Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:
Çook Özledimm sizi :KK16::KK16::KK16:Ne yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa:KK19::KK19::KK19:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

hoşgeldin canımm :KK16::KK16::KK16: tabiki de ben ben burdayım her zaman ki gibi:KK9::KK9::KK9:

Geç Bir cevap oldu amaa. Bende iiyiyim kuzum ne olsun. Temizlik yaptımm:KK53:
Bugün Kocamda Yok. Nöbetçi yine her zaman ki gibi
tek başımaa oturuyorumm. :KK14:
Zatenn Buranın eski havasıdaa Kalmadı. Herkes ayrı Teldenn Çalıyo:KK9::KK9::KK9::KK9:

Geç Bir cevap oldu amaa. Bende iiyiyim kuzum ne olsun. Temizlik yaptımm:KK53:
Bugün Kocamda Yok. Nöbetçi yine her zaman ki gibi
tek başımaa oturuyorumm. :KK14:
Zatenn Buranın eski havasıdaa Kalmadı. Herkes ayrı Teldenn Çalıyo:KK9::KK9::KK9::KK9:

benimki de haftasonu gecedeydi:KK1: hep buralardaydım haftasonu ama gerçekten kimse yoktu, yalnız kaldım:KK50:

bugün eşimin izin günü:KK16: kurufasulye yaptım ben de yanına da bi pilav çekerim :KK56:

benimki de haftasonu gecedeydi:KK1: hep buralardaydım haftasonu ama gerçekten kimse yoktu, yalnız kaldım:KK50:

bugün eşimin izin günü:KK16: kurufasulye yaptım ben de yanına da bi pilav çekerim :KK56:

Hmmm Canımıı istetdin bee kuzu:KK53::KK53::KK53:
Afiyet Olsunn Şimdidenn:KK56::KK56:
Ben Pilavı Hiç Beyaz yapmıyorum. Eşimle biz beyaz sevmiyoruz. Yani İştahımı hiç açmaz beyaz pilav.
O yüzden bende Hep Tavuğun İç Pilavı gibi yaparım. Kırmızı kırmızı süperr Oluyoo:13::13::13:

yasemin git git bende gidiyom hiç korkulacak bişey yok gerçekten anlık acı iğne batması gibi sonucu düşün mükemmel ben bilseydim evlenmeden önce giderdim :KK52::KK52::KK52:

ben çeneme yaptırıyorum canım gerçekten çok rahatladım, evlenmeden önce başladım , o kadar çirkin görünüyodu ki...
doktorumla da konuştum hamilelikte falan tekrar çıkıyomuş doğru mu diye .. o da çıkıyo ama sonradan dökülüyo gene dedi.. çene seansım bitsin de başlıcam valla:KK1::KK1::KK1: utanmam inşallah yavv

Hmmm Canımıı istetdin bee kuzu:KK53::KK53::KK53:
Afiyet Olsunn Şimdidenn:KK56::KK56:
Ben Pilavı Hiç Beyaz yapmıyorum. Eşimle biz beyaz sevmiyoruz. Yani İştahımı hiç açmaz beyaz pilav.
O yüzden bende Hep Tavuğun İç Pilavı gibi yaparım. Kırmızı kırmızı süperr Oluyoo:13::13::13:

ayy evet ben de severim domatesli pilav falan:KK1: ama beyaz pilav, kuru fasulyeyle iyi kaçıyo:KK1:
ayy canını çektrdim valla kusura bakma:KK6:

ayy evet ben de severim domatesli pilav falan:KK1: ama beyaz pilav, kuru fasulyeyle iyi kaçıyo:KK1:
ayy canını çektrdim valla kusura bakma:KK6:

Yok Bebem Önemli değil:KK16::KK16:
Amaa dene Bir gün. Salçalı yap Pilavı. Knor ve karabiber at bidee. Off off nasıl güzel oluyoo:KK9::KK9::KK9:

ben çeneme yaptırıyorum canım gerçekten çok rahatladım, evlenmeden önce başladım , o kadar çirkin görünüyodu ki...
doktorumla da konuştum hamilelikte falan tekrar çıkıyomuş doğru mu diye .. o da çıkıyo ama sonradan dökülüyo gene dedi.. çene seansım bitsin de başlıcam valla:KK1::KK1::KK1: utanmam inşallah yavv

utanma valla ben doktor gibi düşünüyom yoksa bende utanır yapamazdım:KK17: ama rahatlığı düşününce hele ki hamile falan olsak aman hiç çekilmezdi sende en kısa sürede yap:KK52::KK52:

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim
Bana da yaşattığın için sevgilim
Çok teşekkür ederim :KK16: :KK16: :KK16:

günaydıııın kızlaaaaar :KK16:

bende çıkayım temizliğe başlayayım.malum uzun zamandır hiçbişey yapmadım:KK1::KK1:
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi:KK54:

Selamlar ben de katıldım aranıza :KK3: 20 yaşındayım. Mersin'de yaşıyorum.. Imm konuşalımm kaynaşalım :KK16: :KK16:

X