4. Dilatörde bitti çok şükür. Pes etmeyelim kızlar inş . 4. alırken başta yanma oldu eşim dedi çıkarayım dedim yok çıkarma dayanırım öyle öyle yaparak yarısını aldım ve yanma zamanla geçti yani dayanılmayacak kadar değil bu yanma . Biz regli sancılarına dayanıyoruz buna mi dayanamayacağız..

Ben düz yatıp dizlerimi kaldırdıktan sonra, popoyu hafif (30 derece açıyla) kaldırınca vajina yolunun daha çok açıldığını keşfettim ezgersizlerimi yaparken. Bu da bi öneri olsun.

Ben düz yatıp dizlerimi kaldırdıktan sonra, popoyu hafif (30 derece açıyla) kaldırınca vajina yolunun daha çok açıldığını keşfettim ezgersizlerimi yaparken. Bu da bi öneri olsun.
Belinin altına yastık koy daha rahat olur dedikleri bu yüzden galiba ben hiç o şekilde denememiştim .

Son aparatdayım kızlar Eşliyide denedim çok basınç hissetim dayanamadım. Sonuncu aparatı aldıktan sonra bidaha deneyeceyim

Bende aparat siparişi verdim bakalım pek umudum yok ama

Bnde başardımm.. hâlâ inanamıyorum ama .. pes etmeyelim inş ..
Ayyyyy hadi gözün aydınnnnn tatlımmm
Çoookkk sevindimmmm yine bi mutlu haber böyle başardım yazılarını görünce kendim yendiğim gündeki mutluluğuma gidiyorum kalbim pır pır atıyor sevinçten Başardınnnn sen çok güçlüsün

Senin motiven olmasa yapamazdım gerçekten . Aileme hiç bahsedemedim bu konuyu da baskı yapacaklarını bildiğim için bi kadınla konuşmak öyle iyi geliyo ki insana Biz çooook güçlüyüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…