Mrb bana ulasabilirsiniz ben dr murat a gittiim cok memnun kaldim5 yıllık evlıyım parmak egzersizı mum bunları cok denedım 5 yıldan beri tukendım artık bu iş için çok paralar harcadık olmuyor son ulusoyu cok övdüler son care dedım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb bana ulasabilirsiniz ben dr murat a gittiim cok memnun kaldim5 yıllık evlıyım parmak egzersizı mum bunları cok denedım 5 yıldan beri tukendım artık bu iş için çok paralar harcadık olmuyor son ulusoyu cok övdüler son care dedım
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım.fıkırlerınıze ihtiyacım var yarın sabah dr ulusoya gıdıyorum ama cok korkuyorum muthıs heyecanlıyım ya basaramazsam korkusu var 5 yılllık evlıyım bu arada aranızda ulusoyla bu işi basaran varmı :çok üzgünüm:
Merhaba gittiniz mi murat ulusoyaBir de su aparat, parmak egzersizleri yaptiriyormus ya ondan korkuyorum. Cok denedim onlari hic yapamadim. yapabilseydim doktora gitme ihtiyacim olmazdi. Simdi gidip de yine egzersizlerden geri donersem .. uzuntumden olurum ((
Ben de merak ediyorum canımMerhaba bende 16 agustosta dr ulusoy gidecegim lakin tedirginim nasil bir tedavi uyguluyor acaba yardimci olurmusunuz
Kimse hiçbiriyle anlatmıyor bu konuyla ilgili biďeMerhaba bende 16 agustosta dr ulusoy gidecegim lakin tedirginim nasil bir tedavi uyguluyor acaba yardimci olurmusunuz
Selamlar buraya su olayi atlattigim gün üye olucam demistim. Bende senin gibi çok tedirdin geldim dun murat ulusoya. Fakat murat bey inanilmaz biri 3yillik kabus bugün bitti esimle saskiniz. Hipnoterapi isin sirri diye düşünüyoruz. yapamadigim (parmak bile dokunamazdim) herşeyin fazlasini yaptim ve bugün herşey son buldu hic tedirdin olma demicem bende kapidan girene kadar çok korkuyorum inşaallah kurtulursun Rabbim bu konuda herkesin yardimcisi olsunMerhaba bende 16 agustosta dr ulusoy gidecegim lakin tedirginim nasil bir tedavi uyguluyor acaba yardimci olurmusunuz
Sizin adiniza cok sevindim.tedavi sureci nasil acaba benim randevu cumaya ertelendi yani muayene ediyormu yoksa sadece anlatiyormu korkum bu birazdaSelamlar buraya su olayi atlattigim gün üye olucam demistim. Bende senin gibi çok tedirdin geldim dun murat ulusoya. Fakat murat bey inanilmaz biri 3yillik kabus bugün bitti esimle saskiniz. Hipnoterapi isin sirri diye düşünüyoruz. yapamadigim (parmak bile dokunamazdim) herşeyin fazlasini yaptim ve bugün herşey son buldu hic tedirdin olma demicem bende kapidan girene kadar çok korkuyorum inşaallah kurtulursun Rabbim bu konuda herkesin yardimcisi olsun
Cnm muayene diye birşey yok ilk gittiğinde korkularini geçmiş hayatini yasadiklarini soruyor nelerin seni bu olaydan korkuttugunu yani. Sonrasinda bunlara yonelik seni hipnoz ediyor ve telkinler ile cesaretlendiriyor yani konusuyor seninle ve uyaniksin ben çok etkilendim.sonrasında sen kendine bile sasiracaksin. Yarin inşaallah güzel haberlerini buradan bekliyorum :)Sizin adiniza cok sevindim.tedavi sureci nasil acaba benim randevu cumaya ertelendi yani muayene ediyormu yoksa sadece anlatiyormu korkum bu birazda
fiyat olarak ne kadardı acaba ben de dusunuyorum ama fiyat çok yuksek denılıyor ne kadar oldugunu yazan olmamış?Doktor beye gitmeden önce bu topigi yalayıp yutmuştum tarihlerine bakıyordum son günlerde cok paylasım yoktu bu da beni içten içe umutsuzluga itiyordu acaba artık giden yok mu çare bulan yok mu diye düşünüyordum o yuzden bu mesajı yazmak benim boynumun borcu
Öncelikle ben gercekten zor bir hastaydım canım cok tatlıdır aşırı korkagımdır sacma sapan takıntılarım vardır ( içime doguyor ben bu işi yapamıycam benim hislerim kuvvetli bosa gidiyorum gibi) hal böyle olunca zaman kaybetmeden bi uzmandan yardım almak istedim burada yazılanlar doğru bir bucuk günde coZume ulasılıyor çok şükür bir bucuk gun olmasa bile doktorumuz bırakmıyor pes etmiyor sizden vazgecmiyor öncelikle kendinize inanın doktorunuza güvenin ve çaba gösterin hepsi geliyor ardından
Tedavi üç aşağı beş yukarı arkadasların bahsettiği gibi amaaa en en önemli sey hastanın yani bizlerin gercekten yapmak istemesi kendine güvenmesi çaba göstermesi ben panik halinde kulaklarımı tıkayıp kendimi sadece dinleyen bi insandım bu yuzden hemen şıp diye herşeyi yapamadım yeri geldi doktorum cesaretlendirici hikayeler anlattı yeri geldi cocuguymusum gibi bana bagırdı yeri geldi guzellikle anlattı ama ben desem bile bırakmadı ve nihayetinde bir bucuk gunde cozume ulastık inanın asla kendime guvenmiyordum hipnoterapinin bnde işe yaramadıgını düşünüyordum bazı seyleri yapmama ragmen farkında olamıyordum ama hepsin de yAnıldım doktorum olmasa ben yapamazdım haa asla kendi basımıza yapılmıyacak birşey değil ama benim gibi birisinin kendi basına yapamayacagı birşeydi cunku doktorum bana kendi vucudumu tanıttı öğretti acı zannettiğim seylerin acı olmadıgını korktugum seylerin sacma oldugunu en onemlisi birşeyi istediğim zaman başarabileceğimi öğretti Allah ondan razı olsun bu derdi çeken kim varsa onlara da hep yardım etsin lütfen imkanınız varsa bi deneyin şansınızı