VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Allah ne muradın varsa versin

4. dilatörü alabildim. ama her zaman parmakla başlayıp vajinayı genişletmeliyim yoksa olmuyor. 5. dilatörü henüz yarım alabildim

jnci sen nasıl ilerledin? ne kadar sürdü... gerçekten her gün daha büyük dilatörle mi başladn egzersize?

jnci sen nasıl ilerledin? ne kadar sürdü... gerçekten her gün daha büyük dilatörle mi başladn egzersize?
Ben tedavi oldum canım evet hergün bir büyük boy dilatör ile 4 günde yendim tedavi sürecini yazdım 1.sayfada canım

jnci okudum hepsini ama ben senin gibi yapmıyorum genişletmeden daha büyüğünü anlamıyorum

jnci okudum hepsini ama ben senin gibi yapmıyorum genişletmeden daha büyüğünü anlamıyorum
Canım her gün bi sonraki aparata geçmeden önce 15 dk kadar önceki gün olan boyutla çalışma yap..yazdım onu da o şekilde olacak bende o şekilde yaptım

Yani her gün yeni bi aparat yaptım ama öncesinde 15 dk kadar önceki boyla alıştırma yaptım G genc10 ama önemli olan 4 günde ya da 1 ya da 10 günde olması değil önemli olan bi şekilde yenmek ben tek bir başıma olmadığım için 4 günde yendim .. o yüzden sizin çok normal yani yavaş ilerlemeniz tek başınıza başarma yolundasınız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…