- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
önemli değil canım çıkar bu gününün tadını aslında bir şarkı ekleyecektim ama olmadı
mrb kızlar nasılsınız yasemincim doğum gunun kutlu olsun
tuba özerkin şarkısını mı yüklicektin
o yada başka şarkıonu kocan söylesin sana
seninki buyk ozaman bebişin benimkinden 1 hafta falan haftaya tekrar gitcem benm değerime tekrar bakcaklar dış gebelik falanmı artışını kontrol etcekler sen cuma gittiğinde kalp atışını duymayadamı gitcen
gece söylüyodu zaten bişeyleruyku sersemi anlamadım tuba özerkin şarkısıydı onunki galiba
cemre bugunmu havaya duscek sayende ögrendim bugun duştugunu hem yeter artık havalar ısınsın hele ilkbahara bayılırım o kuşlrın ötüşü beni benden alır mukemmel ama değilmi
benımkı bugun 5+6 gunluk canım. Cuma gunu keseyı gormeye gıdıcem ilk gıttıgımde daha kucuk dıye gorunmemıstı ultrasonda. Senınkı Tam olarak kac gunluk ?
ben de çok severim bahar ayını ahh ahhh
daha 2 cemre var toprak ve suya düşünce başlıcak bahar ayıson cemre düşene kadar soğuk olcak böyle galiba
ben de çok severim bahar ayını ahh ahhh
daha 2 cemre var toprak ve suya düşünce başlıcak bahar ayıson cemre düşene kadar soğuk olcak böyle galiba
canımbenimkide seninle aynı olmuyormu ben anlamadım 5+6 yı şimdi benim son adet tarihim 15 ocak 6 haftalıga gircem ozaman kac gun sonra
Canım senınkı suanda 5+1 gunluk. benım sat 10 ocaktı aramızda 5 gun var yanı. Suan ıkımızde 6. haftanın içindeyiz yani.
hoşgeldin nasılsın
ay olmuş :)) onu engellediler ama bunu engelleyemediler :)) bahara ben de bayılırım yemyeşil çimlerin üstünde oturmayı, kuşları, hafif serin esen rüzgarı ayy ne güzel olurdu... hoşbulduk elab iyiyim çok şüükür sen nasılsın?
naciss cnm senin değer ozaman 30 lardaydı değilmi ben 3000 olarak anladım
30 Deil canım dogru anlamıssın benım degerım 3018 di.
5+1 i de soyle hesaplıyorum senın sat 15 ocakmıs salıymıs yha
22 ocak salı da 1 hafta
29 ocak salı da 2 hafta
5 subat salı da 3 hafta
12 subat salı da 4 hafta
19 subat salıda 5 hafta oluyor
Bugunde ayın 20 sı oldugu ıcın senın bebegın 5 hafta 1 gunluk oluyo yani 5+1 :)