ewt oldum ecrıncım saol senın bebıs warmıydı :)
selam kızlarne berbat bi gün benim içinnn eşim dün çift vardiya çalıştı hala uyuyor ve gece vardiyasına gtcek kalktığında resmen kocamı özledim yaa
siz napıyosunuz nasılsınızzz bakalım
selam kızlar nasılsınız. ben dr dan geldim az önce şimdilik bişey görünmüyor dedi pazartesi tekrar kan ve idrar testi istedi beta hcg ye bakılsın dedi 10 gün sonra da geldiğinde keseye bakıcaz dedi... yaa aklım karıştı gerçi teyzem gözükmeyebilir gözkse bile nokta şeklindedir dedi ama ne biliyim moralim bozuldu sanki. kızlar dua edin nolur bu kadar sevinmişken yarım kalmasın sevincim...
özlemekde güzel:)))bu özlemlerin dönüşü muhteşem olur:)))şahsım adına iyiyim çok şükür birazdan çıkıp yemek yapıcam:)))sen nasılsın bacımm
canımm benimmm sen benim gibi olma sakınn olmaa inşaallahh....kötü düşünme ve dikkat et sadece doktorlar son adeti baz alıyolar oyüzden sanki bir aylık hamilesin gibi davranıyolar aslın geç döllenme olabiliyor...sen bakma onlara doktorlara göre ilk hamilelikyaa çok rahat davranıyolar daha kese zaten gözükmez bunlarla moralini bozma...pazartesi kan testinde iki kat artış olmalı doktorun ona bakacak gebeliğin seyri normalse iki kat artış gösterir iki gün de bir...ama göstermeyip sonradan yine düzgün bir hamilelik yaşayanlarda var....korkma moral çooooookkkkkkk önemliii...ben çok araştırdım o dönem ve korkularıda dev gibi oldu...hamileliğin 1. kuralı moral...sen Rabbime güvenn senin için hayırlı bir gebelikse ve sağlıklı ise o kim ne derse desinnn seninle...şayet sağlıksız olup seninde sağlığını bozacak seni riske atacak bi gebelikse Rabbim kendiğinden(bende olduğu gibi)sonlandırıyor... benim doktorum ogün bana şöyle dedii benim yiğenim oldu sakat öyle olması daha zor emin oll en azından sağlıksız olduğu için Allah tarafından vücuttan atıldı...bu cümleler ağır geliyor ama rahatlatıyorda....Sen elinden geleni yap ve gerisini Allaha bırak O senin için en doğru olanı nasip edecek....
Farkettinmi bilmiyorum ama bunlardan ve olumsuzluklardan hiç bahsetmedimm sana aklına bile gelmesinn diyee....olumsuzlukları düşündükçe onları çağırmış gibi oluyosun...kafanı rahatlat benden sana tavsiyee bacımmm araştırma ve öğrenme şimdilik doktor sana pazartesi gemi dedi git ve doktorunun rahat yada sana böyle hamileliğin bitebilir gibi tavırlarda bulunmasını umursama. İnan onlara göre ilk gebeliğin düşmesi normal geliyor umursamıyolar....sen SADECE DİKKAT ET...UZANARAK İŞ YAPMA BOL BOL DİNLENNN...dualarım seninlee RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE SANA NASİP ETSİN BEBEĞİNİ İNŞ..SIRSIKI TUTUNSUN SANA.doktor moktor hikaye....Rabbim OL derse herşey olur....sakat gebelik dedikleri bir sürü örnek var sapasağlam doğan....dua et bol boll....bizlerde dua edelim inş.canını sıkmaa tamammı yeğenimin de morali bozuluyoo öyleee
sakınnnn kendini üzmeemerak etme her şey iyi olucak Allahın izniylee daha o minicikkk görünmüyodur bile belkii düşünnn.. sen içini ferah tut, bol bol dua et bizim de dualarımız seninleee
biz de seni çok seviyoruz tatlım, sen de iyi ki varsın bestim sen naptın test yaptın mı... ses çıkmadığına göre yok bişey öyle mi?
nasılsınız??hopeforummm nasılsınn??doktor ne dedi nasıl gidiyor annelik:)))
bestimm sesin çok güzel tatlımmm dinledimmm ne güzel yorumlamışsınn desteklerimiz seninleee
canımsın beniminşaallah ecrinim inan bana ben de hep sağlklı sıhhatli hayırlı aklı başında olsun diye dua ediyorum... Allah ım sevincimizi mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşaallah... senin de dediğin gibi daha görünmez diyorlar öyle olunca için rahatladı baya... ama düşünsene kaç sene insanlara korunuyoruz dedik çok şükür vajiyi yendikten sonra üçüncü ay hamile kaldım diye sevindim... kan testi kesin dediler ebe de hamilesin şunlara bunlara dikkat et diyince iki tarafımızda öğrendi... biz de bildiğin hamileyim modundaydık salıdan çarşambadan beri... ne biliyim... Allah ım inşaallah sevincimizi yarım bırakmaz sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı salih evlatlar nasip eder inşaallah ve tabiki hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin... hep öyle dua ettim eksik dua etmekten kaçındım hep...
iyiyim biraz daha daha iyi olmaya çalışıcam söz veriyorum :) inşaallah pazartesi günü sevinçli haberlerle gelirim yanınıza... sagolasın ecrinim bi dostla konuşmak ancak bu kadr rahatlatabilirkalbimde yerin her zaman olacak Allah ım benim bebeğimi benimle eylesin tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte... sana da tez zamanda bu kez saglıklı sıhhatli aklı başında hayırlı bi bebek nasip etsin inşaallah ve sorunsuz bir şekilde tamamına erdirsin inşaallah... Allah a emanet ol ecriniiiiim dualarını eksik etme canım
yaseminim sağolasın bıstığım, evet dua edin bize nolurhepinizi çok seviyorum. iyiki varsınız bu kadar rahat dökülmüyor iç valla, sızlanmalarımızı nazlanmalarımızı niyazlarımızı hep birlikte çekiyoruz çoook öpüyorum sizi :)))
oyy docasını özlermiş bu da ben gibisen de sokul yanına daha az özlersin
canlarım ben çıkıyım docam gelcek yemek hazırlamam lazım. inşaallah pazartesi güzel haberler veririm size
aminnnnnnnnnn canımmm benimm.....bütün olumsuzlukları unutt....hamilesinn ve bebeğin hayırlısıyla tutunacak san inşaallah...şuan tutunma evresi hepsi bu...değerlerin yükselincede keseyi sonrada kalp atışlarını duyacaksın inşallahh...Rabbim inşaallahh hamileliğini hayırlı sağlıklı bi şekilde sürdürmeni nasip esinnnnn...Yazılarını okuyan kardeşlerimiz de duaya katılırsa seviniriz.. (ki dua müslümanların silahıdır:)))isabet ettimi kaçışı yokkk:)))RABBİM MURLULUĞUNUZU YARIDA BIRAKMASINN HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ BEBEK VE GEBELİKLE BERABER KUCAĞINDA OLDUĞU GÜNLERİ BİZLEREDE NASİP ETSİNNN....DOĞUM ANILARINI PAYLAŞMAK NASİP OLSUN İNŞAALLAH:))))ÖPÜYORUM SİZİ:))İKİNİZİ DE RABBİME EMANET EDİYORUMM BİLİYORUMKİ RABBİM EMANETE EN İYİ BAKAN VE KORUYANDIRR
yanına gdersem ayrılamam gece işe gittiğinde çocuk gibiyim ben yaaa:84::84::84:
evet canımmm içimizi rahatça birbirimize dökebildiğimiz için o kadar şanslıyız kiii, çok değerli arkadaşlıklar edindim ben burdaaa
inşallah güzel haberlerle gelirsinnn canımmm ama o güne kadar evham yapıpta üzme kendiniii
kız albeninin yarışmasına ses kaydedip koydum dün yaseminle onu takip ediyoruz dünden beri , link koyduk hatta kızlarada söyleyelim dedik çok heyecanlıyımmmm
kızlar günaydın kimse yok ama olsun
sevgi girmiyor uzun süredir haberi olan var mı?
ayy cnm benim benim haberim var sevgi çok hastaymış mide bulantıları başlamış :))))oyyy kuzumm benm merak ettiğin için tşk net yok cnm memleketteyım hastayımda özelden attım yazılarınızı okudum herkese slmlar kızlar öpıyorum hepınızı nacişte yok muş uzun zamandan beri haftaya urfaya döncem goruşuruz ozman banada dua edin mide bulantılarım geçsin diye yiyemiyorum içemiyorum eridim bittim
Kizlar bende 10 gundur annemdeydim bugu geldim evime ben cok kotuyum bulantilar halsizlik mahvetti beni.ben ben olmaktan ciktim valla.sanki hic kendimde deilim bulancam diye yataktan cikasim bile gelmiyo.