Malesef olmadı hala canimRubella86 canım nasılsın nasıl gidiyor ?
Canım üst pozisyonda yapamıyorsan sen alt tarafta olMalesef olmadı hala canimMoralim cok bozuk Aparatla sadece jelle cok rahat calisabiliyorum .Ama esli de olmuyor , esim denerken vucudumla ittirdigimi soyluyor .Ust pozisyonda da oturamiyorum bir turlu
Alt tarafta daha iyi olucak gibi evet ,ordaki basıncı hissediyorum hissettigimde tepkimi kontrol etmem gerekiyor cunku ben tepki verince esim ilerleyemiyorCanım üst pozisyonda yapamıyorsan sen alt tarafta ol
Kalçanı kasma
Kasıldığın anda derin nefes al
Verirken çiş yapar gibi ıkın açtır yani vajinayı
Bu esnada eşin girsin
Sen asla kalçanı kasma
Sen tepki verdiğinde eşin seni sakinleştirsin çekilmesin öylece kalsın . Sen deriiiin nefes allAlt tarafta daha iyi olucak gibi evet ,ordaki basıncı hissediyorum hissettigimde tepkimi kontrol etmem gerekiyor cunku ben tepki verince esim ilerleyemiyor
Tamam canim bu sekilde deneyecegim destegin icin tesekkur ederimSen tepki verdiğinde eşin seni sakinleştirsin çekilmesin öylece kalsın . Sen deriiiin nefes all
Nefes verirken sanki çişini yapıyormuşsun gibi yap o esnada da eşin ilerlesin
Bak nefesini asla tutma kalçanı asla kasma
Üstte olman şart değil alt pozisyonda dene . Her pozisyonda yapacağın şeyler aynı
Bolca penisi yağlasın sende vajinayı kayıp gider
İnşallahhh canım inşallahhhTamam canim bu sekilde deneyecegim destegin icin tesekkur ederimInsallah ben de veririm mujdeli haberi
Canım 1.sayfayı oku adım adımKızlar bende dilatör aldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Çooook normal ama cesaretini topla canım bende hiç hoş bakmıyordum yaparsın güven kendineCanım okudum ama cesaret edemiyorum yaa
Aayyy gerçek mi bende hiç olmadı öyle bşykızlar bebeyağı bu arada bende enfeksiyon yaptı , kullanan varsa bence bırakmalı 1 ayda enfeksiyonu geçirmek için uğraştım o yuzden ara verdim . çünkü doktor fitil verdi .
belki kişiden kişiye değişiyordur valla bende öle yaptı ama çoğu kişide kullanıyor bu sayfada çünkü onla yapması daha kolay .Aayyy gerçek mi bende hiç olmadı öyle bşy ☹Ama içinde kimyasal varmış en güzel Hindistan cevizi yağı...yenilebilir bşy vajinamızada zarar vermez
Evet canımbelki kişiden kişiye değişiyordur valla bende öle yaptı ama çoğu kişide kullanıyor bu sayfada çünkü onla yapması daha kolay .
Herşeye karışıyorlar o insan müsveddeleriKizlaaar o kadar kötüyüm kibiz daha yeni yendik vajinumusu....6aydir evliyiz...4ay kendimiz istemedik sonrada vajinumus vardi daha yeni yendim 2hafta oldu....insanlar o kadar uzerime geliyorki bana doktoea gitmemi bebek olmasin tedavi olmami dediler benim vajimus oldugumu bilmiyorlar zaten bilselerde anlamazlar o kadar kotuyumki su andaa artik bebek istiyoruz 6aydir bi sey olmuyor doktora git tedavi ol falan cook agrima geliyor belki dogru diyorlar amaa biz zaten normal iliskude olmadikki nasil olsun ben yendigimdede regle az kalmıştı insanlarin dediklerjni takmamaya calisiyorum ama aklimdan cikmiyor cokkk kotu oluyorum her manada
Tebrik ederim sizi maşallah Allah kimseyi sinamasinben de egzersizleri yapabiliyorum ama esli de olmuyor tavsiyeniz var mi bahsettiginiz dilator egzersizlerini ya da parmakla egzersiz yapabiliyorum eslide sıkıntı yasiyorum
Ayn böyle yapıyorum ama yarısına kadar alabiliyorum sonrası hafif acı daha ileriye gidemiyoruzEşli deneme yapacak olanlar önce aparatın 3 ya da 4.boyuyla bi 10 dakika kadar alıştırma yapın sonra direkt eşliye geçin
Bugün en küçüğü denedim ama anlamadım girip girmediğini ileri doğru kaydı ama içeri girmedi sanırım giriş kısmında kaldı sonra bıraktım. Anestol sürmüştüm uyuşuktu ondan hissedemedim deÇooook normal ama cesaretini topla canım bende hiç hoş bakmıyordum yaparsın güven kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?