VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Merhba , dilatör seti nereden almıştınız , kargo gizlimiydi birde , almak istiyorum ancak bazılarının fiyatları çok uçuk bazılarının çok uygun anlayamadım hangisini alsam
Ben 50₺ ye almıştım n11den rabır dilatör diye aratabilirsin. Kargo gizliydi dışardan içinden ne olduğu hiç anlaşılmıyor. Fatura falanda koymuyorlar üstüne. Çift paketli gönderiyorlar iç içe paket oluyor

daha önce yazmıştım 2,5 yıllık evliyim 15 aylık bir kızım var ve aylardır dilatör seti çekmecede benim cesaretlenmemi bekliyordu. 3.günümdeyim ve 1-2-3 hepsini yaptım o kadar mutluyum ki inşallah yarın 4.ye geçip eşli deneyeceğiz

Çok sevindim sizin adınızaa 4.olan aparatı yaptığınızda birazcık bekletin 15dk filan o şekilde daha kolay oluyor inşAllah yenersiniz

Kizlar 4. Aparati ask kasina kadar yapabiliyorum devamini yapamadim yardimci olabilecek var mi

Kizlar 4. Aparati ask kasina kadar yapabiliyorum devamini yapamadim yardimci olabilecek var mi
Öncelikle 3.aparata iyi bir şekilde çalış.Sonra 4.aparatı güzel bir şekilde bebek yağını sür.Aşk kasına denk geldiğin yerde bekle derin nefes al verirken etrafından bastırarak ıkınarak ittir.Emin ol kayıp gidecek.

Merhaba! banada yardım eder misiniz? tüm malzemeleri aldım en küçük aparatın yarısında kaldım.

Ne kadar çok denersin okadar Azmi’n ve gücün olur canım dene denmekten korkma sonuçta acısa bile çekebilirsin senin elinde yani parmak egzersizi dene bence en küçük serçe parmağınla Başla yağlayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…