• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 yıllık evliyim.Kadın doğum doktorunda 5 seans tedavi gördüm. Dilatöre bol jel ve vajinana uyuşması için krem sürüyor doktor sonrasın da küçük orta büyük diletörleri sırası ile vajinaya sokuyor doktor bir süre sonra alışıyorsun. En büyüğünü de aldım ben tedavim bitti fakat hala eşli sonuç alamadım çünkü bacaklarımı çok kasıyorum.
Dilatmrleri içine almak kadar zor birşey yok bence uyusturucu kremden kendıne alıp eşinle denerken sanki eşin değil de doktor dilatör yapıyormuş gıbı düşün hisset herşey hisle alakalı ben daha bu ılletı dün yendim ben doktor tedavısı vs. Görmedim o kadar zor zamanlardı ki hepsi geride kaldı çok şükür sıze tavsıyem siz çok şanslısınız bakın ben bırakın dılatoru orama dokunamıyordum bile siz düşünün bakamıyordum bile Siz yine şu doktora gıdıp silatör vs ilerlemişsiniz bence rahat olun eve ekranınız dılator yaparken hemen dolatoru sokup çıkardıktan sonra eşinizin yapmasını isteyin ve o tamamen bizim beynımızın oyunu o an eşin dilatörle yapıyormuş gıbı hısset öyle düşün ve bu dusunceyı kendıne aşıla

Kızlar tekrar merhaba dün buraya kara kara yapamıyorum nasıl yapıcam dıye yazmıştım hatırlarsanız
Ben dün gece bunu yendim 🫠
Canım acıyacak tabiki dedim bırak artık kendini kaçma dedim ve bu zamana kadar hep bahaneler üretmişim kendime
Hep yatağın kaçabilecek yerlerini tercih etmişim kendime ve hep bahane üstüne bahane ben bu hastalığa yakalanmışım yapamıyorum yapamıycam korkuyorum diyip durmuşum çok fazla haddimi aşıp araştırma üstüne araştırma yapmışım dün çok inançlıydım ve yatağın kaçamayacağım bir yerini kendime yer edindim ve ne kadar kaçmak istesem de beynimde bunu düşünmedim kaçmadık kendimi çok şıktım çok kastım ama anlık bie yanma olayından ibaretmiş onun içi zaten boşmuş inanın bana sanki evliliğim daha üç ay önce değil de bugün başlamış bugün ilk günüymüş gibi yeniden doğdum evet acı oldu yanma oldu ama bir kere ve saniyelik sanki serum taktırırken iğne yapıyorlarmış gibi ve sonra geçti umarım herkes bunu atlatır yardımcı olacağım biri varsa mutlaka yardımcı olmak isterim ❤️

Dilatmrleri içine almak kadar zor birşey yok bence uyusturucu kremden kendıne alıp eşinle denerken sanki eşin değil de doktor dilatör yapıyormuş gıbı düşün hisset herşey hisle alakalı ben daha bu ılletı dün yendim ben doktor tedavısı vs. Görmedim o kadar zor zamanlardı ki hepsi geride kaldı çok şükür sıze tavsıyem siz çok şanslısınız bakın ben bırakın dılatoru orama dokunamıyordum bile siz düşünün bakamıyordum bile Siz yine şu doktora gıdıp silatör vs ilerlemişsiniz bence rahat olun eve ekranınız dılator yaparken hemen dolatoru sokup çıkardıktan sonra eşinizin yapmasını isteyin ve o tamamen bizim beynımızın oyunu o an eşin dilatörle yapıyormuş gıbı hısset öyle düşün ve bu dusunceyı kendıne aşıla
Senin için de çok sevindim canım , tıpkı senin gibi bende dün yendim hastalığı sonunda 😍

Senin için de çok sevindim canım , tıpkı senin gibi bende dün yendim hastalığı sonunda 😍
Evet sizin yorumunuzu da okudum çok sevindim sizin adınıza da Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah herkesin de içinde 😍
Sen üst pozisyonda başarmışsın bende o pozısyonda hiçbir şekilde yapamıyordum altta olduğum pozisyonu sectim dün bir başaramayacak gibi oldum ama artık ne kadar kasılsam da bıraktım kendimi bunu artık eşime haksızlık olarak gördüm ve o an kendimi sıksam da durdum kaçmadım

Evet sizin yorumunuzu da okudum çok sevindim sizin adınıza da Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah herkesin de içinde 😍
Sen üst pozisyonda başarmışsın bende o pozısyonda hiçbir şekilde yapamıyordum altta olduğum pozisyonu sectim dün bir başaramayacak gibi oldum ama artık ne kadar kasılsam da bıraktım kendimi bunu artık eşime haksızlık olarak gördüm ve o an kendimi sıksam da durdum kaçmadım
Evet bende alt pozisyon da bacaklarımı çok kastığım ve eşimin ilerlemesine engel olduğum için , buradaki kızların tavsiyesi ile oturma pozisyonu ile yendim. Çok şükür bugünümüze 🙏🏻

Back