- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.641
Dilatmrleri içine almak kadar zor birşey yok bence uyusturucu kremden kendıne alıp eşinle denerken sanki eşin değil de doktor dilatör yapıyormuş gıbı düşün hisset herşey hisle alakalı ben daha bu ılletı dün yendim ben doktor tedavısı vs. Görmedim o kadar zor zamanlardı ki hepsi geride kaldı çok şükür sıze tavsıyem siz çok şanslısınız bakın ben bırakın dılatoru orama dokunamıyordum bile siz düşünün bakamıyordum bile Siz yine şu doktora gıdıp silatör vs ilerlemişsiniz bence rahat olun eve ekranınız dılator yaparken hemen dolatoru sokup çıkardıktan sonra eşinizin yapmasını isteyin ve o tamamen bizim beynımızın oyunu o an eşin dilatörle yapıyormuş gıbı hısset öyle düşün ve bu dusunceyı kendıne aşıla2 yıllık evliyim.Kadın doğum doktorunda 5 seans tedavi gördüm. Dilatöre bol jel ve vajinana uyuşması için krem sürüyor doktor sonrasın da küçük orta büyük diletörleri sırası ile vajinaya sokuyor doktor bir süre sonra alışıyorsun. En büyüğünü de aldım ben tedavim bitti fakat hala eşli sonuç alamadım çünkü bacaklarımı çok kasıyorum.