Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm sizi Ne yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa

hoşgeldin canımm tabiki de ben ben burdayım her zaman ki gibi

Geç Bir cevap oldu amaa. Bende iiyiyim kuzum ne olsun. Temizlik yaptımm
Bugün Kocamda Yok. Nöbetçi yine her zaman ki gibi
tek başımaa oturuyorumm.
Zatenn Buranın eski havasıdaa Kalmadı. Herkes ayrı Teldenn Çalıyo

benimki de haftasonu gecedeydi hep buralardaydım haftasonu ama gerçekten kimse yoktu, yalnız kaldım

bugün eşimin izin günü kurufasulye yaptım ben de yanına da bi pilav çekerim

benimki de haftasonu gecedeydi hep buralardaydım haftasonu ama gerçekten kimse yoktu, yalnız kaldım

bugün eşimin izin günü kurufasulye yaptım ben de yanına da bi pilav çekerim

Hmmm Canımıı istetdin bee kuzu
Afiyet Olsunn Şimdidenn
Ben Pilavı Hiç Beyaz yapmıyorum. Eşimle biz beyaz sevmiyoruz. Yani İştahımı hiç açmaz beyaz pilav.
O yüzden bende Hep Tavuğun İç Pilavı gibi yaparım. Kırmızı kırmızı süperr Oluyoo:13::13::13:

yasemin git git bende gidiyom hiç korkulacak bişey yok gerçekten anlık acı iğne batması gibi sonucu düşün mükemmel ben bilseydim evlenmeden önce giderdim

ben çeneme yaptırıyorum canım gerçekten çok rahatladım, evlenmeden önce başladım , o kadar çirkin görünüyodu ki...
doktorumla da konuştum hamilelikte falan tekrar çıkıyomuş doğru mu diye .. o da çıkıyo ama sonradan dökülüyo gene dedi.. çene seansım bitsin de başlıcam valla utanmam inşallah yavv

ayy evet ben de severim domatesli pilav falan ama beyaz pilav, kuru fasulyeyle iyi kaçıyo
ayy canını çektrdim valla kusura bakma

ayy evet ben de severim domatesli pilav falan ama beyaz pilav, kuru fasulyeyle iyi kaçıyo
ayy canını çektrdim valla kusura bakma

Yok Bebem Önemli değil
Amaa dene Bir gün. Salçalı yap Pilavı. Knor ve karabiber at bidee. Off off nasıl güzel oluyoo

utanma valla ben doktor gibi düşünüyom yoksa bende utanır yapamazdım ama rahatlığı düşününce hele ki hamile falan olsak aman hiç çekilmezdi sende en kısa sürede yap

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim
Bana da yaşattığın için sevgilim
Çok teşekkür ederim

günaydıııın kızlaaaaar

bende çıkayım temizliğe başlayayım.malum uzun zamandır hiçbişey yapmadım
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

Selamlar ben de katıldım aranıza 20 yaşındayım. Mersin'de yaşıyorum.. Imm konuşalımm kaynaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…