- 18 Nisan 2020
- 23
- 7
- 32
Eksik olma canım benim
Bu yükle yaşadığım günleri unutmam mümkün değil. Tabi benim gibi olan kadınların var olduğunuda o yüzden iğne ucu kadar bile cesareti olan kadınlara her zaman yardımcı olurum
Ki zaten tüm tedavi yazdıklarımdan ibaret
Gönderdim canımİnci hanım pozisyonu özelden bana da atabilir misiniz rica etsem?
canım bende parmakla yaptım başta sonra aparat aldım. gerçekten çok daha rahat!!!Oyl e mi diyorsun eşli denemeler daha mi zor yani olumsuz sonuç mu alırım
Hangi seti aldınız acaba 4 parça var benim sipariş verdiğimde4. dilatörü alabildim. ama her zaman parmakla başlayıp vajinayı genişletmeliyim yoksa olmuyor. 5. dilatörü henüz yarım alabildim
Normalde 4 oluyor zaten ..Hangi seti aldınız acaba 4 parça var benim sipariş verdiğimde
Ben tedavi oldum canım evet hergün bir büyük boy dilatör ile 4 günde yendim tedavi sürecini yazdım 1.sayfada canımjnci sen nasıl ilerledin? ne kadar sürdü... gerçekten her gün daha büyük dilatörle mi başladn egzersize?
Yaaaa evet çok oldu bacımsuuuu
Canım her gün bi sonraki aparata geçmeden önce 15 dk kadar önceki gün olan boyutla çalışma yap..yazdım onu da o şekilde olacak bende o şekilde yaptımjnci okudum hepsini ama ben senin gibi yapmıyorum genişletmeden daha büyüğünü anlamıyorum
Değiştirince haber ver bari gıYaaaa evet çok oldu bacımsuuuu
Ahahahagafg artık değişmem gibi bacımDeğiştirince haber ver bari gı