- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.121
Albenim gözünüzaydın tebrik ederim:) artık herşey çok güzel olucak inşallah. darısı başımıza. bak peşinden geliyorum az kaldı şu günler bi bitsin ..
kızlaaaaaaar çok mutluyum bende başardım allahıma bin şükür sonunda.Allahım üzerimden büyük bi yük aldı inşallah hepiniz kurtulacaksınız arkadaşlarım bu derdi çeken bilir.Beni motive eden arkadaşlarım gibi bende başkalarına yardımcı olmayı çok isterim.Çok teşekkürler Umut.Can,Denizcek,alevsi,whats up,Ece1,karamel35,AdaGülü ve ismini unuttuğum varsaaa da herketen allah razı olsunn opuyorumnanaktan
şimdi arakadasım dusuncen tamamen yanlıs sakın vajnam dar vs dıye endıseye kapılma ben de 1 yıl once evlendım yaklasık 6 7 ay bu problemım tedavı olum ılıskıye gırebıldım fakay henuz hala cok sorunsuz degıl vajınanın ıcıne bır belkı ıkı parmagını cok rahat sokarsın acı hısetmessın hatta ben tedavı suresınde yapay penıs kullanıyordum acımıyordu esımle cıyordu. bu bıraz ılıskıye yıne acı cekecegım dusuncesı ıle baslıyor. bır de vajınanın acılması gerekıyor kı bu da en az 20 30 ılıskı gerektırır. cunku orası dar bı alan sonucta ılıskıye bırlıkte zamanla genıslıyor
kızlaaaaaaar çok mutluyum bende başardım allahıma bin şükür sonunda.Allahım üzerimden büyük bi yük aldı inşallah hepiniz kurtulacaksınız arkadaşlarım bu derdi çeken bilir.Beni motive eden arkadaşlarım gibi bende başkalarına yardımcı olmayı çok isterim.Çok teşekkürler Umut.Can,Denizcek,alevsi,whats up,Ece1,karamel35,AdaGülü ve ismini unuttuğum varsaaa da herketen allah razı olsunn opuyorumnanaktan
arkadaşım neden umudunu kaybediyorsun ki bu kişiden kişiye değişebilir...o arkadaş istisnai bir durum yaşıyr olabilir...sen belki sinek ısırması gibi bir acı bile hissetmeyeceksin ...umudunu kaybetme lütfenyani inanılmaz moralim bozuldu ben 3 parmaktayım. dilatör almayı düşünüyodum ama acı çekiceksem niye alıyım ki :S
arkadaşım neden umudunu kaybediyorsun ki bu kişiden kişiye değişebilir...o arkadaş istisnai bir durum yaşıyr olabilir...sen belki sinek ısırması gibi bir acı bile hissetmeyeceksin ...umudunu kaybetme lütfenlmaz:
su 51 arkadasım burda araya cok yazı gırıyor ben sana kullanmadıgım bır maıl adresı vereyım oraya maıl at ben de ordan sana cevap yazayım
İşştee bu kadar canım tebrik ederim...alkisalkisalkis...Darısı diğer arkadaşlar inşallahhhh ..Vajili kimse kalmasınnnn :Saruboceq:
tebrik ederim albenim,ne mutlu sana,darısı başımıza,mutluluğun daim olsun canımopuyorumnanaktan
Canimmmm çok sevindim zemuszemus nerelerdesin gözükmüyosun hiç ya konuşamadik. bak neler yapmişin
albenim tebrik ederim canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin. inşallah tüm bu derdi çeken arkadaşlar kurtulur.bitanem benim,canım,hayatım çok saol verdiğin moral ve motive için opuyorumnanaktan demekki biraz küskünlük işe yaradı diyorum artık barışıkken yapamadığımızı küsken yaptık :kedi: