VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

öncelikle bu problem tamamen psikolojik arkadaşlar ben kitabı okumadan önce dilatör set ya da parmak egzersizi benim için çok imkansızdı anestol pomad kullanmama ragmen yapamıyordum fakat kitaptaki adımları sıra ile takip ettim ve gerçekten ruhen rahatladım kafamda bitirdim önce ve bunu insan kendi kendine yapamıyormuş uzman görüsü lazımmış bunu anladım. doktora gidip seanslara para verecek gücüm yoktu ama kitabı okurken doktorla konuşur gibi hissettim altını çizerek defalarca okudum aynı yerleri ben yendim bu yuzden her yere yazmak istiyorumki herkes yensin iki sene ağladım bunalıma girdim ama çözümü varmış sizde yapabirsiniz

Merhaba ben de bir senelik evliyim ve hala ilişki olmadı. Sürekli korku uzaklaşma erteleme yaşıyorum. Vajinismus merkezine gittim ve aparatlarla yenebilecegımj söylediler. Tekrar gitmeden önce kendim evde denemek istiyorum.
Bugun 1. Ve 2. Aparatı rahat bir şekilde yaptım. Biraz da güven geldi kendime. Yarın da 3. Boyu deneyecegım bugun denedim fakat yapamadım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim açıkcası. 3. Yü yapabilirmıyım hiç bilmiyorum...? Umarım ben de başarırım.

Merhaba ben de bir senelik evliyim ve hala ilişki olmadı. Sürekli korku uzaklaşma erteleme yaşıyorum. Vajinismus merkezine gittim ve aparatlarla yenebilecegımj söylediler. Tekrar gitmeden önce kendim evde denemek istiyorum.
Bugun 1. Ve 2. Aparatı rahat bir şekilde yaptım. Biraz da güven geldi kendime. Yarın da 3. Boyu deneyecegım bugun denedim fakat yapamadım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim açıkcası. 3. Yü yapabilirmıyım hiç bilmiyorum...? Umarım ben de başarırım.
Evet biraz zorlar gibi oluyor ama hepsi çorap söküğü gibi geliyor canım erteleme devam et olacak 🙏🏻🌸

Süper bi ilerleme 😍 ben 2incide günlerdir alamamıştım ümidim kesilmişti hatta ağlıyordum öyle. En zoru benim için 2inci aparat olmuştu. Süpersin canım başaracaksın dedimm😍
Canım biraz önce 3ü de aldım 1.yi eşimle yaptım sonra kendim 3.aparato aldım biraz zorlandım ama olsun 😚

Ben de ikinciyi cok rahat yaptım 3 denemek istedim hatta bugun onların arkasından ama cesaret edemedim yapamadım siz 3 ü yaptınızmj?
Canım biraz önce yaptım diğerlerini oturarak yapmıştım 3ü yatarak alabildim zorlandım ama biraz

Hanımlar sizce bu hastalık irsi midir kardeşlerimde görünür mu aklımı kurcuyor

Bu 4 olmuyor ikinsanda nefes versen de tıkanıp kalıyorum deneyen arkadaşlar nasıl yaptınız.... p.. bi tık büyük ondan o girmezse oda girmez 😦😰 4 denemeden eşli ilişkiye giren arkadaşlar eşli nasıl yaptınız 😢😢😭😭

Bu 4 olmuyor ikinsanda nefes versen de tıkanıp kalıyorum deneyen arkadaşlar nasıl yaptınız.... p.. bi tık büyük ondan o girmezse oda girmez 😦😰 4 denemeden eşli ilişkiye giren arkadaşlar eşli nasıl yaptınız 😢😢😭😭
Canım evet başta öle diyorsun bu asla girmez diye ama kegel egzersizlerle aşacaksın aparata da bebek yağı sık nefes al verirken ıkın baskı olduğu yerde bekle bırakma 🌸 Pes etme çol az kalmiş sanada

Canımm önce 2/3 ile alıştırma yap 10 dk kadar o zaman açılır iyice sonra da hemen 4 e geç

Canımm önce 2/3 ile alıştırma yap 10 dk kadar o zaman açılır iyice sonra da hemen 4 e geç
Incim direkt 3 lü yu pıt diye aliyom şükür kulak çöpünü izdirapla aldığım günlere bakıp 4 de pıt diye girecek olumlamalari yapıyorum ama işte psikolojik olarak bi korku var 4. De az kaldı inş bu isgence desteğinize inanın çok ihtiyacım var biraz önce denedim 4. Aparatin ucu 1 tane parmak bogumu kadar girdi aparatı çevire çevire oda yarim saatte 😁😁

Incim direkt 3 lü yu pıt diye aliyom şükür kulak çöpünü izdirapla aldığım günlere bakıp 4 de pıt diye girecek olumlamalari yapıyorum ama işte psikolojik olarak bi korku var 4. De az kaldı inş bu isgence desteğinize inanın çok ihtiyacım var biraz önce denedim 4. Aparatin ucu 1 tane parmak bogumu kadar girdi aparatı çevire çevire oda yarim saatte 😁😁
3 ü al içinde 10 dk kadar dursun sonra hemen 4 ü al 4 ün yarısı girse yeter zaten .spnra eşli..
Eşlide de önce 3ve 4 aparatla 10 dk içinde tut sonra direkt eşli . 🙃 vajina açılıyor öyle olduğunda rahat olur..bol kayganlaştırıcı ya da yağla ..Her seferinde ..Penis hepsinden kolay olur hiç kasılma çünkü vajinamız için yaratılmış etten kemiksiz bir organ .
Aparatlar ise sert plastik ..

X