Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

çok kötu grip oldum sıkıntı bastı uyuyamadım azcık yazılara göz attım hem aradada giriyorum ben senin gibiii:)))

geçniş olsun dikkat et kendine bu aralar
benim eşim de gece vardiyasında, ben de gece takılıyorum nette , sabah beraber uyuyoruz

geçniş olsun dikkat et kendine bu aralar
benim eşim de gece vardiyasında, ben de gece takılıyorum nette , sabah beraber uyuyoruz

sağol cnm alıştım bende geç saatlarde uyumaya bide hastayım dahada beter ne kadar zor boğaz agrısı falan

dinliyorum bernacımne dicen

sımdı egzersız yaptım mumu ıncelt demıstın ya ben fazla ıncelmetdimm asa yukarı p...s kalınlıgndaydı we tamamen ıcerıı soktum 15 sn kadar bılyorum belkı daha fazla ya cok sewınclıym yapmıs kadar olduum :)

ee süper o zaman bi iki deneme daha yap öyle sonra geç eş denemesine
burası geyik topiği ama, bişey sorcaksan diğer topiğe yaz canımcım olur muuu

merhaba yavrucanlarım nasılsınız?yıllık izindeyim giremedim foruma.zaten kardeşimi askere gönderdik gelen giden çok oldu,kayınvalidemler ve görümcemler gelmişti.sonra da bizim işlerimiz vardı nete girme fırsatım olmadı.umarım herkes iyidir.

biz de seni göremeyince merak ettik ohh valla ne çok şey olmuş görmeyeli
biz de iyiyiz ,napalım bildiğin gibi

öyle valla canım zaten iznimin ilk haftası öyle misafirlerle geçti.bu haftada hep bir yerlerdeydik ben de bişey anlamadım bu işten.buarada lazere başladım:18:bununla birlikte jinekologa bakış açım biraz değişti ve rahatlama oldu yarın da jinekoloğa gidiyorum kısmetse.bu ağrılar geçmiyor ters giden birşey var.anlayacağınız korkularımın üstüne gidiyorum artık.izin dönülü işten ayrılmayı düşünüyorum iş yerim evime çok uzak anlatmışımdır.bakalım son iki haftada hayatımda değişiklik rüzgarları esiyor.işten ayrılma süresince nete yine giremeyebilirim.beni merak etmeyingeçmişi okuyamadım ama özelden msj atan arkdaşlarıma da tekrar teşekkür ederim beni unutmayıp düşündüğünüz için.bendeki havadisler bukadar.hoşçakalın

nerene yaptırıyosun lazeri ve
jinekoloğa niye gitcen canım.
aynen hayatında değişim rüzgarları esiyor resmen

koltuk altı ve genitale gidiyırum canım.genital bölge benim için tabuydu resmen.jinekoloğa gitmeye de bu yüzden çekiniyordum.benim hemen hemen vajiyi yendiğimden beri ilişki sırasında sanki kedi tırmalıyormuş gibi ağrılarım oluyordu.bu yüzden anestol kullanıyorum diyordum.geçer diye bekledim hep ama geçmedi.mantar falan olabilir diye düşünmüştüm ama sanırım farklı bir sorun var.jinekolog korkusu yüzünden hep erteledim ama düzeleceği yok.yarın gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz dua edin bana:18:

inşallah kötü bişey çıkmaz canım....
genitale lazer haa keşke ben de cesaret edebilsem

inşallah kötü bişey çıkmaz canım....
genitale lazer haa keşke ben de cesaret edebilsem

yasemin git git bende gidiyom hiç korkulacak bişey yok gerçekten anlık acı iğne batması gibi sonucu düşün mükemmel ben bilseydim evlenmeden önce giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…