• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben diktatörleri içime aldım. Ancak hareket ettirdigimde ağrı oluyor eşle de denediğimde aynı sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım. Aparatları siz içinizde hareket etttirerwk mi çalıştınız yoksa alıp içinizde beklettiniz mi. Ne yapmalıyım
Dilatörleri kullanınca uyuşturucu krem kullanın kasılmanızı azaltır ve dilatörü içinize alın yarım saniye bekleyin çıkartın günde 15 defa bu tak çıkart hareketini yapın ne zaman rahatlıkla oldu acı azaldı diğer boylara geçin zamanla egzersiz sayesinde kasılmanız azalıcaktır ve eşinizlede bu egzersizleri yapınki güven duygusu oluşsun

Bana da yardımcı olur musunuz. Ben seviye olarak aparatları deniyorum 4. De oluyor ama hızı kendim ayarladigim için acı olmuyor eğer hızlı yaparsam aparatla ağrı oluyor. Eşli de aynı sorunu yaşıyorum. Tam olarak ne yapmalıyım. Aparatla çalışırken kendimi hızlıya mi alıştırmalıyım. Sadece aparatları içeri almak yeterli gelmiyor :/
Evet 4 ten sonra eşlide sorun olabiliyor yine de. Ben de aynı şeyi yaşadım eşin acele etmemesi ve odağı ordan almak lazım. Zaten o zaman istekli oluyorsun ve ordaki baskıyı daha az hissediyorsun. Hiç baskı yada ağrı olmayacak demiyorum ama zamanla alışıyorsun ve kolaylaşıyor

Benimde sorum olucak size aparatla 4. De deniyorum oluyor fakat dilatörü içerde hareket ettirdiğim anda ağrı başlıyor. Ne yapmalıyım kendimi dilatorde yavaş olup ağrı hissetmemeye mi odaklamaliyim yoksa ağrı da olsa hızlıya mi calismaliyim :/
Başta yavaş olabilirsin ama sürekli öyle denemek gerçek ilişkiye biraz aykırı oluyor. Sonradan hızlanmayı da dene oraya odaklanma denerken dizi aç mesela rahat ol orayı kasmazsan hissetmiyorsun

Back