Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

canım çok güzel çok sevdiğim bir şarkı güzel seslendirmişsin inş sahnelere taşır seni sonuç ne zaman belli olacak

16 martta belli olcak 15 finalist seçicekler bakalım :26:
gribim halimle fotoğraf makinesi ile kaydettim baya kötü bir kayıt oldu benimkisi, çok profesyonel kayıtlar koyanlar var dinledim . çok ümitli değilim ama denememiş olmim dedim gönderdim

olsun canım güzel olmuş bence buda senin için ilk adım olmuş olur

canım çoook güzel nerdeyse bırakıyordum kendimi malum moralim de buna uygun :) inşaallah finale kalırsın tatlım...

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar , iyiki varsınız gerçekten sizleri çok seviyorummm

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar , iyiki varsınız gerçekten sizleri çok seviyorummm

biz de seni çok seviyoruz tatlım, sen de iyi ki varsın bestim sen naptın test yaptın mı... ses çıkmadığına göre yok bişey öyle mi?

nasılsınız??hopeforummm nasılsınn??doktor ne dedi nasıl gidiyor annelik:)))

bestimm sesin çok güzel tatlımmm dinledimmm ne güzel yorumlamışsınn desteklerimiz seninleee

tabiikide sorabilirsin canımmm...bildiğim yerden gelirse soru seve seve cevaplarımmm:)))

bızım oldu bılıyosun ılk ıkıgun yaptıkk ve bebk ıstedıgmız ıcın serbst bıraktık cnm ıkıncı gun penbe kan geldı sureklı sonra koyulastı azladı acba besbıs olsa ne zamn belı olur ya cook merak edıyorum olsa bıle ıkı uc gunde ınsan vıcudunda deısklık yaparma mı

canımm kan muhtemelen birazda olsa ilişki sırasında kasmanla alakalıdır şayet adet günün değilse..yeni ilişkilerde olabiliyor ama benden hiç gelmedi..bebiş olsa bhcg vücuttan salgılanmaya başlar ve 15 günü bulur idrarda çıkması..kanda ise ilişkiden bir hafta sonra çıkabilir..iki üç gün içinde senin çok farkedeceğin şeyler olmaz büyük ihtimal...aslında adeti beklerken hissettiğimiz değişikliklerle birebir benzerlik taşıyor mesela göğüslerde hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı gibi..sabredip adet gecikmesini beklemek lazımm...inşallah açıklayıcı olabilmişimdir..:))

nasılsınız??hopeforummm nasılsınn??doktor ne dedi nasıl gidiyor annelik:))

iyimiyim bilmiyorum ecrinim çıkıcaktım iyi oldu seni gördüğüm çıkmadan. şimdi benim son adetim 4 şubattı buna göre dr ağzına göre 4hafta 4 günlük hamileliğim. 4 martta kan testinde beta hcğ 65.8 çıktı.. bugün dr a gittim kısaca anlatıyım, şu an gözükmüyor dedi pazartesi kan ve idrar tahlili istedi, bhcg ye bakacak... 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi...
ne iyi dedi ne hamilesin ne değilsin dedi benim çok moralim bozuldu, netten ve burdan diğer topiclede daha erken bebeğin ye de kesenin gözükmesi için odediler, ece dediydi erkenden gitme diye keske dinleseydim... bunları öğrenince rahatladım biraz amkaffamı karıştırdı dr... kimyasal gebelikten falan bahsettiler diğer topiclerde nasıl bişey bilmiyorum ama inşaallah değildir be ecrinim nolur dua et bacım ya

ewt oldum ecrıncım saol senın bebıs warmıydı :)

canımm benimmm sen benim gibi olma sakınn olmaa inşaallahh....kötü düşünme ve dikkat et sadece doktorlar son adeti baz alıyolar oyüzden sanki bir aylık hamilesin gibi davranıyolar aslın geç döllenme olabiliyor...sen bakma onlara doktorlara göre ilk hamilelikyaa çok rahat davranıyolar daha kese zaten gözükmez bunlarla moralini bozma...pazartesi kan testinde iki kat artış olmalı doktorun ona bakacak gebeliğin seyri normalse iki kat artış gösterir iki gün de bir...ama göstermeyip sonradan yine düzgün bir hamilelik yaşayanlarda var....korkma moral çooooookkkkkkk önemliii...ben çok araştırdım o dönem ve korkularıda dev gibi oldu...hamileliğin 1. kuralı moral...sen Rabbime güvenn senin için hayırlı bir gebelikse ve sağlıklı ise o kim ne derse desinnn seninle...şayet sağlıksız olup seninde sağlığını bozacak seni riske atacak bi gebelikse Rabbim kendiğinden(bende olduğu gibi)sonlandırıyor... benim doktorum ogün bana şöyle dedii benim yiğenim oldu sakat öyle olması daha zor emin oll en azından sağlıksız olduğu için Allah tarafından vücuttan atıldı...bu cümleler ağır geliyor ama rahatlatıyorda....Sen elinden geleni yap ve gerisini Allaha bırak O senin için en doğru olanı nasip edecek....

Farkettinmi bilmiyorum ama bunlardan ve olumsuzluklardan hiç bahsetmedimm sana aklına bile gelmesinn diyee....olumsuzlukları düşündükçe onları çağırmış gibi oluyosun...kafanı rahatlat benden sana tavsiyee bacımmm araştırma ve öğrenme şimdilik doktor sana pazartesi gemi dedi git ve doktorunun rahat yada sana böyle hamileliğin bitebilir gibi tavırlarda bulunmasını umursama. İnan onlara göre ilk gebeliğin düşmesi normal geliyor umursamıyolar....sen SADECE DİKKAT ET...UZANARAK İŞ YAPMA BOL BOL DİNLENNN...dualarım seninlee RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE SANA NASİP ETSİN BEBEĞİNİ İNŞ..SIRSIKI TUTUNSUN SANA.doktor moktor hikaye....Rabbim OL derse herşey olur....sakat gebelik dedikleri bir sürü örnek var sapasağlam doğan....dua et bol boll....bizlerde dua edelim inş.canını sıkmaa tamammı yeğenimin de morali bozuluyoo öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…