Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben hiç egzersiz yapmadım..uyuşturucu spreyler felan kullandım ama işe yaramadı sadece bidefa parmağımı vajinaya sokmaya çalıştım baktım giriyo biraz rahatladımm.ondan sonra eşimle beraber denemelerimizi biraz daha ilerlettik.ama işte tam olmuyoo...parmak egzersizi soğuk geliyo bana..krem sürerken bile ıyyy oluyorum yaa...:))sanırım 2 parmaktan sonra p.s e geçiyosunn...sıkma canını rahat ol kendine güven canım inan poarmak egzersizine başlamak bile büyük bi ilerleme onu yapamayanlarda var örneğin ben:)

VAJıNUSMUS OLANLAR MUTLAKA OKUYUN!!!!!!!!!arkadaslar ilk önce 1 parmak 1 boğum egzersizini(1bogum parmaktaki 1.çizgi)bunu 1 hafta yap.sonra 1 parmak 2 boğum 1hafta yap.sonra 1 parmak 3 boğum yani parmağın tamamı.daha sonraki hafta 2 parmak 1 boğum ,sonraki hafta 2 parmak 2 boğum ,sonraki hafta 2 parmak tamamı.sonraki hafta esinizin parmağıyla aynı egzersizleri hafta hafta yapın.sonra p....in sadece baş kısmını sokup içinde bekletin kasılma bitene kadar içinde kalsın.1 hafta böyle yapın sonra biraz daha sokun 1 haftada böyle yapın sonraki hafta da tamamını sokun içinde bekletin ileri geri yapmayın içinde bekletin yapabildiğiniz kadar.böylelikle alışmaya baslıycaksınız ve yavas yavas ileri geri gitmeye başlıycaksınız.ama en önemlisi bu egzersizlerin tamamını yaparken gleitgelen jel kullanıcaksınız.tabi bu egzersizler haftalarca sürebilir ama sabır olmadan bunu çözemezsiniz.butun egzersizleri yavas yavas yapın acele etmeyin egzersizleri atlamayın hepsini yapın.kendinize güvenin benim gibi 4 sene beklemeyin.bu dediklerimi yapın kurtulun...

Bende vajınusmustum bakırkÖy ruh ve sınır hastalıkları hastanesı nevroz bÖlÜmÜnde tedavı oldum bÜtÜn yukarda yazdıĞım egzersızlerı sabırlı bı Şekılde hafta hafta acele etmeden yaptım ve yendım.doktora esımın zoruyla gıttım Çok Ümıtsızdım ama 3 ay Önce ÇÖzdÜm.

açıkçası ben şunu merak ediyorum rosebud...
psikolog kegel ya da parmak egzersizleri dışında nasıl bir yaklaşım izliyor?... yani sana ne diyor?? cesaretlendiriyor mu yoksa sadece egzersiz mi?? kafada bitirmek derken psikolog bunu nasıl sağlıyor?? bunu bir açıklığa kavuşturabilir misin lütfen?

bisey sorabilirmiyim maddi olarak ne kadar harcadınız

3 parmakmı:bbo çok uzak görünüyo bana su anda,ikisini yanyana sokamadık 3 ü nasıl girdi vallahi tebrik ederim senialkisalkisalkisne güzel yenmişsin,darısı başıma inşallah:Saruboceq:doğru söylüyosun canım insan başardıkca cesareti ve hırsıda artıyo.Rabbim tüm bu dertle boğuşanları kurtarsın dilerim.senin gibi yaptım oldu demeyi nasip etsin bizede:Saruboceq:

arkadaşlar küs parmak ne demek?bide iki parmak oldu üç parmak oldu diyosunuz.bunlarıda anlamıyorum..açıklarmısınız lütfennn!!!

canım biz tek parmağı vajinaya aldıktan sonra iki parmağa geçtik doktor yanyana almamızı göstermişti,yani iki parmak yanyana ama biz alamadık.arkadaşlarda parmağı küs şeklinde yaparak denememizi söylediler

elson kayganlaştırıcı al su bazlı olmasına dikkat et ve bunu hem p...se hemde vajene sür ve öyle dene kuruluk ilişkide canının yanmasına sebep oluyor..

arkadaşlar küs parmak ne demek?bide iki parmak oldu üç parmak oldu diyosunuz.bunlarıda anlamıyorum..açıklarmısınız lütfennn!!!

Canım küs parmağı genelde herkes bilir ama söyleyim ben ...Aynı elinin ( mesela sağ elin ) Orta parmağının üzerine işaret parmağını koyuyorsun , yada tam tersi farketmez bir parmak diğer parmağın üstünde oluyor yani..zemuszemus

mrb.mumların boyutu önemli mi.bi de mumla yaptıktan sonra o ilşki sırasındaki korku hafifliyo mu.çünkü ben bacaklarımı bile açamıyorum.çok korkuyorum

osenay bide cenk kiper e gittigini söylemişsin.o jinekolog bildiğim kadarıyla.ben de adana da bi jinekologa gittim ama bir krem şurup felan verdi gönderdi.arkadasların cogu bunu psikolog yardımıyla yendiğini yazmış.yani jinekolog sana egsersizler konusunda mı yardımcı oldu yoksa seni bir yeremi yönlendirdi

su51 arkadasım cenk kıper jınekolog fakat bu konuda egıtım almıs sadece cınsel problmelerle ılgılenıyor. psıkoterapı uzmanı aynı zamanda mumun boyutu derken de uzunlugu onemlı degıl ama bır parmaktan bıraz daha kalın olursa ustune prezervatıf gecırdıgın zaman ve bolca kayganlastırıcı surersen rahat olur ama hıc cesaret edemıyorsan kayganlastırıcı kremın ıcıne bolca anestol krem de karsıtırabılırsın ama ılk egzerıszı doktorla yapmak gerek tek basına herkes cesaret edemeyebılır ama kesınlıkle acı kan vs olmaz ole parmakl falan delınmez zar cok az pembemsıbı akıntı gelır belkı soracgın bısey olursa yardımcı olurum

osenay arkadasım benim durumum biraz daha farklı.ben 1 defa ilişkiye girdim kızlık zarım yırtıldı.ama devam ettiremedim.şimdi korkumu yanmek ne vajnyı genişletmek için egsersiz yapıyorum.parmagımı ya da bir cismi içime alırken cok fazla heyecanlanıp korkmuyorum.ama sıra p...e gelince acayip bi korku basıyo beni.bundan dolayı da cok isteksiz oluyorum.mumu da bu korkuyu yenmemde beni psikolojik olarak hazırlasın diye kullanıcagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…