-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.081
yok daha tek parmaktayım işte 2 parmağı yanyana alamadık,küs seklinde denicez ama işte deneyemeden regl oldum,bakalım inşallah olur,bu aşamadan sonra penismi geliyo,sen neyden sonra penise geçtin,merak ediyorum ne kadar yolum var.biran önce bitsin istiyorum:Saruboceq:
arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım ancak hiç korkmayın..
1. tamamen psikolojik
ve ben yendim
bir psikologla beraber bu sorunun üstesinden geldim.. İsteyen olursa adını adresini verebilirim. yanlız izmirde.. eğer sağlık sorununuz varsa diye bir kadın sağlığı merkezi ile beraber çalışıyor ve ilk başta sizi muayne ettiriyor. Heran arayıp herşeyi anlatabiliyorsunuz.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Sizi adım adım takip ediyor. Size kegel egsersizlerini yapmayı öğretiyor ve bir sorunla karşılaşırsanız adım adım takip ediyor.. Kendinizde yenebilirsiniz ama eğer olmuyorsa bir uzmana görünün..Çözümü çok basit.. Ve asla sizi rahatsız edicek şekilde bir terapi yok.. herkesin önünde ilişki yaptıran tedaviler bile duymuştum.. sakın yanılmayın ve büyük isimlere güvenmeyin..
arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım ancak hiç korkmayın..
1. Tamamen psikolojik
ve ben yendim
bir psikologla beraber bu sorunun üstesinden geldim.. Isteyen olursa adını adresini verebilirim. Yanlız izmirde.. Eğer sağlık sorununuz varsa diye bir kadın sağlığı merkezi ile beraber çalışıyor ve ilk başta sizi muayne ettiriyor. Heran arayıp herşeyi anlatabiliyorsunuz.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Sizi adım adım takip ediyor. Size kegel egsersizlerini yapmayı öğretiyor ve bir sorunla karşılaşırsanız adım adım takip ediyor.. Kendinizde yenebilirsiniz ama eğer olmuyorsa bir uzmana görünün..çözümü çok basit.. Ve asla sizi rahatsız edicek şekilde bir terapi yok.. Herkesin önünde ilişki yaptıran tedaviler bile duymuştum.. Sakın yanılmayın ve büyük isimlere güvenmeyin..
Duyun sakin ol, acele etme yasakkelime aşamaları kendini rahat hissettiğin an bitir ve diğer aşamaya geç, eğer acele edersen ilişki denemende hüsrana uğrayabilirsin.İki parmağı da aldıktan sonra bir kaç gün daha 2 parmakla deneme yap, tamamen 2 parmakla rahat edene kadar.Ben 2 parmakta rahat ettiğimde 3. parmağı denedim , yani tamamen o anki rahatlığımın verdiği bi cesaretti.Zaten kendin ilerleme kaydettikçe "ben yapabilirim" bunu diyorsun.Ve p....s denemesinde de zaten ( ki ben öyle hissetmiştim) Sanki yine egzersiz yapıyorum gibi uygulamam neyse onu yaptım ..ve olmuştu..Çok şükür..Umarım Güzel haberleri alırız hepinizden ..a.s.
canım ben hiç egzersiz yapmadım..uyuşturucu spreyler felan kullandım ama işe yaramadı sadece bidefa parmağımı vajinaya sokmaya çalıştım baktım giriyo biraz rahatladımm.ondan sonra eşimle beraber denemelerimizi biraz daha ilerlettik.ama işte tam olmuyoo...parmak egzersizi soğuk geliyo bana..krem sürerken bile ıyyy oluyorum yaa...:))sanırım 2 parmaktan sonra p.s e geçiyosunn...sıkma canını rahat ol kendine güven canım inan poarmak egzersizine başlamak bile büyük bi ilerleme onu yapamayanlarda var örneğin ben:)[ canım yinede kendikendine alabilmişsin parmağını,bravo.ben doktoru cok uğraştırdım bu bi parmağı alana kadar:kedi:banada bu parmak egzersizi lafı çooook çok soğuk gelirdi ama şuan eşimin parmağını alabiliyorum işte kasıla kasılada olsa.acı olmamasına rağmen onu içimde hissediyo olmaktan ürküp feci kasılıyorum,korkacak hiç bişiy yok görüyorum bunun farkındayım ama kasılmayı egelleyemiyorum,inşallah rahatlarım zamanla.bide arkadaşlar mumdan bahsetmişler bu benim hiç hoşuma gitmiyor:bbo:çok korkunç geliyor.Allah'ın izniyle ben bu 2 parmağı alııııp rahatlayana kadar egzersiz yapııııp penise gecerim.bende senin gibi jel sürerken ıyy oluyorum canım yaa:teselli:
arkadaşlar küs parmak ne demek?bide iki parmak oldu üç parmak oldu diyosunuz.bunlarıda anlamıyorum..açıklarmısınız lütfennn!!!
arkadaşlar küs parmak ne demek?bide iki parmak oldu üç parmak oldu diyosunuz.bunlarıda anlamıyorum..açıklarmısınız lütfennn!!!
parmak egzersıznınden sonra bır mum alıp ustune prezervatıf gecırrın bolca kayganlastırıcı jel surun ustune vajınanın gırısıne koyun sonra ıcerıye sokmadan gırıste saga sola yukarı asagı 5 dk egzersız yapın sonra cok az ıcerı ıtın yıne sag saol asagı yukarı bıaz daha ıtın sag sol asagı yukarı her seferınde bolca kayganslatırıcı ıcıne bıraz da uyusturucu anestol krem de karıstırabılırsınız o zaman zaten acısız mumun tamamı gırer ıcerı ( bu egzersız dr la beraber yapmıstım )