VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

merhaba arkadaşlar ben doktora gittim bu sorun için özel bir doktara ve tam 4. seansımda başarbaildim nolur doktora gidin kendinize inanın suan bebek hayalleri kuruyorum ve 1 martta bu sorunu çözdüm nolur herkes doktora gitsin kendi kendine başaramıyorsa

Selam kizlar ,ben bu sayfa sayesinde vajinismusu yendim hatta bi kac ay sonra hamile kaldim.ama tam ikiski kismini yenemeden alisamadan kaldim 3 ay once sezeryan dogum yaptim 1 kizim oldu simdi yine iliski deniyorum agrim oluyor .devamli iliskiyi erteliyorum .artik zevk alarak bu isi cozmek istiyorum .sizce ne siklikla yapsam alisirim yada tavsiyeniz var mi yinemi dilator setine donsem acaba nasil yol izlesem bu sorunu kokunden cozerim . Anne oldum hala bu sorunla ugrasiyorum .kafamda bunu nasil cozucem .esim cok anlayisli ama onada artik bu eziyeti yapmak istemiyorum.

Gun aşırı deneyin...

Nasılsa daha önceden aparat kullanmışsanız tekrardan onlarla egzersiz yaparak devam edin. Onların faydası çok o yüzden ara vermeden direk çalışmaya başlayın Bence yaparsınız

Nasılsa daha önceden aparat kullanmışsanız tekrardan onlarla egzersiz yaparak devam edin. Onların faydası çok o yüzden ara vermeden direk çalışmaya başlayın Bence yaparsınız
Bugun doktora muayene oldum .aslinda ben yendim yani cocugum bile var suan ama iliskim agrili doktor kizlik zarin kalin dedi o yuzden zorlaniyorim suan zamanla cozulcek bir sorun bu sanirim ben en iyisi hergun duzenli calisayim alistirayim kendimi .

yendii

Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum bende evliligimin baslarinda bu sorunu yasadim sonra kendim evde yebdim ve dogum yaptim normal dogum sonrasi yine ayni sanki başa döndüm ne yapacam bilmiyorum bu sefer dilatör mu alsam acaba diyorum

Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum bende evliligimin baslarinda bu sorunu yasadim sonra kendim evde yebdim ve dogum yaptim normal dogum sonrasi yine ayni sanki başa döndüm ne yapacam bilmiyorum bu sefer dilatör mu alsam acaba diyorum
Nasil yendin. Simdiki durumunuz nedir.

Nasil yendin. Simdiki durumunuz nedir.
Evede iste internetten arastirdim parmak egzersizi yaptim denemeler yaptık öyle yendim sonra hamilelik ve normal dogum yaptim suan tekrar başa dönmüş gibi hersey yine olmuyor bu seferde dilatör mü alsam diyorum onada iyi diyorlar

Dilat9r kolay olur siparişini ver basla . Cnm

Dilat9r kolay olur siparişini ver basla . Cnm
Sizde mi bu sorunu yasadiniz . Yani basta oldu ve zorla yendim kendi kendime nasil oldu yendim hatirlamiyorum bile ama cok ugrastik parmak egzersisi falan yaptim denemeler cok yaptik basardim ve simdi yine başa döndüm cok yipratici bir durum

Bence al aparatlarını sıfırdan başla çok kısa sürede yeneceksin.

Bence al aparatlarını sıfırdan başla çok kısa sürede yeneceksin.
İnsallah ya siparis verdim bakalim bu sefer daha zor gibi geliyor ama insallah yenerim anladim bu yensede insan tekrarliyormus ve bu insaani yipratiyor birdaha birdaha basina gelecek olmasi

İnsallah ya siparis verdim bakalim bu sefer daha zor gibi geliyor ama insallah yenerim anladim bu yensede insan tekrarliyormus ve bu insaani yipratiyor birdaha birdaha basina gelecek olmasi
Cesaretinizi kaybettiginiz kanaatindeyim tekraralamiyor vaji endişe ve korku bedeninizi ele geçiriyor o kadar. Aparatlarin hepsini 1 gunde hal edeceğinize eminim sadece az bi cesaret ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…