Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Herpes genıtal ucuk demek onun kanserlesme durumu yok ama hpv yanı genıtal sıgılın kansere donusme oranı yuksek yanı daha tehlıkelı
Herpeste yara tarzi bir seyler cikiyor cikmadan da bulunabiliyor bazi kisilerde supheniz varsa basit bir kan testiyle ogrenebilirsiniz

Üzerinden çok zaman geçti yazının merhaba yarın tam iki hafta olucak 2. Ameliyatımı oldum sonuçlarda rahim kanseri çıktı ve rahim tüpler lenfler alındı şimdi evde yarmandayım.
Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun bende kolposkopi de sonuç cın 2 çıktı be doktor rahmimin alınmasının daha iyi olacağına karar verdi geçen hafta ameliyat oldum patoloji sonucu bekliyorum inşallah iyi çıkar başka ne kötü çıkar bilmiyorum uykularım kaçıyor her gece senin derecen ne idi acaba ilk başta

Herkese cok gecmis olsun. Ben 1 sene once cin1 leep oldum, 1 sene boyunca duzenli 3 kez smear yaptirdim hepsi temiz geldi ve drum artik 1 sene sonra tekrar smear yapacagini soyledi. Benim merak ettigim 1 sene sonrasinda tekrar ureme olursa yeniden leep mi olacagim, yeniden leep olursam rahime bir zarari dokunur mu ki, henuz evli deilim ve cocugum yok

Rengi nasil oluo siğil demek icin peki sert mi oluo yumusakmi berlitileri filan vsrmi bir tane ciksa bile

Nasıl bir tedavi arkadaşım bölgesel jel krem gibi değilde komple aşı gbi vücutla ilgili olsa keşke

Rengi nasil oluo siğil demek icin peki sert mi oluo yumusakmi berlitileri filan vsrmi bir tane ciksa bile
Canım çok takıntı yapmadan takip et kendini rengi ben gibi de olabiliyor ten rengi kabarık ta olabilir illa olacak diye bir şey yok ihmale etme çok okumada çünkü insanın psikolojisi bozuluyor kendimden biliyorum okudukça

Cok tsk ederim benim kabarik deil sivrilce gibi kucucuk kahverengine benzio normal sivrilce rengi oluo ya oyle gibi cogalmadidaa hcbir belirti yok okuyunca korktum cvp icin cok saol

Cok tsk ederim benim kabarik deil sivrilce gibi kucucuk kahverengine benzio normal sivrilce rengi oluo ya oyle gibi cogalmadidaa hcbir belirti yok okuyunca korktum cvp icin cok saol
Ne demek canım tam bilemem her rende farklı da olabilir tabi ihmalde etmemek lazım ama çokta takıntı derecesinde okudukça insan çok korkuyor

Nasıl bir tedavi arkadaşım bölgesel jel krem gibi değilde komple aşı gbi vücutla ilgili olsa keşke
Kızlar anladığım kadarıyla tamamen tedavi eden bir şey fotodinamik diye hpvliyiz.com da tedavi yöntemlerinde ayrıntılı bilgisi var girip bakın isterseniz

Kızlar benim rahmimde ağrı var ya böyle adet sancısı gibi her ay oluyor doktora gittim baktı bişey yok dedi nedenini bulamadı yasayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…