- 27 Haziran 2011
- 51
- 0
Kızlar bizim durumumuz biraz farklı. Eşimin benden önce hiç tecrübesi olmadı ve bu konuda evliliğimizin ilk zamanalrında da pasif ve çekingendi,yapı olarak da öyledir.O nedenle kendi durumunuzla kıyaslamayın sakın. İsteksizlik demedim hem,sertleşme oluyor ama beceremediğinden ilk denemede(acemiliğinden),hemen kayboluyor ilk deneme sonrası. Siz kendi sorununuza odaklanın, bu yaşadığım nadir görülen bir durum, dediğim gibi eşimin acemiliği ve çekingenliğinden. Murat Bey sağolsun tedaviden sonrasında da ilgi gösterip herhangi bir sıkıntı olup olmadığını sormuş, çok ilgili bir doktor. Önerilerde bulundu bu konuyla ilgili, deneyip bendeki sorunu çözdüğümüz gibi eşimdekini de çözeceğiz. Ben 4 yıllık evliyim, onca yıl reddedilme psikolojisini yaşayan birinin zaten sonunda böyle bi tepki vermesi de normal geliyor bana.Yavaş yavaş düzelecek. Mutlaka doktora gidip sorununu çözüyorsunuz,kendinize konsantre olun.Eşimin tamamen kişilik yapısıyla alakalı olan bir konudan dolayı yaşadığımız bir sorun bu.Benimle asla kıyaslamayın kendinizi. Tedavimi oldum,çok şükür eşimle birlikte de olabiliyoruz(sadece herzaman değil,sertleşme sorunu)