Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

selam kızlar nasılsınız. ben dr dan geldim az önce şimdilik bişey görünmüyor dedi pazartesi tekrar kan ve idrar testi istedi beta hcg ye bakılsın dedi 10 gün sonra da geldiğinde keseye bakıcaz dedi... yaa aklım karıştı gerçi teyzem gözükmeyebilir gözkse bile nokta şeklindedir dedi ama ne biliyim moralim bozuldu sanki. kızlar dua edin nolur bu kadar sevinmişken yarım kalmasın sevincim...

cnm merak etmeee daha çok ufak olduğu için gözükmemiştir benim arkadaşımında başına gelmişti 10 gün sonra tekrar gitti bu sefer gözükmüştü içini ferah tut sen

cnm merak etmeee daha çok ufak olduğu için gözükmemiştir benim arkadaşımında başına gelmişti 10 gün sonra tekrar gitti bu sefer gözükmüştü içini ferah tut sen

inşaallah bestim ya... kasım anneleri diye bi topic var ordakilere de yazdım dr un dedikleri sağolsun bitanesi telaş etme geç döllenme olabilir dedi. kendisi de 6 haftalıkken gitmiş ve yatağını gördüm sadece olabilir dedi... sen de böyle söyleyince biraz olsa da nahatladım ama alnım hala kırışık...

kan tahlili kesin sonuçtur zaten kuzum pozitif çıktıysa çok endişelenme , haklı onlarda , herşey güzel olacak içini ferah tut kuzummmm

canım sıkma canını minnacıktır ondan gözükmemiştir inş en kısa sürede görünür bebişin sana kendini sıkarak bebişe de zarar verme

çatladım sıkıntıdan nasılsın ne yapıyon

kız albeninin yarışmasına ses kaydedip koydum dün yaseminle onu takip ediyoruz dünden beri , link koyduk hatta kızlarada söyleyelim dedik çok heyecanlıyımmmm

kız albeninin yarışmasına ses kaydedip koydum dün yaseminle onu takip ediyoruz dünden beri , link koyduk hatta kızlarada söyleyelim dedik çok heyecanlıyımmmm

ayy canım okudum da ama facem yok nasıl dinleyecem ben çok merak ettim verdiğin linki açtım ama beğenmeden dinlenmiyo mu olmasa arkadaşın facesinden bakarım

ayy canım okudum da ama facem yok nasıl dinleyecem ben çok merak ettim verdiğin linki açtım ama beğenmeden dinlenmiyo mu olmasa arkadaşın facesinden bakarım

özeline bak o zaman :)

ya bnım ılk ılskıye gırmemde bıse olmadı ama ıkıncınde sabah kalktım bısey yoktu ew ıslerımı yaptım penbe bı kan wardı halada suruyo bu ıkıncı gun gelıyo acba neden ya bıraz rengı koyulastı azaldı ılkde kasıklarımda arıyodu korkuyorum acıkcası

canım korkma bendede ilk gün gelmemişti ikinci gün geldi.bi doktara göründüm normal dedi.sen de git doktara bi sor istersen

canım sıkma canını minnacıktır ondan gözükmemiştir inş en kısa sürede görünür bebişin sana kendini sıkarak bebişe de zarar verme

inşaallah elabım inşaallah Allah sevincimizi yarım bırakmasın tam eylesin inşaallah

özeline bak o zaman :)

bana da yollasana bestim kendi derdimden ilgilenemedim

canım korkma bendede ilk gün gelmemişti ikinci gün geldi.bi doktara göründüm normal dedi.sen de git doktara bi sor istersen

saol canım bıde bıs ıkısndede bosalma oldu ama ondan koktum ters bıse oldumu dıye

canım valla hiçbir bilgim yok ama korkulacak bişey olacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…