Adınıza sevindim darısı bana inşallah teşekkür ederimEvet canım ıkınırken ilk önce bir duş al rahatla sonra parmak istemezsen o aparatla yap yarısına kadar almışsın zaten canım benim çok şükürkorkma hiçbirşey olmuyo ben diyordum ki ufacık bebeler yapıyo yeni yetmeler evlenip ben neden yapamıyorum diyordum okadar kötüydüm yani dün uzun aradan sonra ilk defa aldım içime baskı hissederek az bişeyi girmemiş eşim öyle dedi hadi başardın diye bugün mesela tekrar deniycem inşallah
AminYAParsın Allah’ın izni izniyle sadece biraz cesaret allah yardımcımız olsun
Haklısınız bugün yapamayınca hepsini modum düştü çabalamam gerekHemen olacak birşey değil zamanla ama sende çabala canım
Bende 50 lira gibi bir fiyata n11 den sipariş vermiştim. 50 lira civarı olanlar işine yarıcak olan şey canım pahalı bişey alma. Gizli pakette geliyor. Nerden geldiği, içinde ne oldugu, firma adı gibi şeyler yazmıyor zaten kutuda rahat olabilirsinMerhba , dilatör seti nereden almıştınız , kargo gizlimiydi birde , almak istiyorum ancak bazılarının fiyatları çok uçuk bazılarının çok uygun anlayamadım hangisini alsam
Selam, bende de aşırı kuruluk var. Yavaş yavaş kasma işini bırakıyorum ama alerjik olduğum için hangi jeli önerirsiniz? Organik su bazli bildiğiniz var mı, internette hep ok ve sedoxx çıkıyor. Estriol bile alerji yaptı banaŞükürler olsun ki Ben Başardım ve sizlere de ışık olmak istedim
Normal ultrosan jelini denediniz mi ? O diğerleri gibi yapış yapış değil ve kurumuyorSelam, bende de aşırı kuruluk var. Yavaş yavaş kasma işini bırakıyorum ama alerjik olduğum için hangi jeli önerirsiniz? Organik su bazli bildiğiniz var mı, internette hep ok ve sedoxx çıkıyor. Estriol bile alerji yaptı bana
Denemedim çünkü adını bilmiyorumNormal ultrosan jelini denediniz mi ? O diğerleri gibi yapış yapış değil ve kurumuyor
O zaman deneyin şans verinDenemedim çünkü adını bilmiyorum
Merhaba canım, Yazdıklarınızı okuduktan sonra birkaç gün aparatla egzersiz yapmadım ama gün içerisinde kegel egzersizleri yaptım. Psikolojik olarak kendimi bugün hazırladım. Aparatlarla egzersiz yapmaya karar verdim. Ve dördünü de yapabildim. Ama dördüncü çok zor oldu moralimi bozmadım sabırla denedim. Sonunda oldu. Biraz fazla yorgun hissettiğim için kendimi eşli deneyip kendimi zorlamak istemedim. Yarın eşimle inşallah eşli denemeyi düşünüyorum. Bana dua edin. Yarın umarım sizinle sevincimi paylaşabilirim. Yardımlarınız ve ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Burada okuduğum tüm başarı hikayeleri beni cesaretlendirdi
Canımsın ins kuzum duam senle ... İlk kez olmazsa dert etme 2. Olur .. okuduğun seyleri yapmaya calis ... başaracaksın eminim ...Merhaba canım, Yazdıklarınızı okuduktan sonra birkaç gün aparatla egzersiz yapmadım ama gün içerisinde kegel egzersizleri yaptım. Psikolojik olarak kendimi bugün hazırladım. Aparatlarla egzersiz yapmaya karar verdim. Ve dördünü de yapabildim. Ama dördüncü çok zor oldu moralimi bozmadım sabırla denedim. Sonunda oldu. Biraz fazla yorgun hissettiğim için kendimi eşli deneyip kendimi zorlamak istemedim. Yarın eşimle inşallah eşli denemeyi düşünüyorum. Bana dua edin. Yarın umarım sizinle sevincimi paylaşabilirim. Yardımlarınız ve ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Burada okuduğum tüm başarı hikayeleri beni cesaretlendirdi
Çok sağol canım benim inşallahCanımsın ins kuzum duam senle ... İlk kez olmazsa dert etme 2. Olur .. okuduğun seyleri yapmaya calis ... başaracaksın eminim ...
Oyy maşallah nasıl sevindim eşli deneme öncesi mutlaka yazışalımMerhaba canım, Yazdıklarınızı okuduktan sonra birkaç gün aparatla egzersiz yapmadım ama gün içerisinde kegel egzersizleri yaptım. Psikolojik olarak kendimi bugün hazırladım. Aparatlarla egzersiz yapmaya karar verdim. Ve dördünü de yapabildim. Ama dördüncü çok zor oldu moralimi bozmadım sabırla denedim. Sonunda oldu. Biraz fazla yorgun hissettiğim için kendimi eşli deneyip kendimi zorlamak istemedim. Yarın eşimle inşallah eşli denemeyi düşünüyorum. Bana dua edin. Yarın umarım sizinle sevincimi paylaşabilirim. Yardımlarınız ve ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Burada okuduğum tüm başarı hikayeleri beni cesaretlendirdi
Bana da bir yardım eli uzatsanız ?? Nasil sevinirimKişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez.
Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir.
Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤
Öncelikle size kendi başarımı anlatacağım .
Ben bunu uzman yardımıyla yendim 2 sene oldu..
Bana Doktorum tedavi öncesinde %100 başarı oranımız var demişti..ve ben tabi ki tedirgindim aklımda hep aynı soru vardı ya yapamazsam
Hergün okudum ben burada yazılanları..
Deniyor ama yapamıyordum günler geçti haftalar geçti aylar geçti ve ben buna yeter artık demeseydim geçmeyede devam edecekti çünkü bu hastalığın asıl adı ertelemeydi..tedaviye başlamadan önce hep aklımda olan o soru 4 günün sonunda cevap buldu
Evet ben de yenmiştim başarmıştım
her yenen kadının kurduğu klişe ama bi o kadarda hafifletici olan o cümleyi kurdum aylardır korktuğum şey bumuymuş
Hepimizin bildiği gibi Cinsel ilişki yeme içme gibi zaruri bi ihtiyaç..Tabii çoğalabilmek için de öyle.. bu hastalıksa bize beynimizin oynadığı bir oyun..
Yeri gelmişken Hemen söyleyim (EGZERSİZ OLMAYAN BİR TEDAVİ ŞEKLİ YOK)
Egzersizdeki amaç ise kapalı sandığımız yere bişeylerin girdiğini/girebildiğini görmek...
beynimizi buna inandırmak vajinismusla mücadelede Zafer için atılan bir adım
İnanın bana fizyolojik bir probleminiz yoksa tek sorun korkuysa (psikolojikse)kendi tedavinizi kendiniz yapabilirsiniz
bunun için ihtiyacınız olan şey biraz cesaret 4 boy aparat ve kayganlaştırıcı sonrası ise çorap söküğü gibi geliyor zaten
Vajinismusun %100 Çözüme ulaşabileceği Tek Tedavi Şekli EGZERSİZDİR..
@ctncng_a YENDİ
@Boncuka101 YENDİ
@Zor vaka YENDİ
@Rubella86 Eşli deneme kısmında
@Haticecimmm Eşli deneme kısmında
@Naynayy YENDİ
@Asenaasena96 YENDi
@sellio YENDİ
@Kaktushlldnz Eşli deneme kısmında
@Seyma8663 YENDİ
@Kenzi Mahfi YENDİVeeee HAMİLE
@Wolfhead YENDİ
@LOTUS0710 YENDİ
@Umudum0419 YENDİ
@Zor vaka YENDİ
@maviorkide0303 YENDİ
@Guli007 YENDİ
@Mayamca YENDİ
@caresiz21 YENDİ
@Ay dogdu YENDİ
@Adonis01 YENDİ
@Betusokan YENDİ
@zhde06 YENDİ
@MrsSirius YENDİ
@Bzpnr YENDİ
@bilgisiz19087 YENDİ
@denizsiz dalga YENDİ
@aynuryildiz550 YENDİ
@depresif458 YENDİ
Saliha40 YENDİ
@Egeli_88 YENDİ
@cavela Eşli deneme
@Alisa Alisoy YENDİ
@Suranurum1 YENDİ
@Sumss YENDİ
@Aselimmm YENDİ
@gamze1905 YENDİ
@Bzykt YENDİ ve Hamileeee
@Mutsuz hatun YENDİ[/I]
@bnuraly YENDİ
Canımm yardımcı oluyorum sana özelden yazıyorumBana da bir yardım eli uzatsanız ?? Nasil sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?