- 20 Ocak 2013
- 459
- 0
canım valla hiçbir bilgim yok ama korkulacak bişey olacağını sanmam
tmm cnm bır ıkın daha beklerım gecmese doktara gıderım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım valla hiçbir bilgim yok ama korkulacak bişey olacağını sanmam
canım çok güzel çok sevdiğim bir şarkı güzel seslendirmişsin inş sahnelere taşır seni sonuç ne zaman belli olacak
16 martta belli olcak 15 finalist seçicekler bakalım :26:
gribim halimle fotoğraf makinesi ile kaydettim baya kötü bir kayıt oldu benimkisi, çok profesyonel kayıtlar koyanlar var dinledim . çok ümitli değilim ama denememiş olmim dedim gönderdim
olsun canım güzel olmuş bence buda senin için ilk adım olmuş olur
evet bundan sonra daha iyi kayıtlar çekip youtube yüklemeyi düşünüyorum
16 martta belli olcak 15 finalist seçicekler bakalım :26:
gribim halimle fotoğraf makinesi ile kaydettim baya kötü bir kayıt oldu benimkisi, çok profesyonel kayıtlar koyanlar var dinledim . çok ümitli değilim ama denememiş olmim dedim gönderdim
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar , iyiki varsınız gerçekten sizleri çok seviyorummm
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar , iyiki varsınız gerçekten sizleri çok seviyorummm
nasılsınız??hopeforummm nasılsınn??doktor ne dedi nasıl gidiyor annelik:)))
bestimm sesin çok güzel tatlımmm dinledimmm ne güzel yorumlamışsınn desteklerimiz seninleee
napıysun cnm :)
iyiyim canımm biraz bakıyım dedim kim var kim yok durumlar nasıl diye:)))sen napiysunn??
bende ıyıym cnm walla sana bırsey sorbılırmıym cnm
tabiikide sorabilirsin canımmm...bildiğim yerden gelirse soru seve seve cevaplarımmm:)))
bızım oldu bılıyosun ılk ıkıgun yaptıkk ve bebk ıstedıgmız ıcın serbst bıraktık cnm ıkıncı gun penbe kan geldı sureklı sonra koyulastı azladı acba besbıs olsa ne zamn belı olur ya cook merak edıyorum olsa bıle ıkı uc gunde ınsan vıcudunda deısklık yaparma mı
nasılsınız??hopeforummm nasılsınn??doktor ne dedi nasıl gidiyor annelik:))
ewt oldum ecrıncım saol senın bebıs warmıydı :)canımm kan muhtemelen birazda olsa ilişki sırasında kasmanla alakalıdır şayet adet günün değilse..yeni ilişkilerde olabiliyor ama benden hiç gelmedi..bebiş olsa bhcg vücuttan salgılanmaya başlar ve 15 günü bulur idrarda çıkması..kanda ise ilişkiden bir hafta sonra çıkabilir..iki üç gün içinde senin çok farkedeceğin şeyler olmaz büyük ihtimal...aslında adeti beklerken hissettiğimiz değişikliklerle birebir benzerlik taşıyor mesela göğüslerde hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı gibi..sabredip adet gecikmesini beklemek lazımm...inşallah açıklayıcı olabilmişimdir..:))
iyimiyim bilmiyorum ecrinim çıkıcaktım iyi oldu seni gördüğüm çıkmadan. şimdi benim son adetim 4 şubattı buna göre dr ağzına göre 4hafta 4 günlük hamileliğim. 4 martta kan testinde beta hcğ 65.8 çıktı.. bugün dr a gittim kısaca anlatıyım, şu an gözükmüyor dedi pazartesi kan ve idrar tahlili istedi, bhcg ye bakacak... 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi...
ne iyi dedi ne hamilesin ne değilsin dedi benim çok moralim bozuldu, netten ve burdan diğer topiclede daha erken bebeğin ye de kesenin gözükmesi için odediler, ece dediydi erkenden gitme diye keske dinleseydim... bunları öğrenince rahatladım biraz amkaffamı karıştırdı dr... kimyasal gebelikten falan bahsettiler diğer topiclerde nasıl bişey bilmiyorum ama inşaallah değildir be ecrinim nolur dua et bacım ya