5 aylık evliyim fakat hala bakireydim. Doktora gittiğimde vajinusmus olduğumu psikiyatriste gitmem gerektiğini söyledi. Sizler gibi bende çok araştırma yaptım. 6 bin fiyat istediler.o kadar veremezdim. İnternette çok yazı okudum fakat bu konu başlığı benim kurtarıcım oldu. Allah Razi olsun yazan anlatan arkadastan. Dilatör seti, bebek yağı birde anestol krem aldım. Cesaretimi topladım, kendime yapabilirsin diyerek morel vermeye çalıştım. Önce sıcak Bi duş aldım, sakinleştiren müzikler açtım. Aynanın karşısında 1. Gün en küçük olanı almaya çalıştım. Anlatıldığı gibi aşama aşama yaptım. Kesinlikle olumlu düşünce ve nefes bütün kapalı kapıları açtı
Daha öncesinde sanki orda Bi duvar varmış gibi hissediyordum ne yaparsam yapayım orayı asla aşamıcağımı düşünüyordum. Fakat oyle değilmiş. Dilatörü vajina girişine yerleştirdikten sonra diyaframdan derin bir nefes alıyorsunuz, nefes alırkende hafif ıkınıyır gibi yapınca orası açılıyor ve hooop içerde
olmazsa hemen sakın birakmayan olana kadar çalışın...birinciyi yapınca mantığını anladım. Bütün eski düşüncelerim yok oldu nerdeyse. Hiç ara vermeden her gün çalıştım ve yaptıkça her geçen gün bir büyük boya geçtim. En son 4.yüde yaptım. Sakın korkmayın. Kendinize inanın. İnanın doktora Bu kadar para harcıycağınız Bi hastalık değil. Kendiniz de başarabilirsiniz. Daha sonra eşli ye geçtik. 10 dk uğraştım nerdeyse ama en sonunda oldu. O duvar zannettiğimiz yeri geçtikten sonra gerisi boşluk zaten hiç bişey hissetmiyorsunuz. 1 damla kadar da kanamam oldu. Ağrı, acı hiç bir şey hissetmedim Vajinanızı tanıdıkça, nasıl yapıldığı anladıkça beynimizin bize oynadığı bu oyundan kurtuluyorsunuz. Sizde başarabilirsiniz yeterli istekli olun inanın kendinize