Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Albenim gözünüzaydın tebrik ederim:) artık herşey çok güzel olucak inşallah. darısı başımıza. bak peşinden geliyorum az kaldı şu günler bi bitsin ..

cnm inşallah herşey çok daha güzel olacak ..hadi bekliyorum seni dee kaydirigubbakcemile5

3 aylık evliyim ve evliliğim kabusa dönmek uzereydi neredeyse. artık seksten sogumustum . esimle yalnız kalmak istemior evin icinde ondan kose bucak kacıyordum.her seferinde bi bahane bulup onun sex talibini de geri ceviriyordum . haftada 1 kere anca dayanabiliyordum onda da bi an önce olsun bitsin diye dişimi sıkıp cnaım yana yana sabrediyordum.hatta bekar arkadaslarıma o işin de gereksiz bişi olduunu hic de zevkli olmadıgını anlatıyordum. Ara sıra kendimi kasmadıgım oluyordu ama en son gecen haftaki denememizde basardım kendimi kasmadan hic canım acımadı ve cok da hosuma gitti.umarım bundan sonrakilerde de aynı sekilde basarabilirim. önumuzdeki gunlerdeki denemelerimizde de basarılı olursam kendimi atlatmıs olarak kabul edicem ki umarım oyle olur. cunku bunu atlatmak icin kimseden yardım almadım sadece jinekologuma bu sorundan bahsettim ve oda bana fiziksel hiç bir engelin yok hersey kafada bitiyor dedi. psikologa gitmeyi dusunuyordum ama umarım gerek kalmaz da atlatmışımdır.

arkadaşlar doktora gittim, sadece elle muayene etti, spekulum kullanmadı çünkü zar esnekmiş ama hala daha tam açık değilmiş. inş. o zardan da kurtulurum...egzersizlere devam.

arkadaşlar sizlerde egzersize başlayın ya da devam edin inş. biran önce kurtulacağız bu vj'den.

su 51 arkadasım burda araya cok yazı gırıyor ben sana kullanmadıgım bır maıl adresı vereyım oraya maıl at ben de ordan sana cevap yazayım

Son düzenleyen: Moderatör:

İşştee bu kadar canım tebrik ederim...alkisalkisalkis...Darısı diğer arkadaşlar inşallahhhh ..Vajili kimse kalmasınnnn :Saruboceq:

yani inanılmaz moralim bozuldu ben 3 parmaktayım. dilatör almayı düşünüyodum ama acı çekiceksem niye alıyım ki :S

Canimmmm çok sevindim zemuszemus nerelerdesin gözükmüyosun hiç ya konuşamadik. bak neler yapmişin

yani inanılmaz moralim bozuldu ben 3 parmaktayım. dilatör almayı düşünüyodum ama acı çekiceksem niye alıyım ki :S
arkadaşım neden umudunu kaybediyorsun ki bu kişiden kişiye değişebilir...o arkadaş istisnai bir durum yaşıyr olabilir...sen belki sinek ısırması gibi bir acı bile hissetmeyeceksin ...umudunu kaybetme lütfen lmaz:

çünkü ben iki parmakta rahat değilken penis denemesine geçmiştim. 4 5 kere oldu ama peniste canim çok acimişti. iki parmakta rahat değilken direk penise geçtim diye oldu saniyodum şimdi 3 teyim ama yine acir mi korku geldi .yemin ederim daraldim artik bu durumdan en sonunda ben de isyan etçem -:çok üzgünüm:

arkadasım sen telas yapma bende olanlar sende de olacak dıye bırsey yok ayrıca ben yenmek uzereyım problemı korkma parmak calıstıktan sonra mumla calısabılırsın uzerıne prezervatıf gecırerek ve bol kayganlastırıcı jelle dogum gunu mumundan basalyıp sırayla kalıslastırabılırsın

Canimmmm çok sevindim zemuszemus nerelerdesin gözükmüyosun hiç ya konuşamadik. bak neler yapmişin

bitanem benim,canım,hayatım çok saol verdiğin moral ve motive için opuyorumnanaktan demekki biraz küskünlük işe yaradı diyorum artık barışıkken yapamadığımızı küsken yaptık :kedi:

bitanem benim,canım,hayatım çok saol verdiğin moral ve motive için opuyorumnanaktan demekki biraz küskünlük işe yaradı diyorum artık barışıkken yapamadığımızı küsken yaptık :kedi:
albenim tebrik ederim canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin. inşallah tüm bu derdi çeken arkadaşlar kurtulur.

canım nasıl sevindim anlatamam valla bu kadar işte bak artık mutluluk var sıkıntı yok yapamma ben diyodun ohhh valla bu sorundan kurtulduk ya çok sevinidm adına taze gelinliğin başladı artık senin ömür boyu mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…