Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

bugünde kimse yok yine bir best geldi gitti ben eve gidince herkes geliyo bende evde giremiyom iyi akşamlar boş topik

bugünde kimse yok yine bir best geldi gitti ben eve gidince herkes geliyo bende evde giremiyom iyi akşamlar boş topik

kuzum sen yaz geldiğinde ben bakıyorumm sık sık burayaa

hoşgeldin canım topicleri geziyom sen ne yapıyorsun bakim

iyiyim elabım çok iyiyim rabbime hamdolsun dün kan testi yapıldı tekrar betahcg m 1045 çıktı, ilerliyor gebelik dedi dr çok şükür dünden sonra daha daha iyiyim Allah ım tamanına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah

:124::124::124::124::124::124::124::124: olleyyyyy artık sorun yok demekkii kuzummmmm çok sevindimmmmmm

hadi hayırlısı olsunnnnn

oyyy canım benim çok şükür ya çok sevindim senin adına Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip eder inş güzel anne adayı yerim seni ben

Günaydın kızlar nasılsınız?

Hopefor canım tekrar hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

baharcım alttan bakma öle sende gel aramıza burası vajiden kurtulduktan sonra geyik yaptığımız yer herşeyimizi konuşup dertleşiyoruz burada

baharcım alttan bakma öle sende gel aramıza burası vajiden kurtulduktan sonra geyik yaptığımız yer herşeyimizi konuşup dertleşiyoruz burada

Geldim canım geldim. Ben de uzaktan uzağa takip ediyordum burayı :)

Geldim canım geldim. Ben de uzaktan uzağa takip ediyordum burayı :)

bırak uzağı yakına gel artık canımcım sende kurtuldun artık başka şeylerden konuşmak seninde hakkın değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…