Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gidip iyleşim.yeter ben Adıyaman'da gittim eşim dedi bak iyleşmedin falan bu defa da öyle olsa çok kötü olucak benim için sadece iyleşim parası önemli değil hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum abla şimdi ki tek korkum bu iyiki varsın
Nazife Ergenle hayal kırıklığı yaşayacağına inanmıyorum,sen de tabi bu süreçte elinden geleni yapacaksın,sen yarın ara ,kendisi yoğun,ulaşabildiğinde konuştuktan sonra buraya yaz nasıl enerji aldın diye 😍

Gidip iyleşim.yeter ben Adıyaman'da gittim eşim dedi bak iyleşmedin falan bu defa da öyle olsa çok kötü olucak benim için sadece iyleşim parası önemli değil hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum abla şimdi ki tek korkum bu iyiki varsın
Sen de iyi ki varsın,Adıyaman’da özel doktordan mı aldın tedaviyi ?

Sen de iyi ki varsın,Adıyaman’da özel doktordan mı aldın tedaviyi ?
Evet hatta kızlık zarıma makas bile atıldı afedersin uyuşturdu o bölgeyi ben uyanınca ağırdan ağladim daha çok o ağrı ile gidip eşinle birlikte ol dedi e hal böyleyken şimdi bu ağrı yaşıyorsam dedim eşimle nasıl birlikte olucam dedim daha kötü oldu benim için o yüzden çok korkuyorum

Evet hatta kızlık zarıma makas bile atıldı afedersin uyuşturdu o bölgeyi ben uyanınca ağırdan ağladim daha çok o ağrı ile gidip eşinle birlikte ol dedi e hal böyleyken şimdi bu ağrı yaşıyorsam dedim eşimle nasıl birlikte olucam dedim daha kötü oldu benim için o yüzden çok korkuyorum
Oooo bu tedavi değilki.. Vajinusmus tedavisi bu değil..

İstanbul canım,sen telefonla ara ,Online tedavi hakkında bilgi al ,anlat durumunu hocam online tedaviye uygun muyum de sor ,bir görüş sonra tekrar haberleşelim buraya yaz olur mu,özelden de yazabilirsin görüşme sonucunu.
Abla ben burayı çok kullanmayı bilmiuorum bildirim gelince giriyorum sadece sorun değil bari herkese umut olmuş oluruz

X