Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım banada yardım edermisin?dr.ulusoy nerde ve çok pahalımı?11aylık evliyim ve ilişkiye giremedim.

evet dr.ulusoy 4.500 TL istiyor biz bu parayı verecek durumda değiliz lütfen yardım edin.3,5 aylık evliyiz ve ilişkiye giremiyoruz eşiminde benimde psikolojilerimiz alt üst olmuş durumda Lütfen bir yol gösterin yardım edin.

evet dr.ulusoy 4.500 TL istiyor biz bu parayı verecek durumda değiliz lütfen yardım edin.3,5 aylık evliyiz ve ilişkiye giremiyoruz eşiminde benimde psikolojilerimiz alt üst olmuş durumda Lütfen bir yol gösterin yardım edin.

günaydın canımm..egzersiz yapabiliyormusun...eğer doktora gidecek durumun yoksa egzersizlere başla.burdaki arkadaşların çoğu o şekilde yenmişş.

merhaba arkadaşlar yaa penisin takıldığı yer diyosunuz ya...heyecanlanıyorum,bende penisi alabildiğim günleri görcekmiyim acaba,o aşamada olmayı isterdim.buarada parmaktada ben ve esimde hissediyomuş bir yer var ordan sonra hersey daha kolay oluyo,gectik gecmedik filan diyoruz,kayıp gidiyo ordan sonra,acaba takılıyo dediğiniz yer orasımı,zardan sonrasımı oluyo acaba orası.bende penisi az bile olsa alabilmeyi öyle istiyorumki...buarada regl oldum:kedi:küs parmağı deneyemeden,sabırsızlanıyorum denemek için,inşallah olur,ondan sonra penise gececekmiyim arkadaşlar?

canım ben o takıldığımız yere kadar geldim ama hala kızlık zarı duruyo galiba..kanama olmadı çünküü..doktora gittiğimde kızlık zarıyla ilgili sapasağlam duruyo demiştii.:)) o takıldığımız yere kadar geliyorummm ordan sonrası çok yumuşak bunu hissedebiliyorum....ama işte ilerisine gitmiyo niye gitmiyo anlamıyorum.kendimide kasmıyorumm artık..nefes alıp veriyorum ıkınıyorum.hatta dün kalçamda baskı bile hissettim..ama biraz yanma oluyoo belkide ondan dolayı..dün çiğdem arkadaş elinle arkaya doğru ittir demişti iyide o yere kadar gelince elimi nasıl p..se uzatıcamki..dün denedim yapamadım...sen hangi aşamadasın hiçmi alamıyosun p.sii...????????*

ya arkadaşlar ben bu spreye çok umut bağlamıştım ama galiba boşunaymış :KK43: uyuşma hisettim ama parmak olayını yapamıyorum dün dedim helal olsun egzersizleri başarabilenlere cinsel ilişkiye girebilenlere artık umutlarımı kaybetmek üzereyim :KK43:

günaydın canımm..egzersiz yapabiliyormusun...eğer doktora gidecek durumun yoksa egzersizlere başla.burdaki arkadaşların çoğu o şekilde yenmişş.

Günaydın ayref85 Burayı dün keşfettim ve baştan itibaren tüm mesajları okuyorum.Şuan 25.sayfadayım notlar alıyorum egzersizlerden bahsetmişler onları en kısa zamanda deneyeceğim.

ya arkadaşlar ben bu spreye çok umut bağlamıştım ama galiba boşunaymış :KK43: uyuşma hisettim ama parmak olayını yapamıyorum dün dedim helal olsun egzersizleri başarabilenlere cinsel ilişkiye girebilenlere artık umutlarımı kaybetmek üzereyim :KK43:

canım kayganlaştırıcı sürdünmü parmağını denerken..kayganlaştırıcıyı bolca sürmen gerekiyordu..parmağı yerleştirip burnundan nefes alıp ağzından verirken ıkınman işini dahada kolaylaştırırmış diee okumuştum...

off bende aylık iğneler yüzünden durmadan hasta oluorum.parmk egzersizlerini deneyemiorum . . . canım hiç yapmk istemiyor

slm canım..aylık iğnelerden memnunmusun.ben doğum kontrol hapı kullandım ama kilo almaya başlayınca ve 2 ay adet olmayınca bıraktımm...şimdi nasıl korunucam bilmiomm...eşim korunmak istemioo.şuan gerçi bişi yapamadığımız için sorun yok ama ben yinede hamile kalırsam diee korkuyorum:KK43:((

ben hiç korunmadım arkadaşlar zaten bişey olmadığı için hamilede kalamıyorsun ama reglim geçti bu ay 4 gün oldu doktora gitsem doğum kontrol hapı verecek onuda kullanmak konusunda tereddütlüyüm :KK43:

arkadaşım merhaba sakın kendini vajinismusa şartlandırma bi doktora daha gidebilirsin kızlık zarı kalın olduğunda aldırman gerekir diye biliyorum ki ben kalın olmamasına rağmen aldırmak üzereyim.. canının yanmasına sebep olan zarsa yaraysa her neyse onun artadan kalkması lazımyoksa o acı senin bu işi yapmak istememene sürükleyebiliyor.. vajinismus tamamen bi kasılma durumu kasılmanın önüne geçemediğimiz için gerçekleştiremiyoruz tabi kasılmamız p...sin girmesini zorlaştırıp canımız yakıyor nefes ve parmak egzersizleriyle bu durum aşılmaya çalışılıyor ve p....s deneniyor.. ama kalın olupta aldıran bi arkadaş varsa sana mutlaka yardımcı olur..

şimdi arakadasım dusuncen tamamen yanlıs sakın vajnam dar vs dıye endıseye kapılma ben de 1 yıl once evlendım yaklasık 6 7 ay bu problemım tedavı olum ılıskıye gırebıldım fakay henuz hala cok sorunsuz degıl vajınanın ıcıne bır belkı ıkı parmagını cok rahat sokarsın acı hısetmessın hatta ben tedavı suresınde yapay penıs kullanıyordum acımıyordu esımle cıyordu. bu bıraz ılıskıye yıne acı cekecegım dusuncesı ıle baslıyor. bır de vajınanın acılması gerekıyor kı bu da en az 20 30 ılıskı gerektırır. cunku orası dar bı alan sonucta ılıskıye bırlıkte zamanla genıslıyor o sırada acımalar oluyor ya da ılk gırıste cok acı oluyor bunlar normal ha herkeste boyle mı oluyor bazılarında ılk ılıskıde bıle en ufak acı olmuyor bu bıraz yapı ıle ılgılı bıraz da psıkolojık benım nacızane tavsıyem ıyı ve kalıtelı bır kayganlasıtrıcı jel penıse ve vajınanın gırısıne parmagınızı sokabılıyorsanız bol mıktarda da vajınanın ıcıne jel surmek acıyı cok hafıfletıyor. ama doktora gıtmedıysenız ( kadın dogum uzmanı degıl kesınlıkle onlar vajınusmusa psıkolojık bır hasatalık gıbı yaklasmıyor kremle jelle gecıstıyor) psıkoterepı tedavısı lazım bu vajınusmusta uzman bıcok kısı var nette de rahatlıkla bulaıblırsınız ben cenk kıper e gıtmıstım parmak egzersızlerı ıle yendım sayılır henuz cok rahat degıl

canım ben o takıldığımız yere kadar geldim ama hala kızlık zarı duruyo galiba..kanama olmadı çünküü..doktora gittiğimde kızlık zarıyla ilgili sapasağlam duruyo demiştii.:)) o takıldığımız yere kadar geliyorummm ordan sonrası çok yumuşak bunu hissedebiliyorum....ama işte ilerisine gitmiyo niye gitmiyo anlamıyorum.kendimide kasmıyorumm artık..nefes alıp veriyorum ıkınıyorum.hatta dün kalçamda baskı bile hissettim..ama biraz yanma oluyoo belkide ondan dolayı..dün çiğdem arkadaş elinle arkaya doğru ittir demişti iyide o yere kadar gelince elimi nasıl p..se uzatıcamki..dün denedim yapamadım...sen hangi aşamadasın hiçmi alamıyosun p.sii...????????*

yok daha tek parmaktayım işte 2 parmağı yanyana alamadık,küs seklinde denicez ama işte deneyemeden regl oldum,bakalım inşallah olur,bu aşamadan sonra penismi geliyo,sen neyden sonra penise geçtin,merak ediyorum ne kadar yolum var.biran önce bitsin istiyorum:Saruboceq:

parmak egzersıznınden sonra bır mum alıp ustune prezervatıf gecırrın bolca kayganlastırıcı jel surun ustune vajınanın gırısıne koyun sonra ıcerıye sokmadan gırıste saga sola yukarı asagı 5 dk egzersız yapın sonra cok az ıcerı ıtın yıne sag saol asagı yukarı bıaz daha ıtın sag sol asagı yukarı her seferınde bolca kayganslatırıcı ıcıne bıraz da uyusturucu anestol krem de karıstırabılırsınız o zaman zaten acısız mumun tamamı gırer ıcerı ( bu egzersız dr la beraber yapmıstım )

jel soran arkadasım vaglısse var mor beyaz bır kutusu var buyuk bır kutusu var her seferınde ıkı corba kasıgı kadar surulecegı ıcın cok bol surulmesı gerekıyor buyuk boyunu alabılırsın

yok daha tek parmaktayım işte 2 parmağı yanyana alamadık,küs seklinde denicez ama işte deneyemeden regl oldum,bakalım inşallah olur,bu aşamadan sonra penismi geliyo,sen neyden sonra penise geçtin,merak ediyorum ne kadar yolum var.biran önce bitsin istiyorum:Saruboceq:

Duyun sakin ol, acele etme yasakkelime aşamaları kendini rahat hissettiğin an bitir ve diğer aşamaya geç, eğer acele edersen ilişki denemende hüsrana uğrayabilirsin.İki parmağı da aldıktan sonra bir kaç gün daha 2 parmakla deneme yap, tamamen 2 parmakla rahat edene kadar.Ben 2 parmakta rahat ettiğimde 3. parmağı denedim , yani tamamen o anki rahatlığımın verdiği bi cesaretti.Zaten kendin ilerleme kaydettikçe "ben yapabilirim" bunu diyorsun.Ve p....s denemesinde de zaten ( ki ben öyle hissetmiştim) Sanki yine egzersiz yapıyorum gibi uygulamam neyse onu yaptım ..ve olmuştu..Çok şükür..Umarım Güzel haberleri alırız hepinizden ..a.s.

X