Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hpv. İlk koterle yaktırdım 2 seneye yakın çıkmadı 1 senedir yine birer birer çıkmaya başladı toplamda üç tane tabi ama ben sirkeyle falan düşürdüm. Birini yaktırdım
Anladm cnm valla yeterli mi bilgim yok ben devlet hastanesinde eşimde var deyince hemen yaptılar yaş spiprmdşar bende 30 yaş altym. Ama bir yerde okmştm gereksiz işlem oluyor geçiçi hpv önemse ip gereksiz işlem yapılmış oluyor 30 yaş altı diyordu ama bilmem ki aktif siğilin varken hpv yapabilirdi sanki

Sigilleriniz varmiydi hamileyken.nasıl bir tedavi verdi doktor

merhaba bu surecte cinsel iliskiye devam ettinizmi nelere dikkat ettniz bendede hpv 16 var kondomla korunuyiruz su an da siz bu sekildr korunarakmi devam ettiniz

Arkadaşlar ben çıkıyorum artık eskisi kadar aktif olamicam çünkü okudukça iyi şeyleri değil hep kötüyü örnek alıyorum oysa bir sürü güzel örnekte var ama ağzımda çıkacak mı vs diye takmaktan yedim kendimi bir gün iyileşirsin yada bebiş okursa yine yazarım ki moral olmak için He bu süreçte Allah korusun ağzımda fln bir şey olursa tabiki yine yazarım bana destekleriniz için çok teşekkür ederim olumlu düşünelim olumlu olsun hep duamda olacaksınız arkadaşlar

E
Evet riskli grup iki doktor birisi prof.biri normal kadın has.doktoru ikiside beklemem gerektiğini kendi kendine geçm e ihtimali yüksek dedi
Bende şimdi başka bir doktora daha görünecek adetimin geçmesini bekliyorum.doc.gidecegim doktor yeniden kolposkopi yaptıracağım.suanda leep felan önermedi kimse

merhaba bu surecte cinsel iliskiye devam ettinizmi nelere dikkat ettniz bendede hpv 16 var kondomla korunuyiruz su an da siz bu sekildr korunarakmi devam ettiniz

bir kac ay korunarak iliskiye devam ettik . yaklasik 1 yil sonra da ikimizde de sigillerin tekrar etmedigine emin olduktan sonra korunmayi biraktik

merhaba bendede tip 16 var ama simirim.temiz doktor dedi simirin temizcikmadi cok iyi ilerlermis durumlar simirrede yansiyor temiz cikmazdi dedi

ben doktoruma sordum hpv 16yi vucyttan attiktan sonra partnerimde var sonucta dedim korunun dedi dedim ilerde yine bunu kapma olasilgim varmi ayni tipe vucudun direnc kazaniyo ayni tip degil.basla tipleri kapabilirsin demisti

Hanımlar yardımcı olur musunuz hpv varken nasıl smear temiz çıkabilir ki nasıl öğreniyorsunuz peki hpv olduğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…