Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ayy süper bi haber..:KK16::KK16:
kalp atışını duymak en merak ettiğim şeylerden biridir ya kesin ağların o an ben:KK5:

aynen cnm benm bende onu çok merak ediyorum kan değerim 4000 falan olurmuş haftaya ögreniriz ikinci merakımda cinsiyet tabi kız erkek hiç önemli değil ama merak işte ne olcak diyee

mrb kızlar bugun doktordan geldim kan verdim değerim çok düşüktü 25 falan bugünde 719 kusurlere ulaşmış şuan sağlıklı bir gebelikmiş haftayada kesesini ve inş kalp atışlarını duymaya gitcez sizlerede bildireyim dedim:))

ne güzel canım gözün aydın çok güzel bir duygudur eminim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:KK16:

kızlar bugün eşim nöbetçii bütün gün sizinleyimmm çok sıkılıyorum bu arada adetim bitti geçen ay ilaç kullandım da bu ay iincir kürü falan denemeyi düşünüyorumm inş bu ay hamiş kalırım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

kızlar bugün eşim nöbetçii bütün gün sizinleyimmm çok sıkılıyorum bu arada adetim bitti geçen ay ilaç kullandım da bu ay iincir kürü falan denemeyi düşünüyorumm inş bu ay hamiş kalırım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

amin cnm da ama bizimle değilsinki erken kacmışsın

günaydııııııııııın :KK16: :KK16:

yasemincim doğum günün kutlu olsun canım :KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52:

sana yıldızlı harflerle yazıyım dedim ama engellemişler heralde yazamadım :KK43:(

Ben 12 subatta gıtmıstım canım degerım 3018 di. sımdı bu cuma gıtcem tekrar degerıme bakarlar mı bılmıyorum .
seninki buyk ozaman bebişin benimkinden 1 hafta falan haftaya tekrar gitcem benm değerime tekrar bakcaklar dış gebelik falanmı artışını kontrol etcekler sen cuma gittiğinde kalp atışını duymayadamı gitcen

X