bırak uzağı yakına gel artık canımcım sende kurtuldun artık başka şeylerden konuşmak seninde hakkın değil mi ama
Başka şeyleri konuşmaktan ziyade düşünmek bile huzur veriyor :):)
Sen nasıl oldun canım iyileştin mi?
değil mi amaa
bugün daha iyiyim çok şükür uyandığımdan beri burnum sadece bir kez aktı şuan buna inanamıyorum meselaa cumadan beri neredeyse 12 li tuvalet kağıdı rulosunu bitirdim
:124::124::124::124::124::124::124::124: olleyyyyy artık sorun yok demekkii kuzummmmm çok sevindimmmmmm
hadi hayırlısı olsunnnnn
oyyy canım benim çok şükür ya çok sevindim senin adına Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşgüzel anne adayı yerim seni ben
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hopefor canım tekrar hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Sen artık bu seneki hastalık hakkını kullandın. Bundan sonra dikkat et.
bıstıklarım çoook teşekkür ederim :)) güzel dualarınıza kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinçooook şükür rabbime Allah ım kimsenin içlerinde bizim de mutluluğunu, sevincini yarım bırakmasın, tam eylesin tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
Canım bak hamilelerin duası kabul olur. Bizim gibi bebek isteyenler için de dua et olur mu :)
kızlar bize müsade valla bi giriyim bakıyım dedim öğleni ettim yine... gidiyim biraz çalışıyım... best hadi sen de topiclerde azarlamak yok öyle(ama valla iyi oldu asıl maksadımı hatırlattın ) sen de çık da çalış biraz
inşaallah güzel haberler alır veririz kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre
kızlar bize müsade valla bi giriyim bakıyım dedim öğleni ettim yine... gidiyim biraz çalışıyım... best hadi sen de topiclerde azarlamak yok öyle(ama valla iyi oldu asıl maksadımı hatırlattın ) sen de çık da çalış biraz
inşaallah güzel haberler alır veririz kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre
iyiyim elabım çok iyiyim rabbime hamdolsundün kan testi yapıldı tekrar betahcg m 1045 çıktı, ilerliyor gebelik dedi dr çok şükür dünden sonra daha daha iyiyim Allah ım tamanına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
bıstıklarım çoook teşekkür ederim :)) güzel dualarınıza kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinçooook şükür rabbime Allah ım kimsenin içlerinde bizim de mutluluğunu, sevincini yarım bırakmasın, tam eylesin tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
hopeforcum canım çok sevindim.rabbim mutluluğunu daim etsin.sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.banada dua et
kızlar ben yine geldim ama bişey sorup çıkcm bu benim mesaj düzenleme panelim görünmüyor neden nerden ayarlayabilirim
yehhhuuu hopefor hamileee, bakk dedik sana içini ferah tut, Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günü de göstersinnnn
Günaydınlar
diğer topiğe de yazdımgünaydın canımm
dün seni msn de bekledik besteyle ama ben çıkmak durumunda kaldım, sen ben de eklisin ama hep offline sın , acaba arkadaş listene eklenmedimmi ben:44: