK16::KK16:

Üzülmeee sennnnn hayırlısını iste rabbimden , gönlünü ferah tut hep iyi düşün iyi olsun , biliyorsun böyle durumlarda moral çok önemli canım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

inş canım hayırlısı dedim artık zaten elimdn bişey gelmez

aslında üzülmemek için kötüsünü düşünüyorum kendimi kötüsüne hazırlıyorumki bir anda yıkım olmasın die
neyse bu konu bitmez
eee sen ne yapıyosun eşin evde yokmu pazar günü burdasın

ya eşim geceden geldi, uyudu öğlene kadar sonra sıkıldı evde, dışarı çıktı işte geziyo, burda hava çok soğuk ben de gidicektim de çok üşüyorum valla:KK31:

kızlar ya bısee sormak ıstıyorumm beden asırın kan gelıyo yaaa doktora gıtıım dun tahrıs olmus dedı ama kan cogalıyo ya bence normal degl bu hastalıktakı kandan daha farklı yaa sorumu gordugnusde cewp yazın lutfenn :KK43: ben cıkyorum mısafırım war gcec bakıcam cewlarınza

kızlar ya bısee sormak ıstıyorumm beden asırın kan gelıyo yaaa doktora gıtıım dun tahrıs olmus dedı ama kan cogalıyo ya bence normal degl bu hastalıktakı kandan daha farklı yaa sorumu gordugnusde cewp yazın lutfenn :KK43: ben cıkyorum mısafırım war gcec bakıcam cewlarınza

berns canım merhaba nasılsın??? konuşamadık epeydir seninle yahu ???
canım bende hiç kanama olmadı ama benim bi arkadaşım ilk ilişkisinde başına gelmişti bu yeni gelin sendromu demişti gittiği doktorda , tahrişten zedelenmeden dolayı olur geçer demişti sana doktorun sadece tahriş mi olmuş dedi? bir kaç gün daha bekle geçmezse tekrar git bence doktora sen canım

berns canım merhaba nasılsın??? konuşamadık epeydir seninle yahu ???
canım bende hiç kanama olmadı ama benim bi arkadaşım ilk ilişkisinde başına gelmişti bu yeni gelin sendromu demişti gittiği doktorda , tahrişten zedelenmeden dolayı olur geçer demişti sana doktorun sadece tahriş mi olmuş dedi? bir kaç gün daha bekle geçmezse tekrar git bence doktora sen canım

ıyım bestecım ewt baydır konusamıyoruz anynı zmanda denk gelmıyoruz cnm bıde benım mısafır hala gıtmmedıgı ıcn pek gıremıyorum cnm anca bı goz atıyorum doktor tahrıs olmus yamayın 10 15gun dedı aama kanım cogaldı adetım 12 gun once bıtıı ama sankı adetım gbı bende anlamdım :)

canımmmmm çok teşekkür ediyorum
inan okadar yoğunumki msj kutuma bakmak aklıma gelmiyo giriyorum sonra hemen çıkmam gerekebiliyo,şimdide seni yazdığını görünce girdim
dün kötü bişey oldu:KK14::KK14:wc ye gittim baktım kan gelmiş,hemen acile gittik düşük tehlikesi varmış ilaç verdi wc dışında kalkmayacaksın dedi,çarşamba yine kontrolüm var.birde eşimde moralimi bozdu:KK14::KK14::KK14::KK14:durmadan yatmana gerek yok abartma falan dedi:KK43::KK43::KK43:ya eşim sanki ben vajyi yenmeden daha iiydi şidi bi düşüncesiz oldu gibi ona öle diyorum sana öle geliyo dio.
işte şuan öle yatıyorum ama açıkçası pek umudum yok tutunacağına dair:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
moralim bozuk olduğu için giremeyebilirim bisüre:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canımmm hiç moralini bozmaa merak etmee doktor ilaç vermiş,tutunur sana bebişinn...bana ilaç falan vermemiştii yani benim tutunma ihtimali demekki çok zayiftıı..sana verdiğine göre tutunacak....hemen kötü şeyler gelmesin aklınaaa 9 ay düşük tehlikesiyle devamlı yatan sapasağlam doğuranlar var....bi kaç ay ilk 3 ay çoğu gebelerde tehlike oluyor merak etme...dua et hayırlısıyla tutunsun inş...öpüyorum Allaha emanet ol(un)

karamsarcım kanaman olmus sanırım ama bozma moralini gebeliklerin çogunda olan bi durum insallah tutunur sana bebegin, benim arkadasımın dusuk tehlikesi vardı 9ay boyunca hep hastanede gecmisti hamileliği şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var :)

canım çok geçmiş olsun inş bebeğin sana tutunur bozma moralini Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş

Canım cok gecmiş olsun. Sakın canını sıkma kanama artık cogu gebede olabılıyo hem doktorun da ılac vermıs almıs onlemini ınsallah sımsıkı tutunur sana bebişin:KK34:

canımmm hiç moralini bozmaa merak etmee doktor ilaç vermiş,tutunur sana bebişinn...bana ilaç falan vermemiştii yani benim tutunma ihtimali demekki çok zayiftıı..sana verdiğine göre tutunacak....hemen kötü şeyler gelmesin aklınaaa 9 ay düşük tehlikesiyle devamlı yatan sapasağlam doğuranlar var....bi kaç ay ilk 3 ay çoğu gebelerde tehlike oluyor merak etme...dua et hayırlısıyla tutunsun inş...öpüyorum Allaha emanet ol(un)

karamsarcım kanaman olmus sanırım ama bozma moralini gebeliklerin çogunda olan bi durum insallah tutunur sana bebegin, benim arkadasımın dusuk tehlikesi vardı 9ay boyunca hep hastanede gecmisti hamileliği şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var :)

canım çok geçmiş olsun inş bebeğin sana tutunur bozma moralini Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş

Canım cok gecmiş olsun. Sakın canını sıkma kanama artık cogu gebede olabılıyo hem doktorun da ılac vermıs almıs onlemini ınsallah sımsıkı tutunur sana bebişin:KK34:

kızlar hepinizden Allah razı olsun inanın hiiç umudum yoktu yani bebeğimden umudu kesmiştim ama siz böyle şeyler söyleyince tekrar umutlandım:KK16::KK16::KK16:çarşamba günü tekrar kontrolüm var ozaman belli olacak herşey inş.dualrınızda eksik etmeyin beni....

X