- 7 Mart 2020
- 15
- 8
- 30
Durumumu burdan açım açık yazayım mı, daha önce yazmıştım başka bir yerde arkadaşlar çok rahatsız oldular o yüzden soruyorum kusura bakmayın
kitapta set tavsiye etmiyor doktor sadece parmak egzersizi var ama ben öncesinde almıstım bi yandan dilatörü de kullandımDilatör set kullanmadan mı yendiniz
Evet biraz zorlar gibi oluyor ama hepsi çorap söküğü gibi geliyor canım erteleme devam et olacakMerhaba ben de bir senelik evliyim ve hala ilişki olmadı. Sürekli korku uzaklaşma erteleme yaşıyorum. Vajinismus merkezine gittim ve aparatlarla yenebilecegımj söylediler. Tekrar gitmeden önce kendim evde denemek istiyorum.
Bugun 1. Ve 2. Aparatı rahat bir şekilde yaptım. Biraz da güven geldi kendime. Yarın da 3. Boyu deneyecegım bugun denedim fakat yapamadım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim açıkcası. 3. Yü yapabilirmıyım hiç bilmiyorum...? Umarım ben de başarırım.
Ben de ikinciyi cok rahat yaptım 3 denemek istedim hatta bugun onların arkasından ama cesaret edemedim yapamadım siz 3 ü yaptınızmj?2.yi de yaptımyine hiç baskı Bi his yok üstelik uyuşturucu krem falan sürmedim
Canım biraz önce 3ü de aldım 1.yi eşimle yaptım sonra kendim 3.aparato aldım biraz zorlandım ama olsunSüper bi ilerlemeben 2incide günlerdir alamamıştım ümidim kesilmişti hatta ağlıyordum öyle. En zoru benim için 2inci aparat olmuştu. Süpersin canım başaracaksın dedimm
Canım biraz önce yaptım diğerlerini oturarak yapmıştım 3ü yatarak alabildim zorlandım ama birazBen de ikinciyi cok rahat yaptım 3 denemek istedim hatta bugun onların arkasından ama cesaret edemedim yapamadım siz 3 ü yaptınızmj?
Olsun olmuşya zorda olsa yarında 3 ümü 4 ümü dneeyeceksiniz? Ben de yarın 3 ü deniycem.Canım biraz önce yaptım diğerlerini oturarak yapmıştım 3ü yatarak alabildim zorlandım ama biraz
Canım 1 den başlayıp sırayla 4e kadar denicem yine direk 3ü alamamOlsun olmuşya zorda olsa yarında 3 ümü 4 ümü dneeyeceksiniz? Ben de yarın 3 ü deniycem.
Ben de bugun 3. Boyu yaptım biraz uzun sürdü ama tabi 2 gibi rahat değil. Boyu biraz uzun geldi.Canım biraz önce yaptım diğerlerini oturarak yapmıştım 3ü yatarak alabildim zorlandım ama biraz
Ben zaten tamamen alamadım genişliği beni zorladı birazdaBen de bugun 3. Boyu yaptım biraz uzun sürdü ama tabi 2 gibi rahat değil. Boyu biraz uzun geldi.
Veeee evet hamileyim şüphelerim doğru cıktı vajinusmusu yendigim ilk ay hamile kaldim şuan 8 haftaligizAh canımmmm umarımmm hamilesindir ve meleğin seninledirÇok sevindim senin adına darısı tüm evlat isteyenlere be bana olsun inşallah
Canım evet başta öle diyorsun bu asla girmez diye ama kegel egzersizlerle aşacaksın aparata da bebek yağı sık nefes al verirken ıkın baskı olduğu yerde bekle bırakmaBu 4 olmuyor ikinsanda nefes versen de tıkanıp kalıyorum deneyen arkadaşlar nasıl yaptınız.... p.. bi tık büyük ondan o girmezse oda girmez4 denemeden eşli ilişkiye giren arkadaşlar eşli nasıl yaptınız
Yaaasa çok sevindimmmmmVeeee evet hamileyim şüphelerim doğru cıktı vajinusmusu yendigim ilk ay hamile kaldim şuan 8 haftaligiz❤
Canımm önce 2/3 ile alıştırma yap 10 dk kadar o zaman açılır iyice sonra da hemen 4 e geçBu 4 olmuyor ikinsanda nefes versen de tıkanıp kalıyorum deneyen arkadaşlar nasıl yaptınız.... p.. bi tık büyük ondan o girmezse oda girmez4 denemeden eşli ilişkiye giren arkadaşlar eşli nasıl yaptınız
Incim direkt 3 lü yu pıt diye aliyom şükür kulak çöpünü izdirapla aldığım günlere bakıp 4 de pıt diye girecek olumlamalari yapıyorum ama işte psikolojik olarak bi korku var 4. De az kaldı inş bu isgence desteğinize inanın çok ihtiyacım var biraz önce denedim 4. Aparatin ucu 1 tane parmak bogumu kadar girdi aparatı çevire çevire oda yarim saatteCanımm önce 2/3 ile alıştırma yap 10 dk kadar o zaman açılır iyice sonra da hemen 4 e geç
3 ü al içinde 10 dk kadar dursun sonra hemen 4 ü al 4 ün yarısı girse yeter zaten .spnra eşli..Incim direkt 3 lü yu pıt diye aliyom şükür kulak çöpünü izdirapla aldığım günlere bakıp 4 de pıt diye girecek olumlamalari yapıyorum ama işte psikolojik olarak bi korku var 4. De az kaldı inş bu isgence desteğinize inanın çok ihtiyacım var biraz önce denedim 4. Aparatin ucu 1 tane parmak bogumu kadar girdi aparatı çevire çevire oda yarim saatte