• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne zaman tedavi oldunuz ? Ayla hanım hala ankaradamı sanki istanbulda gibi geldi bana biraz araştırdım istanbul yazıyor profilinde aparatları o yapacak degilmi çünkü Ceren hanımdan korkuyorum 🙄 muayenede biraz canım acıdı da fazla nasıldım 😞
Ben mayıs ayında tedavi oldum . Ben varken ayla hanım vardı başka yere taşındı mı bilmiyorum açıkçası Ceren hanımı çok çok sevdim ben zaten kendisi de kadın olduğu için rahat hissettim yanıbda çok tatlı biri bence . ben hiç korkmamıştım bilmiyorum, ama haliyle vajinamızı tutup kızlık zarımıza bakılıyor muayenede biraz hoş değil ama terapilerde hiç rahatsız olmadım ben 😄

Ben mayıs ayında tedavi oldum . Ben varken ayla hanım vardı başka yere taşındı mı bilmiyorum açıkçası Ceren hanımı çok çok sevdim ben zaten kendisi de kadın olduğu için rahat hissettim yanıbda çok tatlı biri bence . ben hiç korkmamıştım bilmiyorum, ama haliyle vajinamızı tutup kızlık zarımıza bakılıyor muayenede biraz hoş değil ama terapilerde hiç rahatsız olmadım ben 😄
inşallah benimde iyi geçer 🤗🤗 her gün 1 aparat mı yapıyorlar

Merhaba herkese 😊🍁

Bende tedavi sürecine başladım sizlerden destek bekliyorumm

Hatta mümkünse bu liste de adımı görmek isterim 😻

Yalnız tedavinin ilk günü hemde tedavi sırasında adet oldum şaka gibi 🤭 şuan beklemedeyimm. İlk dilatörü rahat aldım 2.dilatör zorlamıştı ama doktorun dediğine göre bu ağrı adet olmamdan kaynaklıymış

Merhaba herkese 😊🍁

Bende tedavi sürecine başladım sizlerden destek bekliyorumm

Hatta mümkünse bu liste de adımı görmek isterim 😻

Yalnız tedavinin ilk günü hemde tedavi sırasında adet oldum şaka gibi 🤭 şuan beklemedeyimm. İlk dilatörü rahat aldım 2.dilatör zorlamıştı ama doktorun dediğine göre bu ağrı adet olmamdan kaynaklıymış
Çok iyi başlamışınız apartları sırasıyla yapacaksınız geriye eşli deneme olucak başarıya ulaşıcaksınız hep olumlu düşünün🙏🏻😘 nerde tedaviye başladınız

Çok iyi başlamışınız apartları sırasıyla yapacaksınız geriye eşli deneme olucak başarıya ulaşıcaksınız hep olumlu düşünün🙏🏻😘 nerde tedaviye başladınız
Bende hera kliniğe gidiyorum 😊 ameliyat geçirdim öncesinde fizyolojik sıkıntım vardı ve Süleyman Hoca da Mazhar hoca da çok kötü durumda oldugunu söyledi bende aynadan bakınca gerçekten içini göremiyordum iki tane küçücük delik vardı şimdi kurtuldum şükür ve o ilk dilatör öyle rahat girince zaten bi özgüven geldi yoksa hiç özgüvenim yoktu

Bende hera kliniğe gidiyorum 😊 ameliyat geçirdim öncesinde fizyolojik sıkıntım vardı ve Süleyman Hoca da Mazhar hoca da çok kötü durumda oldugunu söyledi bende aynadan bakınca gerçekten içini göremiyordum iki tane küçücük delik vardı şimdi kurtuldum şükür ve o ilk dilatör öyle rahat girince zaten bi özgüven geldi yoksa hiç özgüvenim yoktu
İnşallah çok rahat bi şekılde atlatrsınz şu dönemi😌

inşallah benimde iyi geçer 🤗🤗 her gün 1 aparat mı yapıyorlar
Şöyle ki onlar herkesin durumuna göre yapıyorlar galiba benim ilk gün 1ve 2. Boy, ikinci gün 2. Ve 3. Boy, üçüncü gün 3. Ve 4. Aparatı yaptırıp akşam eşli denemeye geçebilirsin dediler ama 😊hiiç tedirgin olmayın çok az kaldı inşallah yenmenize 🙏🏻Derecenizi vs bırakın artık sadece ne olursa olsun çözülecek bu diyin sadece inat edin yeter 🙏🏻

Merhabalar öncelikle reglinizin aradan çıkması çok güzel olmuş tedaviyi alıp eşinizle bol bol deneme yaparsınız bir sonraki reglinize kadar 😊ben Ankara hera klinikte tedavi oldum ceren hanım doktorumdu ve cinsel terapist ayla hanım vardı zaten seanslara birlikte giriyorsunuz ikisiyle 😊ben 3 gün gittim(İlk gittiğim gün regl olduğum için reglim bitene kadar bekledik), 2 gün daha gittim yani toplam 3. Günün ardından eşli denemeye geçtik ilk eşli denemede de penisi alabildim içime, keşke daha önce gitseydim oraya diye hala kızarım kendime 😄dilatörlerle onların söylediği çalışmaları yaptım eve gelince , çok tatlı ve çok güleryüzlüler hatta son dilatör uygulandıktan sonra biraz ağladım beni dinleyip ilgilendiler haklarını ödeyemem 🙏🏻Eşimle başarınca da ayla hanıma “OLDUUU 🥳🥳🥳” diye mesaj attım sizin de o mesajı atacağınız günler yakın inşallah 🙏🏻 Siz sadece onların dediklerini yapın yeter size dilatör seti de veriyolar vajinanın ph’ını bozmayacak bir kavanoz da kayganlaştırıcı krem. Pozisyonlara ilişkin bilgiler, ne yapmanız gerektiği ile ilgili her türlü bilgi. Siz sadece onlar ne diyorsa onu yapın 🥰

Gidecek durumu olmayanlar için buraya yazsanız çok iyi olur aslında

Bu başlığın en başındaki mesajı okursanız yazılmışı var aslında, hera klinikte tedavi olan birinin başlığı zaten burası jnci jnci her şeyi yazmış üşenmeyip okuyun lütfen😊 tedaviyi baştan yaratmıyorlar aynen burada herkesin söylediği gibi dilatör tedavisi uyguluyorlar tek farkı şu tek başımızayken belki bahanelerimiz oluyor onlar varken yanında öyle değil ve ben çok cesaretsizdim yıllarca buraları okusam kendi başıma yenemezdim bu yüzden kliniğe giderek çözmeyi seçtim 😊

ilk mesajda inci hera kliniğin tedavi şeklini ayrıntılı anlatmış bence o aşamaları deneyin ben denedim ama yapamadım o yüzden tedaviye karar verdim yani kendim aparatları yapamadığım için önce orada yapıp alıştıracaklar ve bana yaptıracaklar bu kadar tedavi şekli aynı

ilk mesajda inci hera kliniğin tedavi şeklini ayrıntılı anlatmış bence o aşamaları deneyin ben denedim ama yapamadım o yüzden tedaviye karar verdim yani kendim aparatları yapamadığım için önce orada yapıp alıştıracaklar ve bana yaptıracaklar bu kadar tedavi şekli aynı
Kesinlikle öyle buradaki arkadaşlar hangi yöne itilmesine dair bile yazmışlar yani her şey yazılmış geçmişe gidersen görürsün.. ben tedaviye başlamadan bütün vajinismus başlıklarını yüzlerce sayfayı yalayıp yutmuştum sen de vakit ayırırsan az çok anlayacaksın ne yapman gerektiğini M Miniquie 😄 ben burda fotoğraf olarak pozisyonlara dair açıklama içeren fotoğrafı da paylaşmıştım şu an elimde yok ama geçmiş cevaplarımda var o zaman çekip atmıştım bu başlığın altına..

kızlar ben bişiy sorcam , nefes egzersizi ve kegl egzersinne youtubeden baktığınız bi yer var mı ?
yok sa incinin en başta yazdığı gibi derin nefes alıp mum üfler gibi mi yapmamız lazım .
bunu neden soruyorum ilşki sırasında kasılma olayını ben çözemedim daha . kasıldığım için ağrı ve baskı oluyor tabi .
şöyle yapman gerekiyor yavaş bir şekilde derin nefes alıyorsun ama nefes alırken göğsün değil karnın şişecek sonra yavasca geri veriyorsun nefesi yani bir gülü koklar gibi bir mumu üfler gibi önemli olan şey yani doğru nefes dedikleri nefes alirken karnın şişecek sonra bikac saniye bekleyip yeniden yapacaksin kegel egzersizide oncelikle nereyi sık bırak yapman gerektiğini anlaman için bi seferligine küçük tuvaletini yaparken tutup geri bırak tutup geri bırak nereyi sıkıp bırakmam gerektiğini anlayacaksın sonra aklina geldikce otururken yururken ayaktayken yatarken her an yapabilirsin bunu ama bunu yaparkende püf noktası sık bırak yaparken poponu sikmaman gerekiyor sadece vajina kaslarini sıkıp bırakman lazım ben onu yapamıyorum mesela çünkü aşk kasını sıkarken popomda sıkılıyor otomatik 😂😂

Kızlar ben doğru nefes almanın etkisine pek inanmıyordum
Nefes işte hep alıyorum zaten ne alakası var felan modunda :KK53:
Fakat o an geriliyoruz ya, nefesimi tuttuğumu veya çok az alıp verdiğimi farkettim
Şöyle derinn güzel bir diyafram nefesi alıp verince alt kaslar genişliyor tecrübe ile sabit
Çalışırken nefesleri ihmal etmeyin, deneyip kendimde defalarca gördüm bunu :)
Tabi ki canım normal Doğum yapanları düşünsene derin nefes al ver yapıyolar nefes önemli ❤️

@Esradgrmnc 1.sayfayı oku canım özelden yazmışsın ama cevap vermeyi kapatmışsın o yüzden ordan cevap veremedim

Kızlar ben şimdi ilk defa aparat denedim 1. Aparatı aldım ama hiç bişey hissetmedim ne Bi kasılma ne Bi baskı direk girdi yani sizin de mi öyle olmuştu

Kızlar ben şimdi ilk defa aparat denedim 1. Aparatı aldım ama hiç bişey hissetmedim ne Bi kasılma ne Bi baskı direk girdi yani sizin de mi öyle olmuştu
tebrikler canımm bende çok az baskı gbi acı olmuştu ama çok uzun süreli değil 2. aparatta sıra bak alamam yapamam diyordun yaptın

Back