- 12 Eylül 2011
- 1.025
- 287
Benim bildiğim farklı oluyor herpes genelde uçuk tarzı olan diye biliyorum.Hpv ile herpes virusu farklimi oluyor ikiside genital sigil degilmi bizimki hangisi oluyor hpvmi
Herpes genıtal ucuk demek onun kanserlesme durumu yok ama hpv yanı genıtal sıgılın kansere donusme oranı yuksek yanı daha tehlıkelıBenim bildiğim farklı oluyor herpes genelde uçuk tarzı olan diye biliyorum.
Herpeste yara tarzi bir seyler cikiyor cikmadan da bulunabiliyor bazi kisilerde supheniz varsa basit bir kan testiyle ogrenebilirsinizHerpes genıtal ucuk demek onun kanserlesme durumu yok ama hpv yanı genıtal sıgılın kansere donusme oranı yuksek yanı daha tehlıkelı
farklılar. Herpes geçmez bağışıklık düşünce tekrarlar. Hpv siğildir,herpes yani kısaltımı ‘hsv’ uçuktur.Benim bildiğim farklı oluyor herpes genelde uçuk tarzı olan diye biliyorum.
Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun bende kolposkopi de sonuç cın 2 çıktı be doktor rahmimin alınmasının daha iyi olacağına karar verdi geçen hafta ameliyat oldum patoloji sonucu bekliyorum inşallah iyi çıkar başka ne kötü çıkar bilmiyorum uykularım kaçıyor her gece senin derecen ne idi acaba ilk baştaÜzerinden çok zaman geçti yazının merhaba yarın tam iki hafta olucak 2. Ameliyatımı oldum sonuçlarda rahim kanseri çıktı ve rahim tüpler lenfler alındı şimdi evde yarmandayım.
Bence hpv testide yaptırın en azından olup olmadığını,atılıp atılmadığını öğrenmiş olursunuzKanser öncesi tarama için smear yeterli mi yoksa hpv tipleme testide yaptırmak gerekiyormu
Ama sigil var atılmamış oluyor ozamanBence hpv testide yaptırın en azından olup olmadığını,atılıp atılmadığını öğrenmiş olursunuz
AynenAma sigil var atılmamış oluyor ozaman
Siğiller yok edilmeden hpv yok olmazAma sigil var atılmamış oluyor ozaman
Canım çok takıntı yapmadan takip et kendini rengi ben gibi de olabiliyor ten rengi kabarık ta olabilir illa olacak diye bir şey yok ihmale etme çok okumada çünkü insanın psikolojisi bozuluyor kendimden biliyorum okudukçaRengi nasil oluo siğil demek icin peki sert mi oluo yumusakmi berlitileri filan vsrmi bir tane ciksa bile
Cok tsk ederim benim kabarik deil sivrilce gibi kucucuk kahverengine benzio normal sivrilce rengi oluo ya oyle gibi cogalmadidaa hcbir belirti yok okuyunca korktum cvp icin cok saolCanım çok takıntı yapmadan takip et kendini rengi ben gibi de olabiliyor ten rengi kabarık ta olabilir illa olacak diye bir şey yok ihmale etme çok okumada çünkü insanın psikolojisi bozuluyor kendimden biliyorum okudukça
Ne demek canım tam bilemem her rende farklı da olabilir tabi ihmalde etmemek lazım ama çokta takıntı derecesinde okudukça insan çok korkuyorCok tsk ederim benim kabarik deil sivrilce gibi kucucuk kahverengine benzio normal sivrilce rengi oluo ya oyle gibi cogalmadidaa hcbir belirti yok okuyunca korktum cvp icin cok saol
Kızlar anladığım kadarıyla tamamen tedavi eden bir şey fotodinamik diye hpvliyiz.com da tedavi yöntemlerinde ayrıntılı bilgisi var girip bakın istersenizNasıl bir tedavi arkadaşım bölgesel jel krem gibi değilde komple aşı gbi vücutla ilgili olsa keşke
Ben baktım ama ayrıntı yok anlamadım biseyKızlar anladığım kadarıyla tamamen tedavi eden bir şey fotodinamik diye hpvliyiz.com da tedavi yöntemlerinde ayrıntılı bilgisi var girip bakın isterseniz