VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

ben yorumlarda fındık kadar diye okudum . ve ben aparata sürüp öle yapıyorum hemen uyuşmuyormu normalde ? yarım saat beklmek mi lazım ?
Evet canım bende daha önce sürdüm hemen uyuşmadı ama Bi yarım saat geçince uyuşuyor baya

Eşli deneemeden önce yatakta 5 -10 dakika oarmak egzersizleri yap. Beynin ve vajinan bu duyguya alışSın. Sonra hazır hissettiğinde. Efes egzersizleriyle birlikte yavaşça yerleştir. Önce sık sonra nefesini bırakırken kaslarını da gevşet çişini yapar gibi. Kendi elinle bırakma anında yavaşça it. Azıcık yanma olsa da güçlü ol, bismillah de dua et ve devam et. Bi de penisi yukarı doğru değil aşağı doğru iteceksin. Bence bu hastaların en büyük yanlışı dikine ya da yukarı doğru sokmaya çalışmaları. Parmak egzersizinde anlıcaksınız ki vajina içi delikten aşağı doğru.... umarım yenersin. Ben 3 yıl sonunda bu dediğim egzersizle çözdüm kendim. Ve şok oldum. Başardığıma inanamadım. Mucize gibiydi. Sadece kefel egzersizleri ve parmak egzersizleri.... inanın kendinize ve çabalayın.
Merhaba öncelikle tebrik ederim 👏😊 hangi pozisyonda penisi asagi dogru ittirmemiz gerekiyor ?Ben aparatla ilk denedigimde yapamamistim megerse duz ilerletiyormusum .Aparati yokus asagi dogru gibi tutup denedigimde rahat olmustu dediginiz gibi vajina popo yönune dogru

Yazdığım konuları ve cevapları okursanız gaza gelip yaparsınız ben yaptıysam herkes yapar çünkü benimkisi inithara kadar gitmişti ve psikolojik destek aldım ve en sonunda kendim üstesinden geldim ne bir doktor yardımıyla ne de dildatör yardımıyla ve inanmayacaksınız ama şu an gebeyim

Kızlar Uyuştrucu fazla sürmeyin bizim egzersizdeki amacımız vajinayı baskı hissine alıştırmak uyuşturıcıyla tamamen his kaybı olursa olmaz

Kızlar merak ettim bu aparatları denerken kanama oluyor mu? Olmuyor mu? İlk deneyimim olacakta? Cahilliğimi mazur görün.

Kızlar merak ettim bu aparatları denerken kanama oluyor mu? Olmuyor mu? İlk deneyimim olacakta? Cahilliğimi mazur görün.
4.olan apartta benim oldu diğerlernde çok sıkıntı yaşamdım açıkçası

ben kendim yapamadım aparatları en küçüğünü bile oraya bişey dokunması hissi beni rahatsız ediyor direk irkiliyorum geçen hafta ankaradaki hera kliniğe gittim muayene oldum biraz strese girdim önceden klinikte didem kurban vardı ona güvenerek gitmiştim ama o ayrılmış yerine ceren katar gelmiş muayeneden sonra regl oldugum icin ilk seansa gidemedim perşembe günü ilk seansım olacak ama nasıl olacak ne yapacaklar seansları kim yapıyor hiç bilmiyorum ve çok endişeliyim Ankara hera klinikte tedavi olan varmı biraz bilgiye ihtiyacim var rahatlamak için 😥

ben kendim yapamadım aparatları en küçüğünü bile oraya bişey dokunması hissi beni rahatsız ediyor direk irkiliyorum geçen hafta ankaradaki hera kliniğe gittim muayene oldum biraz strese girdim önceden klinikte didem kurban vardı ona güvenerek gitmiştim ama o ayrılmış yerine ceren katar gelmiş muayeneden sonra regl oldugum icin ilk seansa gidemedim perşembe günü ilk seansım olacak ama nasıl olacak ne yapacaklar seansları kim yapıyor hiç bilmiyorum ve çok endişeliyim Ankara hera klinikte tedavi olan varmı biraz bilgiye ihtiyacim var rahatlamak için 😥
Merhabalar öncelikle reglinizin aradan çıkması çok güzel olmuş tedaviyi alıp eşinizle bol bol deneme yaparsınız bir sonraki reglinize kadar 😊ben Ankara hera klinikte tedavi oldum ceren hanım doktorumdu ve cinsel terapist ayla hanım vardı zaten seanslara birlikte giriyorsunuz ikisiyle 😊ben 3 gün gittim(İlk gittiğim gün regl olduğum için reglim bitene kadar bekledik), 2 gün daha gittim yani toplam 3. Günün ardından eşli denemeye geçtik ilk eşli denemede de penisi alabildim içime, keşke daha önce gitseydim oraya diye hala kızarım kendime 😄dilatörlerle onların söylediği çalışmaları yaptım eve gelince , çok tatlı ve çok güleryüzlüler hatta son dilatör uygulandıktan sonra biraz ağladım beni dinleyip ilgilendiler haklarını ödeyemem 🙏🏻Eşimle başarınca da ayla hanıma “OLDUUU 🥳🥳🥳” diye mesaj attım sizin de o mesajı atacağınız günler yakın inşallah 🙏🏻 Siz sadece onların dediklerini yapın yeter size dilatör seti de veriyolar vajinanın ph’ını bozmayacak bir kavanoz da kayganlaştırıcı krem. Pozisyonlara ilişkin bilgiler, ne yapmanız gerektiği ile ilgili her türlü bilgi. Siz sadece onlar ne diyorsa onu yapın 🥰

Ayla hanım cinsel terapist o kadar ilgili ki son gün artık eşli denemelere geçeceğim gün Sizleri strese sokmamak için Sık boğaz etmemek için üstünüzde baskı oluşturmamak için mesaj atmayacağım ama yendiğinde yenemediğinde bana saat kaç olursa olsun mesaj atabilirsin demişti telefon numarasını mutlaka al ki zaten sanki kendisi veriyordu çok düşünceliler ben ikisini de çok sevmiştim 😊

Ayla hanım cinsel terapist o kadar ilgili ki son gün artık eşli denemelere geçeceğim gün Sizleri strese sokmamak için Sık boğaz etmemek için üstünüzde baskı oluşturmamak için mesaj atmayacağım ama yendiğinde yenemediğinde bana saat kaç olursa olsun mesaj atabilirsin demişti telefon numarasını mutlaka al ki zaten sanki kendisi veriyordu çok düşünceliler ben ikisini de çok sevmiştim 😊
siz ne zaman tedavi oldunuz ? Ayla hanım hala ankaradamı sanki istanbulda gibi geldi bana biraz araştırdım istanbul yazıyor profilinde aparatları o yapacak degilmi çünkü Ceren hanımdan korkuyorum 🙄 muayenede biraz canım acıdı da fazla nasıldım 😞

siz ne zaman tedavi oldunuz ? Ayla hanım hala ankaradamı sanki istanbulda gibi geldi bana biraz araştırdım istanbul yazıyor profilinde aparatları o yapacak degilmi çünkü Ceren hanımdan korkuyorum 🙄 muayenede biraz canım acıdı da fazla nasıldım 😞
kasıldım yazacaktim 🤗

Kızlar ben doğru nefes almanın etkisine pek inanmıyordum
Nefes işte hep alıyorum zaten ne alakası var felan modunda :KK53:
Fakat o an geriliyoruz ya, nefesimi tuttuğumu veya çok az alıp verdiğimi farkettim
Şöyle derinn güzel bir diyafram nefesi alıp verince alt kaslar genişliyor tecrübe ile sabit
Çalışırken nefesleri ihmal etmeyin, deneyip kendimde defalarca gördüm bunu :)

kızlar ben bişiy sorcam , nefes egzersizi ve kegl egzersinne youtubeden baktığınız bi yer var mı ?
yok sa incinin en başta yazdığı gibi derin nefes alıp mum üfler gibi mi yapmamız lazım .
bunu neden soruyorum ilşki sırasında kasılma olayını ben çözemedim daha . kasıldığım için ağrı ve baskı oluyor tabi .

X