harikasınnn canımm :) bncede böyle alış eşli denemeye gecince ihtiyaç duymazsın2.yi de yaptımyine hiç baskı Bi his yok üstelik uyuşturucu krem falan sürmedim
İnşallah canımharikasınnn canımm :) bncede böyle alış eşli denemeye gecince ihtiyaç duymazsın
Klinikte hangi pozisyonda aparatları uyguluyorlar acabaŞöyle ki onlar herkesin durumuna göre yapıyorlar galiba benim ilk gün 1ve 2. Boy, ikinci gün 2. Ve 3. Boy, üçüncü gün 3. Ve 4. Aparatı yaptırıp akşam eşli denemeye geçebilirsin dediler amahiiç tedirgin olmayın çok az kaldı inşallah yenmenize Derecenizi vs bırakın artık sadece ne olursa olsun çözülecek bu diyin sadece inat edin yeter
4. Aparatta takiliyorum hiç ilerlemiyorKızlar ben bugün aparatı Bi daha denedim ama zorlandım yaa
Canım ben 3ü de alamadım 2 de bile zorlandım bugün4. Aparatta takiliyorum hiç ilerlemiyor
Nefes al verirken ittir bebek yagı yada jelle canım emin ol kayıp gidecek demekki kendini kasıyorsunKızlar ben bugün aparatı Bi daha denedim ama zorlandım yaa
Bende çok zorlanmıştım.Takıldığın yerde bekle sakın çıkarma Derin nefes aldın yavaş yavaş ittir emin ol gidecek pes etme bende çok uğraşmıştım4. Aparatta takiliyorum hiç ilerlemiyor
Bazen oluyor nedense ayni sey bende oluyor modda mi değiliz isteksizlik mi ben .. durup durup dene 5 6 dk gez sonra bidaha dene şimdi denedim 4 minnacık mini mini girdi ilk aparat denediğim zaman gibi bi duvara çarptı kaldı azda olsa sanirim. Bi korku var bendeCanım ben 3ü de alamadım 2 de bile zorlandım bugün
Nefes bile alamıyorumBende çok zorlanmıştım.Takıldığın yerde bekle sakın çıkarma Derin nefes aldın yavaş yavaş ittir emin ol gidecek pes etme bende çok uğraşmıştım
Nefes bile alamıyorumveremiyorum azci bi acı duyuyor um penis yumuşak olur mu ki
Hah işte orda hafif yanma acı gibi birşey olur saniyelik emin ol geçerBazen oluyor nedense ayni sey bende oluyor modda mi değiliz isteksizlik mi ben .. durup durup dene 5 6 dk gez sonra bidaha dene şimdi denedim 4 minnacık mini mini girdi ilk aparat denediğim zaman gibi bi duvara çarptı kaldı azda olsa sanirim. Bi korku var bende
Yazdım ya 1.sayfada canımKlinikte hangi pozisyonda aparatları uyguluyorlar acaba
Merhabalar öncelikle, uzanıyoruz kafanın altı yüksek oluyor, bacakları iyice ayırıp kendine çek sonra bitanesini uzat diğeri çekili halde kalsın o şekilde uygulanıyordu dilatörlerKlinikte hangi pozisyonda aparatları uyguluyorlar acaba
Onu hiç yapmadım benn4. Aparatta takiliyorum hiç ilerlemiyor
Süper bi ilerleme2.yi de yaptımyine hiç baskı Bi his yok üstelik uyuşturucu krem falan sürmedim
merhaba cem keçe nin on adımda vajinusmus kitabını okuyun lütfen ve esli denemede de anestol pomad uysuturucu krem kullanın herhangi bir sorun yaratmıyor es açısından. ben bu sekilde yendimTebrik ederim sizi maşallah Allah kimseyi sinamasinben de egzersizleri yapabiliyorum ama esli de olmuyor tavsiyeniz var mi bahsettiginiz dilator egzersizlerini ya da parmakla egzersiz yapabiliyorum eslide sıkıntı yasiyorum
Dilatör set kullanmadan mı yendinizmerhaba cem keçe nin on adımda vajinusmus kitabını okuyun lütfen ve esli denemede de anestol pomad uysuturucu krem kullanın herhangi bir sorun yaratmıyor es açısından. ben bu sekilde yendim