Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Teşekkürler cevabınız için. Youtube ta da bir doktor tüylü kalın diyor. Oranın bağışıklığını düşürmeyin ağdayla lazerle diyor fakat böyle de kıllı kıllı iyi olmuyor
Aktif siğil varsa jilet ağda vs tavsiye etmiyor doktorlar önce siğil tedavisi, temizken yaptırabilirsiniz lazerin nedense ben o bölgeye iyi geldiğini düşünüyorum sonuçta deri altına ısı verıyor ve sanki virüs yükünü birazcık da olsa düşürüyormuş gibi hissediyorum :)

Burdan bir arkadaş demişti de hpv çaresi bulundu diye haberlere baktım meksikalı bir kadın buldu diyor ama çok bilgi yok ışık dalgalarıyla temizliyor diyor acaba bulunmuşsa bile kaç yıl geçer buraya gelmesi

Kızlar servisit yada akıntıproblemi yasayan var mı? Civanperçemi çayı icip fayda görenoldu mu merak ediyorum ayrıca rahim ağzı kanserini onleyici etkisi de varmış

Miss ne yaptın inş yok diyerek gelirsin buraya
Merhaba iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bayanlar. Bugün 3 doktora gittim. Patoloji olmadan net bir cevap vermiyorlar. Siğil de olabilir granülom da diyen de oldu farenjitten diyen de. Patoloji için parça alalım dedim çok küçük bir ay daha bekleyelim öyle gelin dedi. Bu arada laboratuvara da test göndermeyi düşünüyorum. Kaç gündür aşırı stres yaptım. İçim en azından rahatladı çnkü ilk gittiğim doktor biliyorsunuz hemen ameliyat diyip kötü konuşmuştu. Bugün kesinlikle hpv değil diyen doktor da oldu. Toplam 6 doktora gttim 1i hpv siğili hemen yakalım dedi. Test olmadan. Eğer ciddi bişey olmuş olsa en azından 5 doktor da ona katılırdı. İçim biraz daha rahatladı ama net sonuç patolojiden olacak gelecek ay. Umarm iyi haberleri iletirim sizlere de. Bu başlık altında haberleşelim birbirimize destek olalım atlatalım kurtulalım inş. Allah hepimize acil şifalar versin. Destekleriniz ve mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim sizlere.

Bu arada ben de doktoruma sormuştum lazere gidebilirsin sorun olmaz demişti. Ama aktif siğilim yok. Siğil olduğunda değişebilir bilmiyorum.

Ay çok şükür Allahım inan çok sevindim canım hepimiz aynı şeylerin stresindeyiz inş biter gider bir gün hepimiz bunu unutucaz değil mi ya :))

Herkese iyi aksamlar.ben 2 yıl önce sağlık ocağında yaptırdığım pap smear testinde hpv 16 olduğumu öğrendim.kanuni sultan siluleyman egitim araştırma hastanesinde kolposkopi yapıldı birşey çıkmadı.sonra hamile kaldım suanda 6.5 aylık oglum var.agustosta doğum yaptım.dogumdan hemen 2 -3ay sonra hpv testi ve smear yeniledim virüs halen duruyor
smear temiz kolposkopi cin 1 cikti.doktorum 1 yıl sonra yenilemek gerekir testleri dedi şu aşamada birşey yapmak gerekmiyormuş.normal kadın doğum doktorum bunu söyleyen.iyi bir doktordur.eside doç.jinekoloji onkoloji doktoru bilgili.guveniyorum.ama yinede başka doktora daha gittim elimdeki sonuçlarla bezmi alem prof gurkan kiran oda ayni seyleri soyledi.

Simdi ben oglum 1.5 aylikken afet gördüm.25 gün ara ile 2 kez normaldi.sonra 40 gün olmadım 40 gün sonra şubat 20 de adet oldum 10 gün sürdü ama bu 10 günün 2 günü yoğundu sonra yavaş yavaş azaldı lekelenmeye döndü ama lekeler hiç bitmedi bende kadın doğum dr.ma gittim bana normal dedi emziroyorum düzensizlik akıntılar olabilir dedi muayne etti birşey yok dedi endişe etme felan primolut verdi 10 gün kullan adeymtin kesilsin dedi kesildi.ilaci başlayalı dokuz gün oldu yine adet oldum busefer bir önceki ile arada 19 gün var.ve adet olmadan bir gün önce eşimle beraber olmustuk.korktum hani rahim agzi kanseri belirtisi diyorlar ya.doktorumu aradım endişe etme adet olmuşsundur dedi adetin geçince yine ilişkiden sonra kanama olursa onkolojiye gitmen gerek dedi.bende korktum.suan adetimvar bugün bir parça düştü tuvalete kan pihtisiydi herhalde pedi taşıracak gibi değil adetim ama kaşık ve bel bölgemde ağrı var birinci günüm endişeliyim.cin1 olduğumu öğreneli 1 ay 1.5 ay oldu hızlı ilerlermi.yanlis birşeyler mi var.adetimin bitmesini bekliyorum yine kolposkopi yaptiracagim

İnş geçer gider

Arkadaşlar ben 4 senedir altı ayda bir simir testi yaptırıyorum. Daha önce hiç hpv tiplemesi yaptırmadım. Doktorlara sorduğumda da 30 yaşından sonra gerekli, sen daha 25 yaşındasın. Simir testin de temiz o yüzden endişelenme dediler. Şimdi bende bu 4 senedir var. Allah korusun kötü bi gelişim olsa 4 senedir simirde görünürdü değil mi

Sende 4 senedir ne var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…