- 7 Eylül 2009
- 2
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.061
canım banada yardım edermisin?dr.ulusoy nerde ve çok pahalımı?11aylık evliyim ve ilişkiye giremedim.
evet dr.ulusoy 4.500 TL istiyor biz bu parayı verecek durumda değiliz lütfen yardım edin.3,5 aylık evliyiz ve ilişkiye giremiyoruz eşiminde benimde psikolojilerimiz alt üst olmuş durumda Lütfen bir yol gösterin yardım edin.
günaydın canımm..egzersiz yapabiliyormusun...eğer doktora gidecek durumun yoksa egzersizlere başla.burdaki arkadaşların çoğu o şekilde yenmişş.
ya arkadaşlar ben bu spreye çok umut bağlamıştım ama galiba boşunaymışuyuşma hisettim ama parmak olayını yapamıyorum dün dedim helal olsun egzersizleri başarabilenlere cinsel ilişkiye girebilenlere artık umutlarımı kaybetmek üzereyim
off bende aylık iğneler yüzünden durmadan hasta oluorum.parmk egzersizlerini deneyemiorum . . . canım hiç yapmk istemiyor
canım ben o takıldığımız yere kadar geldim ama hala kızlık zarı duruyo galiba..kanama olmadı çünküü..doktora gittiğimde kızlık zarıyla ilgili sapasağlam duruyo demiştii.:)) o takıldığımız yere kadar geliyorummm ordan sonrası çok yumuşak bunu hissedebiliyorum....ama işte ilerisine gitmiyo niye gitmiyo anlamıyorum.kendimide kasmıyorumm artık..nefes alıp veriyorum ıkınıyorum.hatta dün kalçamda baskı bile hissettim..ama biraz yanma oluyoo belkide ondan dolayı..dün çiğdem arkadaş elinle arkaya doğru ittir demişti iyide o yere kadar gelince elimi nasıl p..se uzatıcamki..dün denedim yapamadım...sen hangi aşamadasın hiçmi alamıyosun p.sii...????????*
yok daha tek parmaktayım işte 2 parmağı yanyana alamadık,küs seklinde denicez ama işte deneyemeden regl oldum,bakalım inşallah olur,bu aşamadan sonra penismi geliyo,sen neyden sonra penise geçtin,merak ediyorum ne kadar yolum var.biran önce bitsin istiyorum:Saruboceq: