- 6 Aralık 2022
- 1.582
- 3.459
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.341
Nazife Ergenle hayal kırıklığı yaşayacağına inanmıyorum,sen de tabi bu süreçte elinden geleni yapacaksın,sen yarın ara ,kendisi yoğun,ulaşabildiğinde konuştuktan sonra buraya yaz nasıl enerji aldın diyeGidip iyleşim.yeter ben Adıyaman'da gittim eşim dedi bak iyleşmedin falan bu defa da öyle olsa çok kötü olucak benim için sadece iyleşim parası önemli değil hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum abla şimdi ki tek korkum bu iyiki varsın
Sen de iyi ki varsın,Adıyaman’da özel doktordan mı aldın tedaviyi ?Gidip iyleşim.yeter ben Adıyaman'da gittim eşim dedi bak iyleşmedin falan bu defa da öyle olsa çok kötü olucak benim için sadece iyleşim parası önemli değil hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum abla şimdi ki tek korkum bu iyiki varsın
Evet hatta kızlık zarıma makas bile atıldı afedersin uyuşturdu o bölgeyi ben uyanınca ağırdan ağladim daha çok o ağrı ile gidip eşinle birlikte ol dedi e hal böyleyken şimdi bu ağrı yaşıyorsam dedim eşimle nasıl birlikte olucam dedim daha kötü oldu benim için o yüzden çok korkuyorumSen de iyi ki varsın,Adıyaman’da özel doktordan mı aldın tedaviyi ?
Hiçbir şey istemem tedaviyi alırsan yeneceğinden eminim.Canımsın abla ya valla içime rahatlık geldi kesin iyleşim de dile ne dilersen
Nazife hoca nerede İstanbul muHiçbir şey istemem tedaviyi alırsan yeneceğinden eminim.
Oooo bu tedavi değilki.. Vajinusmus tedavisi bu değil..Evet hatta kızlık zarıma makas bile atıldı afedersin uyuşturdu o bölgeyi ben uyanınca ağırdan ağladim daha çok o ağrı ile gidip eşinle birlikte ol dedi e hal böyleyken şimdi bu ağrı yaşıyorsam dedim eşimle nasıl birlikte olucam dedim daha kötü oldu benim için o yüzden çok korkuyorum
İstanbul canım,sen telefonla ara ,Online tedavi hakkında bilgi al ,anlat durumunu hocam online tedaviye uygun muyum de sor ,bir görüş sonra tekrar haberleşelim buraya yaz olur mu,özelden de yazabilirsin görüşme sonucunu.Nazife hoca nerede İstanbul mu
Oooo bu tedavi değilki.. Vajinusmus tedavisi bu değil..
İşte abla öyle oldu o yüzden çok araştırıyorum gideceğim doktoru Allah nasip ederse gidecemOooo bu tedavi değilki.. Vajinusmus tedavisi bu değil..
Abla ben burayı çok kullanmayı bilmiuorum bildirim gelince giriyorum sadece sorun değil bari herkese umut olmuş oluruzİstanbul canım,sen telefonla ara ,Online tedavi hakkında bilgi al ,anlat durumunu hocam online tedaviye uygun muyum de sor ,bir görüş sonra tekrar haberleşelim buraya yaz olur mu,özelden de yazabilirsin görüşme sonucunu.
Tabiki öyle,burdan yazmak daha güzel sadece doktor ismi reklam gibi anlaşılmasın diye canım.Abla ben burayı çok kullanmayı bilmiuorum bildirim gelince giriyorum sadece sorun değil bari herkese umut olmuş oluruz
Biz Allah için doğru olanı söyleriz abla rabbim safi adı ile herkese şifa olsun inşallah istemeyen gitmez zaten reklam değil tavsiyeTabiki öyle,burdan yazmak daha güzel sadece doktor ismi reklam gibi anlaşılmasın diye canım.
Sende iyiki varsın iyikilerin en güzeli yapıcam abla soyadı ne doktorun ki arım bakim instagramdanİyi ki gördüm burda seni,dediklerimi yap olur mu
Yarın haber ver olur mu ,ara mutlaka canım.Psikolog fikrini de ertele ,asıl tedavi dilatör çalışması ile yapılan tedavi unutma.Biz Allah için doğru olanı söyleriz abla rabbim safi adı ile herkese şifa olsun inşallah istemeyen gitmez zaten reklam değil tavsiye
Nazife Ergen canım.Sende iyiki varsın iyikilerin en güzeli yapıcam abla soyadı ne doktorun ki arım bakim instagramdan
Ben de Nazife hoca da yendim ama muayenehanesine giderek 5 seansta atlattım. Kendisini arayıp süreçle ilgili bilgi alın, kendiniz konuşun. İçinize sinerse muhakkak destek alın.Sende iyiki varsın iyikilerin en güzeli yapıcam abla soyadı ne doktorun ki arım bakim instagramdan
Çok sağolunBen de Nazife hoca da yendim ama muayenehanesine giderek 5 seansta atlattım. Kendisini arayıp süreçle ilgili bilgi alın, kendiniz konuşun. İçinize sinerse muhakkak destek alın.