-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.041
arkadaslar ilginize tskrler..ben parmak egsersizi yaptım hatta eşimin de parmagının girmesine müsade ettim.benim sorunum sadece ilişkiye baslamak.ilk ilişki çok acılı ve sıkıntılı oldugundan bende büyük bi korku oluştu.eşim istiyecek diye ödüm kopuyodu.kendimi motive edip baslıyodum ama korkudan devem ettiremiyodum.başaramama hissi çok kötü bişey hele hele kendini zayıf hissetmek.hayatımda ilk defa yaşadım.evlilikten beklentilerim bu degildi,böle olmamalıydı.siz en azından deneyebiliyosunuz,o cesaretiniz var ben bu korkak halimle bunu nasıl aşarım bilmiyorum.
günaydın arkadaşlar ben spreyi aldım emlanın bi faydasını görmemiştim sprey zaten epizyotomide falanda kullanılıyormuş ama 15 dakika süresi uyuşuk kalıyormuş yani içeriğinde öyle diyor..
arkadaşlar beni tedirgin eden doz aşımı sonuçları çok kötü dozunu nasıl ayarlıyorsunuz?? spreyi nasıl kullanıyorsunuz lütfen kullananlar yardımcı olabilir mi bana... en kısa zamanda denemem lazım..
arkadaslar ilginize tskrler..ben parmak egsersizi yaptım hatta eşimin de parmagının girmesine müsade ettim.benim sorunum sadece ilişkiye baslamak.ilk ilişki çok acılı ve sıkıntılı oldugundan bende büyük bi korku oluştu.eşim istiyecek diye ödüm kopuyodu.kendimi motive edip baslıyodum ama korkudan devem ettiremiyodum.başaramama hissi çok kötü bişey hele hele kendini zayıf hissetmek.hayatımda ilk defa yaşadım.evlilikten beklentilerim bu degildi,böle olmamalıydı.siz en azından deneyebiliyosunuz,o cesaretiniz var ben bu korkak halimle bunu nasıl aşarım bilmiyorum.
ayref uyuştuktan sonra p...s girişini hissediyorsun sadece değil mi?? bi an önce bitmesi gerekiyor artık bu sorunun imkanım olsa belden aşağıyı uyuşturucam hiçbir acı hissetmek istemiyorum
canım ilk zamanlar acı duyman normal. alışma süresi tanı kendine. sonuçta bu yeni birşey vücudun için. yapa yapa alışıcaksın. ilk bikaç sefer sık dişini bak sonra nasıl rahatlicaksın. bende bu hastalığı yendim. ilişkiye bile girmişsin. ben parmağımı bile alamıodum içime. yendikten sonra 3-4 ilişkide dişimi sıktım. şimdi çok rahatım. zevk bile alıyorum. bunlar zamanla olan şeyler. merak etme ve korkma. korkunun üstüne git. inanıorum başarıcaksın.
slm ayref85 günlerdir sizden uzak kalmıştım.bende daha 1 ay önce yenenlerdenim.3 aylık evliyim.hani o penisin kaldığı yer var diyorsun ya on bekle sakinleş ve kendi elinle penisi aşağıya doğru yavaşça çek işte o an kayıp gidicek bana güven bende böyle yendim ama sakın kasılıp panik yapma.bana yaz merak ederim.
slm ayref85 günlerdir sizden uzak kalmıştım.bende daha 1 ay önce yenenlerdenim.3 aylık evliyim.hani o penisin kaldığı yer var diyorsun ya on bekle sakinleş ve kendi elinle penisi aşağıya doğru yavaşça çek işte o an kayıp gidicek bana güven bende böyle yendim ama sakın kasılıp panik yapma.bana yaz merak ederim.
eşim 4 ay sonra gelicek demiştin galiba ben mi yalnış anladımfisfisfiskorktuğumuz paniklediğimiz için girimiyor kasıldığımız için orası toplanıp büzüşüyor..aslında kaçacağımız yerde kendimiz ittirsek yani kendimizi itsek p.....e dooğru.bunu yapmak içinde istememiz lazım.oranın iyice sulanması lazım.işte ozaman kendin içine sokmak istiyorsun.kendimce bi yöntem buldum bikaçgün sonra deniycem inşallah olur.:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya canım kusurabakmayok canım o ben değilim su51
tamamen yendinmi?yani o günleri hiç yaşamamış gibi misin.yoksa bazen korku oluyo mu yine.ben de bir gün bu duyguyu yasamayı cok istiyorum...