-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.101
kızlar meraba.ben henüz 1 aylık evliyim.sinirlerim ve moralim çok bozuk..eşimle birbirimizi o kdar sevmemize ve birbirimize okadar şeffaf olmamıza rağmen doğru dürüst ilişkiye giremedik 1 aydır.canım feci derecede acıyor.dr.a gittim.(evlendikten sonra kahverengi akıntım olmuştu.bunun için gitmiştim.)dr.çok kalın bir zarımın olduğuunu ve biraz tahriş olduğunu söyledi.acı içinde geçer zamanla dedi.internetten okuyorumda bendeki belirtilere vajınısmus diyor.bu beni daha çok telaşlandırdı ve üzdü.yakıştıramadım kendime.vajınanın dar olduğunu ve zarının kalın olduğu için acı çektiğini düşünüp zarını aldıranlar var yazıyor.İşte ben...ay nolur bişey söyleyin.benim gb oupta bu süreci kolaylıkla atlatan varmı???
tamamen yendinmi?yani o günleri hiç yaşamamış gibi misin.yoksa bazen korku oluyo mu yine.ben de bir gün bu duyguyu yasamayı cok istiyorum...
arkadaşlar söylendimi bilmiyorum ama p....in takıldığı yerde kaçmayın ve sakince ıkının. ıkınınca penis kayıveriyor içeriye.....
evet dr.ulusoy 4.500 TL istiyor biz bu parayı verecek durumda değiliz lütfen yardım edin.3,5 aylık evliyiz ve ilişkiye giremiyoruz eşiminde benimde psikolojilerimiz alt üst olmuş durumda Lütfen bir yol gösterin yardım edin.
merhaba arkadaşlar yaa penisin takıldığı yer diyosunuz ya...heyecanlanıyorum,bende penisi alabildiğim günleri görcekmiyim acaba,o aşamada olmayı isterdim.buarada parmaktada ben ve esimde hissediyomuş bir yer var ordan sonra hersey daha kolay oluyo,gectik gecmedik filan diyoruz,kayıp gidiyo ordan sonra,acaba takılıyo dediğiniz yer orasımı,zardan sonrasımı oluyo acaba orası.bende penisi az bile olsa alabilmeyi öyle istiyorumki...buarada regl oldum:kedi:küs parmağı deneyemeden,sabırsızlanıyorum denemek için,inşallah olur,ondan sonra penise gececekmiyim arkadaşlar?
canım ben o takıldığımız yere kadar geldim ama hala kızlık zarı duruyo galiba..kanama olmadı çünküü..doktora gittiğimde kızlık zarıyla ilgili sapasağlam duruyo demiştii.:)) o takıldığımız yere kadar geliyorummm ordan sonrası çok yumuşak bunu hissedebiliyorum....ama işte ilerisine gitmiyo niye gitmiyo anlamıyorum.kendimide kasmıyorumm artık..nefes alıp veriyorum ıkınıyorum.hatta dün kalçamda baskı bile hissettim..ama biraz yanma oluyoo belkide ondan dolayı..dün çiğdem arkadaş elinle arkaya doğru ittir demişti iyide o yere kadar gelince elimi nasıl p..se uzatıcamki..dün denedim yapamadım...sen hangi aşamadasın hiçmi alamıyosun p.sii...????????*
ya arkadaşlar ben bu spreye çok umut bağlamıştım ama galiba boşunaymışuyuşma hisettim ama parmak olayını yapamıyorum dün dedim helal olsun egzersizleri başarabilenlere cinsel ilişkiye girebilenlere artık umutlarımı kaybetmek üzereyim
Günaydın ayref85 Burayı dün keşfettim ve baştan itibaren tüm mesajları okuyorum.Şuan 25.sayfadayım notlar alıyorum egzersizlerden bahsetmişler onları en kısa zamanda deneyeceğim.
kızlar meraba.ben henüz 1 aylık evliyim.sinirlerim ve moralim çok bozuk..eşimle birbirimizi o kdar sevmemize ve birbirimize okadar şeffaf olmamıza rağmen doğru dürüst ilişkiye giremedik 1 aydır.canım feci derecede acıyor.dr.a gittim.(evlendikten sonra kahverengi akıntım olmuştu.bunun için gitmiştim.)dr.çok kalın bir zarımın olduğuunu ve biraz tahriş olduğunu söyledi.acı içinde geçer zamanla dedi.internetten okuyorumda bendeki belirtilere vajınısmus diyor.bu beni daha çok telaşlandırdı ve üzdü.yakıştıramadım kendime.vajınanın dar olduğunu ve zarının kalın olduğu için acı çektiğini düşünüp zarını aldıranlar var yazıyor.İşte ben...ay nolur bişey söyleyin.benim gb oupta bu süreci kolaylıkla atlatan varmı???
canımmhihoyyytkızlaaaaaaar çok mutluyum bende başardım allahıma bin şükür sonunda.Allahım üzerimden büyük bi yük aldı inşallah hepiniz kurtulacaksınız arkadaşlarım bu derdi çeken bilir.Beni motive eden arkadaşlarım gibi bende başkalarına yardımcı olmayı çok isterim.Çok teşekkürler Umut.Can,Denizcek,alevsi,whats up,Ece1,karamel35,AdaGülü ve ismini unuttuğum varsaaa da herketen allah razı olsunn opuyorumnanaktan
canım ben hiç egzersiz yapmadım..uyuşturucu spreyler felan kullandım ama işe yaramadı sadece bidefa parmağımı vajinaya sokmaya çalıştım baktım giriyo biraz rahatladımm.ondan sonra eşimle beraber denemelerimizi biraz daha ilerlettik.ama işte tam olmuyoo...parmak egzersizi soğuk geliyo bana..krem sürerken bile ıyyy oluyorum yaa...:))sanırım 2 parmaktan sonra p.s e geçiyosunn...sıkma canını rahat ol kendine güven canım inan poarmak egzersizine başlamak bile büyük bi ilerleme onu yapamayanlarda var örneğin ben:)
ya eşim parmağını soktu.gayet rahattık.hatta uzun süreyle kaldık öyle..yani bu olumlu bişeymi..parmağını sokması ve bunu bizim doğal karşılamamız...
3 parmakmı:bboçok uzak görünüyo bana su anda,ikisini yanyana sokamadık 3 ü nasıl girdi vallahi tebrik ederim senialkisalkisalkisne güzel yenmişsin,darısı başıma inşallah:Saruboceq:doğru söylüyosun canım insan başardıkca cesareti ve hırsıda artıyo.Rabbim tüm bu dertle boğuşanları kurtarsın dilerim.senin gibi yaptım oldu demeyi nasip etsin bizede:Saruboceq:
mrb.mumların boyutu önemli mi.bi de mumla yaptıktan sonra o ilşki sırasındaki korku hafifliyo mu.çünkü ben bacaklarımı bile açamıyorum.çok korkuyorum
albenim tebrik ederim....inan çok sevindim yenmene...darısı bizim başımıza...sen egzersizlere yenimi başlamıştın.nasıl oldu sakıncası yoksa bizede tüyoo verebilirmisin:)
canımmhihoyyyt
tebriklerrr a.s.
çok sevindim:lepi:
albenim tebrik ederim çok sevindim keşke inşallah bende bigün yazarım buraya..
regl girdi mola dönemi başladı umarım bigün p...sin takıldığı yerden ötesine cesaret edebilirim.. artık eşimin zerre sabrı kalmadı : (