Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yuksek tip yoksa korkma 16 ve 18 kötü.. ben korkudan tipine baktirmadim mayista baktırcam tam 1 yıl olacak negatif alırım ins
Canım inş atmış olursun burayada yaz mutlaka bizde haberdar olalım inş valla 4 aylık evliyken Hpv yüksek tiplere bakıldı olsa çıkardı heralde canım ya yüksek tipler negatif çıktı bu seferde ya bana daha geçmemişse diye takıyorum test sonucunu alıp ona bile rahat olamadım ya :)

Yuksek tip yoksa korkma 16 ve 18 kötü.. ben korkudan tipine baktirmadim mayista baktırcam tam 1 yıl olacak negatif alırım ins
16 18 en kotu derken insanlari bu sekilde korkutmayin bence yani bende hpv 16 var cevremde de hpv 16 18 olan ayni zaman da hem sigil yapan hem sigil yapmayan tipleri tasiyip atlaran var 1sene sonra negatif alan var hamile olan var simdi yani burda bilmeyen yeni olan arkadaslar korkuyor bende oylesydim biraz daha alistirdim

16 18 en kotu derken insanlari bu sekilde korkutmayin bence yani bende hpv 16 var cevremde de hpv 16 18 olan ayni zaman da hem sigil yapan hem sigil yapmayan tipleri tasiyip atlaran var 1sene sonra negatif alan var hamile olan var simdi yani burda bilmeyen yeni olan arkadaslar korkuyor bende oylesydim biraz daha alistirdim
Canım valla kimseyi korkutmuyorum ben aylardır bu forumda yazıyorum keşke biraz okusaydın yazdiklarimi:) genelde insanları ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ayrıca 16 veya 18 bende de olabilir bende korkuyorum vebaktirmadim daha.. her arastiranin okuyacağı şeyler bunlar benim dememle insanlarin korkacagini sanmıyorum

Sanada ve hepimize allah şifa versin canım umarım hepimiz atlatırız bebeğimiz olur mutlu oluruz :)

Allah hepimize şifa versin arkadaşlar inş 2009 da yazanlara bakıyorum hep başka konudalar fln mesela eminim biz de 2.3 yıl sonra A bu vardı dicez o yüzden okuyan kimse korkmasın inş.atlatıcaz ya bende uzak kalınca iyiyim buraya tekrar girince çok yoğun yaşıyorum biraz okumamakta iyi ama insan engel olamıyor valla ama o kadar çok insan da varmış biz tedavi oluyoruz bunu olmayanlar da var bilen kimse korkmasın inş biter gider hepimizden herkese acil şifalar

Sanada ve hepimize allah şifa versin canım umarım hepimiz atlatırız bebeğimiz olur mutlu oluruz :)
insalllah canim yani kotu niyetle demiyorum ama cok kotu oldugunu sanmiyorum cok kotu gercekten olsaydi ilac tedavu yontemi mutlakaki uygunirdi sadece takip de kal.demezlerdi yada cok ciddi uyarularda bulunurlardi o acidan dedim

insalllah canim yani kotu niyetle demiyorum ama cok kotu oldugunu sanmiyorum cok kotu gercekten olsaydi ilac tedavu yontemi mutlakaki uygunirdi sadece takip de kal.demezlerdi yada cok ciddi uyarularda bulunurlardi o acidan dedim
Canım tabiki öyle ve çoğu insanda lezyonlar bile geriliyor diye kaç kez şahit olsun sakın morelini bozma hepsi gidecek inş

Ya şu meksikada bulunmuş ya tedavisi ışık yöntemiyle fln bir kadı. Bulmuş Hpv yi tedavi etmiş kaç hastada bir an önce yaygınlaştı gelir burayada umarım ya

cok gecmisnolsun canim inslalah hep boyle guzel sonuckar alirsin
Canim smear temizde hpv nolucak birden sigil dedi sok oldum aldara verdi sur diye ..ama test sonucunu gormeden nasil verdi ki..birde sigili goremiyorum nasil surcem..saglik ocagina mi gidip ebelere surdursem napim bilmiorum

ben cinselliten o kadar sogudumki herkeste boylemi benmi anormalim acaba
Valla canım bende aynı oldum jel kullanıp birlikte olun dedi mesela aman dokunma aman şunu yapma diye en son eşim büyük bir patlayınca akıllanıp kendime geldim bir sürü hayat kadını var dedim bu testle mi uğraşıyorlar dedim kendi kendime demek ki temizleniyor vücuttan dedim morel verdim kendime şuan kasmyrm dua ediyorum bol bol evliyim sonuçta napabilirim eşime bunu yapmam da hoş değil seviyorum beraber yüklenicez orali zaten bıraktık diğerinde de dediğin gibiydim şuan daha rahatım nasip olursa bebişte düşünüyorum sezeryan olurum napim korunmicam yani jelden sonra bana doktorlarda işin garibi aman korun et demedi bebeğe engel değil dediler çokta kaderi davranıp herşeyi salmak istemiyorum ki neler çektim ilk öğrendiğimden bu yana ama daha rahatım artık buralara girmeyip eşiyle her şeye devam eden ve Hpv olan o kadar kadın vardır ki eminim o yüzden bazende çok fazla taktığımız düşünüyorum

Anladım canım ben hpv yaptırdım smear la bir ama o yüzden dedim 4 aylık evliyim olsa çıkardı heralde testte yükseklere diye
sendeki buyuk ihtimlle dusuk riskli sigil yaoan dir onlari onemsemiyorlar zaten sigil yapanlar a bakmiy9rlar cok fazla yukseklere bakiyolar onlarda olmadihi icin sonuc negatiftir sigilde yoksa oda yoktur zaten benim arkadasimda bir suru sigil cikti hpvsi negatif verdi bende sigil yook hpv 16 cikti

Canim smear temizde hpv nolucak birden sigil dedi sok oldum aldara verdi sur diye ..ama test sonucunu gormeden nasil verdi ki..birde sigili goremiyorum nasil surcem..saglik ocagina mi gidip ebelere surdursem napim bilmiorum
Canım test sonucu nokursa olsun siğili yok etmesi lazım ondan vermiştir sonucu beklemeden yaşında küçüktü heralde hiç merak etme atarsın Allahın izniyle

X