Canım biraz fazla sür yarım saat falan bekleanestol bende hiç uyuşmuyor , bu kişiden kişiye değişiyormu kızlar
ben yorumlarda fındık kadar diye okudum . ve ben aparata sürüp öle yapıyorum hemen uyuşmuyormu normalde ? yarım saat beklmek mi lazım ?Canım biraz fazla sür yarım saat falan bekle
Evet canım bende daha önce sürdüm hemen uyuşmadı ama Bi yarım saat geçince uyuşuyor bayaben yorumlarda fındık kadar diye okudum . ve ben aparata sürüp öle yapıyorum hemen uyuşmuyormu normalde ? yarım saat beklmek mi lazım ?
Merhaba öncelikle tebrik ederimEşli deneemeden önce yatakta 5 -10 dakika oarmak egzersizleri yap. Beynin ve vajinan bu duyguya alışSın. Sonra hazır hissettiğinde. Efes egzersizleriyle birlikte yavaşça yerleştir. Önce sık sonra nefesini bırakırken kaslarını da gevşet çişini yapar gibi. Kendi elinle bırakma anında yavaşça it. Azıcık yanma olsa da güçlü ol, bismillah de dua et ve devam et. Bi de penisi yukarı doğru değil aşağı doğru iteceksin. Bence bu hastaların en büyük yanlışı dikine ya da yukarı doğru sokmaya çalışmaları. Parmak egzersizinde anlıcaksınız ki vajina içi delikten aşağı doğru.... umarım yenersin. Ben 3 yıl sonunda bu dediğim egzersizle çözdüm kendim. Ve şok oldum. Başardığıma inanamadım. Mucize gibiydi. Sadece kefel egzersizleri ve parmak egzersizleri.... inanın kendinize ve çabalayın.
Aaayyyy tebrikkkk ederimmm canımmmm çok sevindimmmmmKizlar bende bugun basardim.biraz baski hissettim ve gergindim ama oldu benim icin buyuk adimmm herkese cok teskkut ederim ozelllikle inci sanajnci
4.olan apartta benim oldu diğerlernde çok sıkıntı yaşamdım açıkçasıKızlar merak ettim bu aparatları denerken kanama oluyor mu? Olmuyor mu? İlk deneyimim olacakta? Cahilliğimi mazur görün.
Ya çok teşekkür ederim denemeye baslayım yoksa bende oturup ağlıcam4.olan apartta benim oldu diğerlernde çok sıkıntı yaşamdım açıkçası
Merhabalar öncelikle reglinizin aradan çıkması çok güzel olmuş tedaviyi alıp eşinizle bol bol deneme yaparsınız bir sonraki reglinize kadarben kendim yapamadım aparatları en küçüğünü bile oraya bişey dokunması hissi beni rahatsız ediyor direk irkiliyorum geçen hafta ankaradaki hera kliniğe gittim muayene oldum biraz strese girdim önceden klinikte didem kurban vardı ona güvenerek gitmiştim ama o ayrılmış yerine ceren katar gelmiş muayeneden sonra regl oldugum icin ilk seansa gidemedim perşembe günü ilk seansım olacak ama nasıl olacak ne yapacaklar seansları kim yapıyor hiç bilmiyorum ve çok endişeliyim Ankara hera klinikte tedavi olan varmı biraz bilgiye ihtiyacim var rahatlamak için
Ayla hanım cinsel terapist o kadar ilgili ki son gün artık eşli denemelere geçeceğim gün Sizleri strese sokmamak için Sık boğaz etmemek için üstünüzde baskı oluşturmamak için mesaj atmayacağım ama yendiğinde yenemediğinde bana saat kaç olursa olsun mesaj atabilirsin demişti telefon numarasını mutlaka al ki zaten sanki kendisi veriyordu çok düşünceliler ben ikisini de çok sevmiştimben kendim yapamadım aparatları en küçüğünü bile oraya bişey dokunması hissi beni rahatsız ediyor direk irkiliyorum geçen hafta ankaradaki hera kliniğe gittim muayene oldum biraz strese girdim önceden klinikte didem kurban vardı ona güvenerek gitmiştim ama o ayrılmış yerine ceren katar gelmiş muayeneden sonra regl oldugum icin ilk seansa gidemedim perşembe günü ilk seansım olacak ama nasıl olacak ne yapacaklar seansları kim yapıyor hiç bilmiyorum ve çok endişeliyim Ankara hera klinikte tedavi olan varmı biraz bilgiye ihtiyacim var rahatlamak için
siz ne zaman tedavi oldunuz ? Ayla hanım hala ankaradamı sanki istanbulda gibi geldi bana biraz araştırdım istanbul yazıyor profilinde aparatları o yapacak degilmi çünkü Ceren hanımdan korkuyorumAyla hanım cinsel terapist o kadar ilgili ki son gün artık eşli denemelere geçeceğim gün Sizleri strese sokmamak için Sık boğaz etmemek için üstünüzde baskı oluşturmamak için mesaj atmayacağım ama yendiğinde yenemediğinde bana saat kaç olursa olsun mesaj atabilirsin demişti telefon numarasını mutlaka al ki zaten sanki kendisi veriyordu çok düşünceliler ben ikisini de çok sevmiştim
kasıldım yazacaktimsiz ne zaman tedavi oldunuz ? Ayla hanım hala ankaradamı sanki istanbulda gibi geldi bana biraz araştırdım istanbul yazıyor profilinde aparatları o yapacak degilmi çünkü Ceren hanımdan korkuyorummuayenede biraz canım acıdı da fazla nasıldım