Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

su 51 arkadasım aslında sorunun farklı degıl vajunusmus normal ılıskıye gıren bayanlarda yıllar sonra da ortaya cıkabılır sende de ılk ılıskıden sonra ortaya cıkmıs ama sen ılk ılıskıyı atlatmıssın o yuzden parmak mum vs bu egzersızlerı daha rahat yaparsın mum egzersızını dene bence faydasını gorursun bır de sunu yapabılırsın otururken yatarken tuvaletını yapar gıbı yere oturup farklı oturma sekıllerıyle mumu ıcerı sokmayı dene 15 er dakıda calıs kı vajına ıyıce acılsın bır de vajınanın ıcerısınde mutlaka sag sol yukarı asagı bıraz acıtacak sekılde bastır

tamamen atlatabildin mi?kaç ilişkiden sonra düzeldi.şimdi normal agrısız kendi isteğinle ilşkiye girebiliyo musun?of allahım şu korkumu bi yensem.

yenersın rahat ol ben sorunumu tamamen cozmus degılım ama ılıskıye gırıyorum ıkı ay da tedavı gordum dusun ama eskısı gıbı hıc yaklastırmıyor degıım n azından ben de bacagımı acamıyor kendımı kıtleyıp aglıyordum. ıstersen detaylı detahylı tedavı yontemını neler yapman gerek vs anlatarım ılerleyen zamanlarda

osenay cok cok memnun olurum anlatabilirsen.zaten benim eşim askerde 1aylık evliyken askere gitmek zorunda kaldı.4ayı var suanda o gelene kadar yol almış olurum bende.işallah o gelincede tamamen aşarım.

kızlar meraba.ben henüz 1 aylık evliyim.sinirlerim ve moralim çok bozuk..eşimle birbirimizi o kdar sevmemize ve birbirimize okadar şeffaf olmamıza rağmen doğru dürüst ilişkiye giremedik 1 aydır.canım feci derecede acıyor.dr.a gittim.(evlendikten sonra kahverengi akıntım olmuştu.bunun için gitmiştim.)dr.çok kalın bir zarımın olduğuunu ve biraz tahriş olduğunu söyledi.acı içinde geçer zamanla dedi.internetten okuyorumda bendeki belirtilere vajınısmus diyor.bu beni daha çok telaşlandırdı ve üzdü.yakıştıramadım kendime.vajınanın dar olduğunu ve zarının kalın olduğu için acı çektiğini düşünüp zarını aldıranlar var yazıyor.İşte ben...:KK43::KK43::KK43:ay nolur bişey söyleyin.benim gb oupta bu süreci kolaylıkla atlatan varmı???

canım ben bu site sayesinde bu süreci atlattım 1.5 yıllık evliydim ve hiç ilişkiye girmedim psikolijim berbattı ama burda okudum ve dokotra gittim hem doktorun tavsiyesi hem burdaki egzersilri yaptım ve 15 gün oldu yendim inan ben yendimse herkes yener düşün 5 dakika bi dişini sık ve o kadar rahatlayıp mutlu oluyosunlki anlatamam hemde acı dedğin 1 2 saniye bitti

bugün doktora gidiyorum ilk defa (çok tırsıyorum).
ben de bu site sayesinde yendim diyebilirm.(bir de daha önce doktor zarın ince olduğunu söyleceyeck kadar muayene etmişti ben kalın falan zannediyordum da)(kısaca formül: parmak egzersizi, glietgelen, arkaya doğru itme, yavaş yavaş) burda bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese teşkkürler. gerçi daha tam oturtabilmiş de değiliz ama zamanla o da olacaktır...

tamamen yendinmi?yani o günleri hiç yaşamamış gibi misin.yoksa bazen korku oluyo mu yine.ben de bir gün bu duyguyu yasamayı cok istiyorum...

kusura bakma canım geç cevap yazıyorum. şuanda korkum yok. oraya bişeyin girebilieceğini ve oranın nekdr geniş olduğunu biliyorum çünkü. eski kötü günleride sildim attım kafamdan. her geçen gün daha da iyi oluyo. eskiden içime almak bile bazen 10dk sürerdi. şimdi direk içime alabiliyorum. ara sıra acı oluyo ama korkmuyorum çünkü o acının geçeceğini biliyorum. acı varsa kuruluktandır diye bolca kayganlaştırıcı sürüyorum. kayıveriyor içeri.

slm arkadaşlar bende vajınusmusun 4 yıllık evlıyım ama bazı arkadaşlar gıbı doktora gıtme şansım yok maddı yetersızlık ne yapacam bılemıyorum ne olur sorunu yene arkadaşlar varsa bana msj atsın rıca edıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun

kızlaaaaaaar çok mutluyum bende başardım allahıma bin şükür sonunda.Allahım üzerimden büyük bi yük aldı inşallah hepiniz kurtulacaksınız arkadaşlarım bu derdi çeken bilir.Beni motive eden arkadaşlarım gibi bende başkalarına yardımcı olmayı çok isterim.Çok teşekkürler Umut.Can,Denizcek,alevsi,whats up,Ece1,karamel35,AdaGülü ve ismini unuttuğum varsaaa da herketen allah razı olsunn opuyorumnanaktan

arkadaşlar söylendimi bilmiyorum ama p....in takıldığı yerde kaçmayın ve sakince ıkının. ıkınınca penis kayıveriyor içeriye.....

P..in takıldğı yerde ıkındıkça benim daha çok canım yandı ben ıkınmak yerine derin derin nefes aldım ve p..si içimde sıkıp bıraktım rahatlayana kadar bu vajina kaslarının rahatlamasını sağlıo.bi kaç kere vajina kaslarını sık bırak ve derin nefes al verirken ittir ama kontrol sende olsun :lepi:

evet dr.ulusoy 4.500 TL istiyor biz bu parayı verecek durumda değiliz lütfen yardım edin.3,5 aylık evliyiz ve ilişkiye giremiyoruz eşiminde benimde psikolojilerimiz alt üst olmuş durumda Lütfen bir yol gösterin yardım edin.

Canım Doktor Ulusoy falan hikaye bak bende doktora gitmedim ama bi şekilde zor da olsa başardım.Ltfen öncelikle forumdaki sayfaları baştan aşağı oku zaten içine bi ilham gelio ve hemen başlıyosun egzersizlere.Parmaklarını içine aldığını görünce de egezrsizlere devam ediosun kendine güvenin gelio.Ben egzersiz yaparken vajiyi tahriş bile ettim hatta benim eşim ile problemlerimiz vardı ama yılmadım devam edin ltfen hepiniz başaracaksınız hihoyyyt

albenim tebrik ederim....inan çok sevindim yenmene...darısı bizim başımıza...sen egzersizlere yenimi başlamıştın.nasıl oldu sakıncası yoksa bizede tüyoo verebilirmisin:)

merhaba arkadaşlar yaa penisin takıldığı yer diyosunuz ya...heyecanlanıyorum,bende penisi alabildiğim günleri görcekmiyim acaba,o aşamada olmayı isterdim.buarada parmaktada ben ve esimde hissediyomuş bir yer var ordan sonra hersey daha kolay oluyo,gectik gecmedik filan diyoruz,kayıp gidiyo ordan sonra,acaba takılıyo dediğiniz yer orasımı,zardan sonrasımı oluyo acaba orası.bende penisi az bile olsa alabilmeyi öyle istiyorumki...buarada regl oldum:kedi:küs parmağı deneyemeden,sabırsızlanıyorum denemek için,inşallah olur,ondan sonra penise gececekmiyim arkadaşlar?

Canım sende göreceksinn ben gördüysem sen haydi haydi görürsün. Canım işte o yer penisin taklıldığı yer yani zarın geçiş yolu sen kendini ne kadar rahat bırakırsan o kanal o kadar rahatlar ve geçiş için yol verir.Demesi kolay diyosun şimdi evet bende yazanlara ölee diodum ama gerçekten oraya geldiği zaman eşin parmağını veya p..sini çıkarmasın bi kaç kere sık bırak sık bırak ve sonra derin nefes al verirken hafifçe ittir tamam biraz zor olacak ama içine daha kolay girecek.Canım bi süre egezrsiz yap 1 hafta kadar falan .. ben egezrsizler devam ederken p..s denemesi yaptım ve arkadaşlar biliolar başarısız oldum :eek: ama egzersizlerde kendini rahat hissettiğinde zaten p...s için cesaretin gelio ve deniosun hadi kolay gelsin

canım ben o takıldığımız yere kadar geldim ama hala kızlık zarı duruyo galiba..kanama olmadı çünküü..doktora gittiğimde kızlık zarıyla ilgili sapasağlam duruyo demiştii.:)) o takıldığımız yere kadar geliyorummm ordan sonrası çok yumuşak bunu hissedebiliyorum....ama işte ilerisine gitmiyo niye gitmiyo anlamıyorum.kendimide kasmıyorumm artık..nefes alıp veriyorum ıkınıyorum.hatta dün kalçamda baskı bile hissettim..ama biraz yanma oluyoo belkide ondan dolayı..dün çiğdem arkadaş elinle arkaya doğru ittir demişti iyide o yere kadar gelince elimi nasıl p..se uzatıcamki..dün denedim yapamadım...sen hangi aşamadasın hiçmi alamıyosun p.sii...????????*

Canım seni çok ii anlıyorum.Aynılarını bende yaşadım.Canım derin nefes alıp vermek bence olayı çözecek bide sanırım sen korkmadan,kendini kasmadan p..s denemesi yapabiliosun bu çok ii.Kalçanda baskı bile hissettiysen doğru yoldasınız demektir.Canım o takıldığı yerde yan bi açıyla p..si tut ve popoya aşağıya doru sen hareket ettir bak olcak güzelimm hadi bakalım zemuszemus

ya arkadaşlar ben bu spreye çok umut bağlamıştım ama galiba boşunaymış :KK43: uyuşma hisettim ama parmak olayını yapamıyorum dün dedim helal olsun egzersizleri başarabilenlere cinsel ilişkiye girebilenlere artık umutlarımı kaybetmek üzereyim :KK43:

Canım spreyi aman çok sıkma benim vajiyi sprey tahriş etti ama ben doıyumsuzluktan çok sıkmıştım. Zaten orası uyuşuo senin sadece kafanda bitio parmağımı yerleştirecem de kendi kendine ve parmağını sokarken diğer elinin parmağıylada içeri dogru ittirmeye çalış zorlanıyosan en azından destek olur.

Günaydın ayref85 Burayı dün keşfettim ve baştan itibaren tüm mesajları okuyorum.Şuan 25.sayfadayım notlar alıyorum egzersizlerden bahsetmişler onları en kısa zamanda deneyeceğim.

Ben bu siteyi keşfettiğimde o kadar mutlu olmuştum ki iyiki de keşfetmişim ve iyiki sende bizimlesin hoşgeldin inan bana tüm sayfaları okuyunca hemen egerzsizlere başlamak isteyeceksin.

kızlar meraba.ben henüz 1 aylık evliyim.sinirlerim ve moralim çok bozuk..eşimle birbirimizi o kdar sevmemize ve birbirimize okadar şeffaf olmamıza rağmen doğru dürüst ilişkiye giremedik 1 aydır.canım feci derecede acıyor.dr.a gittim.(evlendikten sonra kahverengi akıntım olmuştu.bunun için gitmiştim.)dr.çok kalın bir zarımın olduğuunu ve biraz tahriş olduğunu söyledi.acı içinde geçer zamanla dedi.internetten okuyorumda bendeki belirtilere vajınısmus diyor.bu beni daha çok telaşlandırdı ve üzdü.yakıştıramadım kendime.vajınanın dar olduğunu ve zarının kalın olduğu için acı çektiğini düşünüp zarını aldıranlar var yazıyor.İşte ben...:KK43::KK43::KK43:ay nolur bişey söyleyin.benim gb oupta bu süreci kolaylıkla atlatan varmı???

ELSON bende 1 aylık evliydim ve dün başardıkk darısı başına canım benim.Canım vaji dar ondan girmio hep benim kullandığım bi kelimeydi o yüzden ben kendimi çok kasıyodum.Sende aklından bunu bi çıkarr hemen egzersizlere başla derim canım ben sana.Canım çok zor bi durum biliyorum hatta yine korkuyorum acaba diğerlerinde de çok acı hissedecek miyim die amaaaaaaa iş sende beyninde bitio ilk başta.Egzersizlere başlaa sonrası gelecek zaten özelden yaz canım sormak istediğin bişey olursa her zaman yardım etmeye hazırım elimden geldiğince.Çünkü ben burdaki arkadaşlardan allah razı olsun çok yardım gördüm bende bundan sonra herkesin yanındayım :lepi:

kızlaaaaaaar çok mutluyum bende başardım allahıma bin şükür sonunda.Allahım üzerimden büyük bi yük aldı inşallah hepiniz kurtulacaksınız arkadaşlarım bu derdi çeken bilir.Beni motive eden arkadaşlarım gibi bende başkalarına yardımcı olmayı çok isterim.Çok teşekkürler Umut.Can,Denizcek,alevsi,whats up,Ece1,karamel35,AdaGülü ve ismini unuttuğum varsaaa da herketen allah razı olsunn opuyorumnanaktan
canımmhihoyyyt
tebriklerrr a.s.
çok sevindim:lepi:

albenim tebrik ederim çok sevindim keşke inşallah bende bigün yazarım buraya..

regl girdi mola dönemi başladı umarım bigün p...sin takıldığı yerden ötesine cesaret edebilirim.. artık eşimin zerre sabrı kalmadı : (

canım ben hiç egzersiz yapmadım..uyuşturucu spreyler felan kullandım ama işe yaramadı sadece bidefa parmağımı vajinaya sokmaya çalıştım baktım giriyo biraz rahatladımm.ondan sonra eşimle beraber denemelerimizi biraz daha ilerlettik.ama işte tam olmuyoo...parmak egzersizi soğuk geliyo bana..krem sürerken bile ıyyy oluyorum yaa...:))sanırım 2 parmaktan sonra p.s e geçiyosunn...sıkma canını rahat ol kendine güven canım inan poarmak egzersizine başlamak bile büyük bi ilerleme onu yapamayanlarda var örneğin ben:)

canım bende ilk başlarda parmak egzersizlerini yapıodum 2 parmaktaydım ama bi ara benim vaji tahriş olunca bi daha parmağımı alamadım içime alsamda acı hissettim sonra alevsi gibi bende mum ile denedim.Mum ile çalışmanı tavsiye ederim zaten doktorlarda parmaklarda çalışmayanlara dilator öneriyorlar google dan bakarsan mum şeklinde boyut boyut çubuklar olduğunu göreceksin.Mum hemencecik kayıveriyo ve içerde daha rahat hareket edio kolay gelsin süprizzzzz

ya eşim parmağını soktu.gayet rahattık.hatta uzun süreyle kaldık öyle..yani bu olumlu bişeymi..parmağını sokması ve bunu bizim doğal karşılamamız...

tabii ki olumlu bişey düşünsene eşinden bi parça parmak bile olsa almayı başardınn canım devamm başaracaksın. Ben eşimin parmağını hiç alamadım bak sen ne güz<el onu başarmışsın :kedi:

3 parmakmı:bbo:eek: çok uzak görünüyo bana su anda,ikisini yanyana sokamadık 3 ü nasıl girdi vallahi tebrik ederim senialkisalkisalkisne güzel yenmişsin,darısı başıma inşallah:Saruboceq:doğru söylüyosun canım insan başardıkca cesareti ve hırsıda artıyo.Rabbim tüm bu dertle boğuşanları kurtarsın dilerim.senin gibi yaptım oldu demeyi nasip etsin bizede:Saruboceq:

canım 3 parmak denemeye gerek yok sen 2 parmak al içinde rahat hareket edebiliosan p...s denemelerine geçebilirsin.Zaten 3 parmak ve p..s aynıı yani 3 parmağı yerleştirecem die kendini kasma.P..s denerkende illa hart die hepsi girecek die bişey yok bi gün ucu girer,diğer gün yarısı ..yani bu parmaktaki bogumlar gibi kendini egzersiz yapıyomuşsun gibi hisset olacak bu iş vereliniortak

mrb.mumların boyutu önemli mi.bi de mumla yaptıktan sonra o ilşki sırasındaki korku hafifliyo mu.çünkü ben bacaklarımı bile açamıyorum.çok korkuyorum

evet canım ilk başta doğum günü mumu al, sonra beyaz normal mum ,sonra beyaz yine çok kalın değil ama bi öncekinden kalın şamdan mumları derkeeeeen boyut boyut en son boyutu p..s kalınlığında olacak...ucu yuvarlatılmış değilse sen yuvarlat ve geçir ameliyat eldivenine veya prezervatife(ben ameliyat eldiveni ile daha rahat yaptım) daha kolayyy göreceksin

albenim tebrik ederim....inan çok sevindim yenmene...darısı bizim başımıza...sen egzersizlere yenimi başlamıştın.nasıl oldu sakıncası yoksa bizede tüyoo verebilirmisin:)

canım inaşşal darısı başınızaaaaaaaaa :eek: ben 25 gün önce başlamıştım canım egzersize parmağı bıraktım canımı acıtıor die mum ile devam ettim son 1 hafta daha rahat hareket edebilirsin parmağa karşı bi antipatin varsa.Canım üstte sen ol yani kontrol sende olsun.Üste geçtim yerleştirdim ve yavaş yavaş elimle parmağı nasıl ittiriyorsam öyle popo yönünde aşağı doğru ittirdim.içeri alması biraz zor oldu ama aldıktan sonra derin nefes alıp vererek hareket etmesi kalıo sadece.eğer vajiyi kastığını hissediosan p..si içinde sıkıp bırak rahatlıosun canım hadi allah kolaylık versinn yerimseniben

canımmhihoyyyt
tebriklerrr a.s.
çok sevindim:lepi:

cnm Denizim teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

albenim tebrik ederim çok sevindim keşke inşallah bende bigün yazarım buraya..
regl girdi mola dönemi başladı umarım bigün p...sin takıldığı yerden ötesine cesaret edebilirim.. artık eşimin zerre sabrı kalmadı : (

cnm inşallah sende başaracksın regl dönemi girmesi ii olmuş en azından stresini alır..benimde regl dönemi girmişti kaydirigubbakcemile5

Albenim gözünüzaydın tebrik ederim:) artık herşey çok güzel olucak inşallah. darısı başımıza. bak peşinden geliyorum az kaldı şu günler bi bitsin ..

X