Aktif siğil varsa jilet ağda vs tavsiye etmiyor doktorlar önce siğil tedavisi, temizken yaptırabilirsiniz lazerin nedense ben o bölgeye iyi geldiğini düşünüyorum sonuçta deri altına ısı verıyor ve sanki virüs yükünü birazcık da olsa düşürüyormuş gibi hissediyorum :)Teşekkürler cevabınız için. Youtube ta da bir doktor tüylü kalın diyor. Oranın bağışıklığını düşürmeyin ağdayla lazerle diyor fakat böyle de kıllı kıllı iyi olmuyor
MerhabaMiss ne yaptın inş yok diyerek gelirsin buraya
Canım bendede servist var ama ben içmedimKızlar servisit yada akıntıproblemi yasayan var mı? Civanperçemi çayı icip fayda görenoldu mu merak ediyorum ayrıca rahim ağzı kanserini onleyici etkisi de varmış
Akıntı yada ağrı oluyormu sende cnmCanım bendede servist var ama ben içmedim
İnş geçer giderHerkese iyi aksamlar.ben 2 yıl önce sağlık ocağında yaptırdığım pap smear testinde hpv 16 olduğumu öğrendim.kanuni sultan siluleyman egitim araştırma hastanesinde kolposkopi yapıldı birşey çıkmadı.sonra hamile kaldım suanda 6.5 aylık oglum var.agustosta doğum yaptım.dogumdan hemen 2 -3ay sonra hpv testi ve smear yeniledim virüs halen duruyor
smear temiz kolposkopi cin 1 cikti.doktorum 1 yıl sonra yenilemek gerekir testleri dedi şu aşamada birşey yapmak gerekmiyormuş.normal kadın doğum doktorum bunu söyleyen.iyi bir doktordur.eside doç.jinekoloji onkoloji doktoru bilgili.guveniyorum.ama yinede başka doktora daha gittim elimdeki sonuçlarla bezmi alem prof gurkan kiran oda ayni seyleri soyledi.
Inşallah bende öyle umuyorum ama korkuyorumdaİnş geçer gider
Bu konuda doktorun daha iyi bilir bnce ama yine yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olur heralde genelde cin 1 fln geriliyor diye duymuştum inşallah öyle olur bilgim yokInşallah bende öyle umuyorum ama korkuyorumda
Doktorumda aynisini dedi .Bu konuda doktorun daha iyi bilir bnce ama yine yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olur heralde genelde cin 1 fln geriliyor diye duymuştum inşallah öyle olur bilgim yok
Agrım yok ama akıntı ve koku oluyor geçen ay gynomax bitirdim geçici olarak geçti.arti flora düzenleyici kullandım ama bir degisiklik olmadi.Akıntı yada ağrı oluyormu sende cnm
Sende 4 senedir ne var canımArkadaşlar ben 4 senedir altı ayda bir simir testi yaptırıyorum. Daha önce hiç hpv tiplemesi yaptırmadım. Doktorlara sorduğumda da 30 yaşından sonra gerekli, sen daha 25 yaşındasın. Simir testin de temiz o yüzden endişelenme dediler. Şimdi bende bu 4 senedir var. Allah korusun kötü bi gelişim olsa 4 senedir simirde görünürdü değil mi
Hpv. İlk koterle yaktırdım 2 seneye yakın çıkmadı 1 senedir yine birer birer çıkmaya başladı toplamda üç tane tabi ama ben sirkeyle falan düşürdüm. Birini yaktırdımSende 4 senedir ne var canım