Selamlar ben de katıldım aranıza20 yaşındayım. Mersin'de yaşıyorum.. Imm konuşalımm kaynaşalım
heyyyy ben geldim hatunlarrrr, hepinizi çok özledimmmmmm
Bestemm bebeğimYüzünü gören cennetlik tatlım. Nerelerdesin yahuu
hoşgeldin bestimbiz de özledik seni ben de tam çıkmak üzreydim, erken dönmüşsün yaseminle buluştunuz mu
Merhabaa Lida'cımHoşgeldin aramızaa
Konuşalım,kaynaşalım tabi ki
Bende Beray. Antalya'da yaşıyorum. Aslen Adanalıyım ama. Mersindede yazlığımız var
Yazın mersine geliriz hep. Ayrıyeten Adanaya giderken de Mersin den hep geçiyoruz
Hoşbulduukk ..Ovv desene yarı hemşeri çıktık benim annemde AdanalıAntalya'da yaşıyosun Adana'lısın. Mersin'de yazlık var iyiymiş yazlığınız neredee
Merhabaa Lida'cımHoşgeldin aramızaa
Konuşalım,kaynaşalım tabi ki
Bende Beray. Antalya'da yaşıyorum. Aslen Adanalıyım ama. Mersindede yazlığımız var
Yazın mersine geliriz hep. Ayrıyeten Adanaya giderken de Mersin den hep geçiyoruz
Yazlığımız Mersin Ayaş'ta tatlım. Yani benim babamın yazlığı oluyo.
BUndan 8 ay önce bekardım da ben
Mersini çok severimZaten Adanay'la mersin bir bütün halinde
Ben şuan Antalya gazipaşa'dayımMersin Anamur'dan sonra gelen ilk ilçedeyim yani
Çok güzel bir yerdeymiş yazlığınız canımm. Ben de Antalya Alanya'ya kadar gelmiştim Gazipaşa'dan geçtik o yüzdenAdana-Mersin gerçekten bi bütün yemekleri olsun,insanları iklimi gerçi Antalya'da öylee.. Akdeniz iştee güzel her türlüü
aman iki çift laf edecek kimse de yok ne bu topicte ne diğerinde hayırdıryasemin buralarda ama başka topiclerde yasmin takipçinim özel msj attım canım ama kutun dolu
aaa ben buralardayım hep bakıyorum var mı biri diye
temizlik yaptım açıktı, şimdi de yemek yedim
dur boşaltim tekrar at mesajı canım
bende bakıyom demek denk gelmedik ama geziyodun gördüm seniarkandaydım attım canım msj
bakıyodum kk da ne havadisler var diyeyorum yazmadım ama hiç üşendim
sen napıyosunn bakim
mrb kızlar bugun doktordan geldim kan verdim değerim çok düşüktü 25 falan bugünde 719 kusurlere ulaşmış şuan sağlıklı bir gebelikmiş haftayada kesesini ve inş kalp atışlarını duymaya gitcez sizlerede bildireyim dedim:))