VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Aparat için kredi kartı isteniliyor. Kapıda ödeme yok
o aparat şart değil. benim kullandıklarım bunlardı. hijyenik olmak kaydıyla, benzer şekillerde başka objeler de kullanabilirsin.

Eklentiler

• deney tüpü.jpg
    deney tüpü.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 66
Şubatta Canım ❣Benim tedavim 4 gün sürdü(derecem yüksekti) neyse tedavi bitti akşamına ilişkiye girdik ..tabi ben git gel yapmakta zorlandım başta üst pozisyonda denedik ilişkiyi.. sonrasında regli dönemi girdi araya regliden bittikten sonra aparat denedim gündüz.. çok rahat egzersizimi yaptım akşam yine ilişki oldu artık git gel yapmaya başladım başta git gel yapamıyordum çünkü çişim geliyodu hep 🤭🤭 sonra o da geçti .. 💐💐
ben de sizin gibi hera klinikte yendim henüz iki kere cinsel ilişki yaşadım başardığım için mutluyum 🤭penis girişi olduktan sonra git gelde acı çekiyorum biraz ama zamanla yeneceğini söylediler kliniktekiler kafaya takmıyorum ama bundan sonrası için bana ne önerirsiniz? Kaç günde bir ilişki denemeliyim sizce?

ben de sizin gibi hera klinikte yendim henüz iki kere cinsel ilişki yaşadım başardığım için mutluyum 🤭penis girişi olduktan sonra git gelde acı çekiyorum biraz ama zamanla yeneceğini söylediler kliniktekiler kafaya takmıyorum ama bundan sonrası için bana ne önerirsiniz? Kaç günde bir ilişki denemeliyim sizce?
Canım sana kalmış bi durum aslında ama ben gün aşırı öneririm ayrıca bebeyağı kullan aşırı kolaylaştırıyo 💕

4.nün tamamı giriyor mu benim yarısından biraz fazlası girdi ne kadar zorlasam da gitmiyor ileri
Merhaba benim gittiğim klinikte 4. Boyun tamamını almayın yarıya yakını dışarda dursun ödem olmasın demişlerdi siz de tamamını almayın bence çünkü çok uzun 4. Boyu

Canım sana kalmış bi durum aslında ama ben gün aşırı öneririm ayrıca bebeyağı kullan aşırı kolaylaştırıyo 💕
❤️❤️❤️çok teşekkür ederim gün aşırı en mantıklısı gibi diyor eşim de, şimdilik kliniğin verdiği kremi kullanıyorum bittikten sonra bebe yağı alacağım. Ben bide bacaklar havada deniyorum kontrolü eşe bırakıyorum belki o pozisyon da zorluyordur beni ama bence de zamanla geçecek inşallah sizin yorumlarınızı okudum

Yaa öyle mi zorlamayım o zaman fazla 😬
Aynen öyle zorlama sakın🤭😂yarısını alman yeterli demişlerdi bana kliniktekiler ve sürekli git gel yapma dediler 4 le girince biraz bekle dursun içinde bi iki git gel yap sonra bi 30-40 sn daha dur şeklinde olmalı. Eğer 4ü böyle yapıyorsan sen de yendin demektir 💐

Kızlar size kısaca nasıl atlattığımı anlatayım 2 aylık evliyiz 1 ay boyunca neredeyse her gün denedik yok olmuyor eşim araştırmış vajinusmus olabilir misin dedi ben de o ne ya ilk defa duydum dedim yaşadığım olayın adını bile bilmiyordum vajina girişine kayganlaştırıcı sürdüm be küçük bir ayna yardımı ile ve kendi elimle Altan destek vererek bu işi gerçekleştirdik tamamıyla psikoloji de bitiyor benim de nasıl bacağım titriyordu sürekli elimle itiyordum ama hepsi psikolojik dediğim gibi beni kurtaran ayna kayganlaştırıcı ve stresten uzak psikolojikmen kafadan yenme ile oldu 🤗
Tam olarak aynayla nasıl yendiğinizi anlatırmısınız özelden sorun olmassa

❤❤❤çok teşekkür ederim gün aşırı en mantıklısı gibi diyor eşim de, şimdilik kliniğin verdiği kremi kullanıyorum bittikten sonra bebe yağı alacağım. Ben bide bacaklar havada deniyorum kontrolü eşe bırakıyorum belki o pozisyon da zorluyordur beni ama bence de zamanla geçecek inşallah sizin yorumlarınızı okudum

Bende bacak hvada denemeye çalışıyorum ama olmuyo kolaylaştırmak için ne yapmalıyım özelden yazarmısınız detayları sorun olmassa

Aynn anlayamaz yasamayan kimsede başıma gelmez demesin. Ben tahmin etmezdim olacağımı aklıma dahi gelmezdi ama başıma geldi. Çok şükür geçti hep. Sabir ve azim herşeyin üstesinden gelir
Bana yardımcı olabilirmisin ? Bitün egzersizlerİ yapıyorum ama p.. denemesine gelince olmuyor . Pozisypnmu yanlış ekstra bişymi yapmalıyım bilmiyorm herşeyi denedm. Özelden yazabilirsn.

Sonunda bende bu dertten kurtuldum darısı burda bu sıkıntıyı çeken tüm arkadaşların başına inşallah herkes biran önce kurtulur bu sıkıntıdan. Yendiğime tamamen inanıp buraya yazmak için regli sonrası brz bekledim ama reglinin üzerine 3 ilişki yaşamış biri olarak artık kendimi yendi olarak kabul ediyorum önceden zorda olsa girerdi ama girdikten sonra sopa yutmuş gibi kasılır kalırdım hem rahat hissetmez hem hareket etmesine izin vermezdim şimdi kontrollü bi şekilde yine yavaş alıyorum ama aldıktan sonrası kendini gerçekten bırakabildiğin anda daha kolaymış ve hiç acı yokmuş gerçekten

Sonunda bende bu dertten kurtuldum darısı burda bu sıkıntıyı çeken tüm arkadaşların başına inşallah herkes biran önce kurtulur bu sıkıntıdan. Yendiğime tamamen inanıp buraya yazmak için regli sonrası brz bekledim ama reglinin üzerine 3 ilişki yaşamış biri olarak artık kendimi yendi olarak kabul ediyorum önceden zorda olsa girerdi ama girdikten sonra sopa yutmuş gibi kasılır kalırdım hem rahat hissetmez hem hareket etmesine izin vermezdim şimdi kontrollü bi şekilde yine yavaş alıyorum ama aldıktan sonrası kendini gerçekten bırakabildiğin anda daha kolaymış ve hiç acı yokmuş gerçekten
Tebrik ederim canım 💐
Bebe yağı ile ilişki öyle rahat oluyor ki 😊
Tavsiye ederim

Bende bacak hvada denemeye çalışıyorum ama olmuyo kolaylaştırmak için ne yapmalıyım özelden yazarmısınız detayları sorun olmassa
Ben özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum çok yeniyim sitede şöyle anlatayım:Öncelikle bebek yağını güzelce yuvarlar hareketlerlebirkaç dakika vajina girişine yediriyoruz bir iki dakika yedir. Sonra 3 numaralı dilatörle 10 dk çalış ileri geri yap ileri yaparken nefes ver geri yaparken nefes al. 10 dk 3 numaralıyla çalıştıktan sonra 5 dk 4numaralıyla çalış ancak 4 ün tamamını içine alma yarısı kadarını al ve iki ileri geri yaptıktan sonra biraz bekle çünkü çok kalın o sürekli yaparsan arada içinde tutmazsan ödem olur beklet içinde öylece, bunları yaparken eşin yanında uzansın kendini ilişkiye hazırlasın. Dilatörlerle artık gevşemiş haldeyken bacaklarını açıp diz kapağından tutup karnına çek bu pozisyonda bacak havada ayak havada bacaklar açık ellerin diz kapaklarında karnına çekili halde. Zaten vajina girişi kabak gibi görünür halde oluyor eşin sertleşmiş penisini vajina girişine koysun luk diye giriyor. Ben nefes almaya vermeye vakit bulamadan girmişti gözüm kapalıydı bi baktım git gel yapıyor inanamadım. 3 ve 4 ün yarısıyla dediğim şekilde çalışınca penis o kadarkolaymış ki inanamadım. Benim de girişte sorunum yok git gelde dibim ağrıyor penis ucunun gittiği yer inşallah onu da yeneceğim. İnşallah sen de başaracaksın ❤️Zorlanınca hep içinde başaracağım yeneceğim de ben penisi koyduğumuzda vajina girişine aklımı vajinamdan koparıp tatilde bir anıma götürmüştüm öylece girivermiş hatırlamıyorum bile.

Bana yardımcı olabilirmisin ? Bitün egzersizlerİ yapıyorum ama p.. denemesine gelince olmuyor . Pozisypnmu yanlış ekstra bişymi yapmalıyım bilmiyorm herşeyi denedm. Özelden yazabilirsn.
Canım eğer dilatörler oluyor da penis olmuyorsa yapacağın şey eşini alıcaksın ona yaptıracaksın dilatörü. Eşi dilatör çalışmasına dahil etmezsen kontrol hep sende demektir bu yüzden penisle denemede kontrolü eşine bıraktığından bocalarsın tabi. Benim eşim beni dilatörle görünce anlayışsızca suçlamıştı sanki fantezi yapıyorum gibi ama 30 dk da olsa çalışmışlığı var 3 numaralı dilatörle. Eşini dahil et ona bırakmayı öğrenince olucak senin de

Tebrik ederim canım 💐
Bebe yağı ile ilişki öyle rahat oluyor ki 😊
Tavsiye ederim
Teşekkür ederim ☺️ Ultrason jeli kullanıyorum kayganlık için bebe yağı denemedim hiç ama evde var bi günde onu deneriz ☺️ dilatörle önden çalışmayı ne zaman bıraktın sen Hazır olduğumu ne zaman anlarım 🙈

Ben özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum çok yeniyim sitede şöyle anlatayım:Öncelikle bebek yağını güzelce yuvarlar hareketlerlebirkaç dakika vajina girişine yediriyoruz bir iki dakika yedir. Sonra 3 numaralı dilatörle 10 dk çalış ileri geri yap ileri yaparken nefes ver geri yaparken nefes al. 10 dk 3 numaralıyla çalıştıktan sonra 5 dk 4numaralıyla çalış ancak 4 ün tamamını içine alma yarısı kadarını al ve iki ileri geri yaptıktan sonra biraz bekle çünkü çok kalın o sürekli yaparsan arada içinde tutmazsan ödem olur beklet içinde öylece, bunları yaparken eşin yanında uzansın kendini ilişkiye hazırlasın. Dilatörlerle artık gevşemiş haldeyken bacaklarını açıp diz kapağından tutup karnına çek bu pozisyonda bacak havada ayak havada bacaklar açık ellerin diz kapaklarında karnına çekili halde. Zaten vajina girişi kabak gibi görünür halde oluyor eşin sertleşmiş penisini vajina girişine koysun luk diye giriyor. Ben nefes almaya vermeye vakit bulamadan girmişti gözüm kapalıydı bi baktım git gel yapıyor inanamadım. 3 ve 4 ün yarısıyla dediğim şekilde çalışınca penis o kadarkolaymış ki inanamadım. Benim de girişte sorunum yok git gelde dibim ağrıyor penis ucunun gittiği yer inşallah onu da yeneceğim. İnşallah sen de başaracaksın ❤Zorlanınca hep içinde başaracağım yeneceğim de ben penisi koyduğumuzda vajina girişine aklımı vajinamdan koparıp tatilde bir anıma götürmüştüm öylece girivermiş hatırlamıyorum bile.
Peki Çok özel olmayacaksa kanaman oldumu Dilatörlerden sonra Penis girince ?

Canım eğer dilatörler oluyor da penis olmuyorsa yapacağın şey eşini alıcaksın ona yaptıracaksın dilatörü. Eşi dilatör çalışmasına dahil etmezsen kontrol hep sende demektir bu yüzden penisle denemede kontrolü eşine bıraktığından bocalarsın tabi. Benim eşim beni dilatörle görünce anlayışsızca suçlamıştı sanki fantezi yapıyorum gibi ama 30 dk da olsa çalışmışlığı var 3 numaralı dilatörle. Eşini dahil et ona bırakmayı öğrenince olucak senin de
Eşim hiçbir şekilde egzersiz yapmıyo ve saçma buluyo 😞 teşekkür ederm Yardımın için umarım çözülür

X